Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(67)
Raspunsuri - Pagina 6
delphin spune:
Stela, sigur atat, mai incolo, cand plec la gradi...adica cand ma imbrac de iesit afara, poate trantesc de o poza.
Si eu am crezut la inceput ca am pus cm invers.
Mie la eco mi-a zis ca e lichid si ca e bine! Sotul mai ingrijorat a intrebat daca e ok cu burta mica si moasa a zis ca e ok.
Dar stiu ca va incepe sa creasca burta, asa fu si la seb. Sotul zice ca eu sunt insarcinata 2 luni, adica luna 8 si 9 ca atunci se vede bine!
Jiani ca ma consolezi astfel! Dau iar o farfurie cu prajiturele ca e ora de gustarica! Vreo preferintza ceva?
Ralucutza, shezi gunishor pe canapea si odihneste-te, as zice chiar sa mananci nitica proteina...lasa ca de citit, recuperezi tu deseara!
Naty, am dat cu un PM in tine azi, i-ti place? sau acolo esti si de aceea nu esti pe ramurica?
pozici
bb2
burticutza
Olgutzika spune:
Ioana, stai linistita! Sa iti aduc aminte ca tu pana mai acum o luna nu pusesei un gram pe tine?!?! Te compari cu mine care ma ingras constant din ziua 1 in care am aflat ca sunt insarcinata?! Chiar nu cred ca la dimensiunile pe care presupun eu ca le ai din poze, circumferinta ta e mica...Deci nu asta e criteriul dupa care sa judeci! Tu baga lichide, nu ti-o fi spus degeaba doctorita ca trebuie sa te hidratezi. Oricum, rau nu iti face!! Deci apa la greu!!!!
Si lasa grijile, ca alea chiar fac rau la frumusete!
Olga 32+ cu Ioana-Sofia
mami_papatot spune:
gagici, daca motivul pentru care ati trecut-o pe carminabulina la prietene dragi, e ala pe care il banuiesc eu, trebuie sa o scoatem ... am citit pe alt topic ca e insarcinata in 8 saptamani si 5 zile!
yupi!
mami_papatot 28+ cu Honey mica
http://community.webshots.com/user/mami_papatot
Sunt cucoana-n casa mea!
http://bd.lilypie.com/24Mjp3.png
zozela spune:
Am calorifere calde si apa calda pe tzeava de pe la ora 14.00!!..Dar mi se lua curentul imediat dupa ce va trimisei ultimul mesaj!!Pe la 14.30 m-am bagat la plapumioara si curent tot n-aveam..(am io o banuiala cum ca cineva imi fura curentul..dar tac..deocamdata)Acum am!!
Ramo vorbeste cu Dr.ta inainte sa mai faci si internarea..Cel mai probabil vei naste prin cezariana,nu?Explica-i cum sta treaba si ia-ti odata afurisitul de prenatal ca m-au innebunit medicii astia de fam. cu aiurelile lor!Sunt varza!
Vai Delphinasule cum ti-e si cu soarta asta!Ce frumos ar fi sa sarbatoriti cei 10 ani tot acolo!
Ei Clau..cand iti spun io ca te apuca atunci cand palpezi realitatea..Te asteptam cu vestile bune de la eco!!
Alice ai facut foarte bine ca ti-ai luat concediul!Prea mult timp stateai pe drumuri,nemancata,fara sa ai posibilitatea sa-ti ridici si tu piciorusele 1/2ora!Stai linistita ca nu-i mica burta!Din cate imi imaginez,nici tu nu esti vreo dolofanica(asa cum ma anunt eu..sau..Olgutza)O sa vezi ca o sa te linistesti maine dupa vizita la Dr.
Bine-ai zis tu acolo,Stela!
Wow si ce-mi place ca esti optimista!!Ramai asa!!..Si..da-am carnet de gravida de la medicul de familie..dar nu mi-a scris nimeni in el!
Ce tare bancul Ursulico!!
Musia!
Felicitari Rox pt.10!!
Butucelu-agitzelu'!!
Esti mortala Ralu!!
Ioana stai linistita ca ai destula burta!!..si..mai ia o gura de apa!
Mami stim ca e insarcinata.Am trecut-o in listuta la prietene dragi pt.ca asa ne este-o prietena draga(fara referire la durerea prin care a trecut atunci)!A fost randunica de-a noastra si ne-a ramas draga.Ca si Bujo,Vileta_m_tm,de altfel(si ele sunt gravidute acum).
Mai..fug sa pun apa la fiert sa pepar niste carbonara pt.ca tre' sa-mi vina randunoiul si n-am cu ce-l indopa!
Ooops!!Uitasem sa o pupacesc pe Naty!!
Ela.. in 30+ cu !!
Varsta mogaldetei
Photos
Olgutzika spune:
Ela, ma primesti si pe mine in vizita acolo unde te mutasi tu? Acolo, in insulele alea? Sa ne batem in kg !
Olga 32+ cu Ioana-Sofia
kitzy spune:
Burtica mea a facut 94 de cm in jurul buricului si am ajuns la 62 de kg. Vi se pare mult, putin? Am plecat de la 55kg.
25+ cu Diana
Roxana Claudia spune:
M-ati innebunit cu masuratul burticilor asa ca am itrat si io-n hora si m-am masurat dar cu ruleta...ca metru n-am: 108 cm circumferinta in dreptul buricului. Si am luat vreo 19 kile pana acum. Am plecat de la 53,5 acum am 72. Deh...sa mai radeti de mine cand zic ca-s cat China
Zoze - rasfata-te draga! Auzi, apa calda si-n calorifere si la robinet!!! Boierie pe fofo a ta care sufera de atata vreme Ma imbat ca ti-a venit apa calda, zau!
Roxana 35 sapt cu Robert si Catalin (5 iunie 2006)
Olgutzika spune:
Roxana, te-am luat si pe tine! M-am ingrasat cu fix 21 de kg...Mai zi ceva daca mai poti ! Eu in sarcina asta o sa bat chintalul, dupa cum faceau misto de mine Iosup cu Radu....
Si cand o aud pe Kitzy cu 62 de kg....ma ia plansul!!!
Olga 32+ cu Ioana-Sofia
ramo_cata spune:
zoze--inca n-am deschis subiectul cum o sa nasc cu toate ca si eu cred ca o sa fie cezariana..asta as vrea mai mult...mi se pare mai sigur atat pt mine cat si pt bebe...cred ca esti in al; 9 lea cer ca ti-a venit caldurica si apa calda..
vad ca toate va masurati..eu nu am cu ce....
azi am fost harnicutza...am facut un sosulet cu carne de pui si salata de varza murata...mi-a facut cineva pofta sapt trecuta si i-am zis sotului sa-mi aduca si mie de la bals...si azi n-am mai ratat-o
ramo26+ 27 sapt
bebicul_meu
zozela spune:
Ah Roxana si eu sunt in culmea fericirii!!Stai nu bea singura!!Ia colea un de la mine!!Cine mai doreste,cine mai pofteste?!(Doamne,fetelor-noi am luat-o razna de tot!!..Treaba e ca-mie una-imi si place!!
Daa Olgutza!!Te primesc,cum sa nu!!Iti dau si cetatenie!!Hai vii?!
Esti bine Kitzy,esti bine!Ce sa mai zic io cu..sutaaa!?!!!
Ela.. in 30+ cu !!
Varsta mogaldetei
Photos