Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(67)
Raspunsuri - Pagina 20
pucca spune:
Rox Dox eu iau Gynipral si No-spa. In primele 2 zile Gynipralul mi-a dat palpitatii si o stare de agitatie in organism, cam la juma de ora dupa ce il luam. Eu iau o jumatate la 6 ore. Acum nu mai am nici o problema cu el, s-a obisnuit organismul. No-spa iau 3 pe zi.
Clau ma bucur pentru bebelina sanatoasa. Ce emotie sa stii data si ora cand vei naste! Ai vazut pozele cu bebei de la dr din cabinet? Sunt toti bebelusii adusi pe lume de ea. M-am emotionat gandindu-ma ca si bebelinele noastre vor avea pozicile acolo.
+28,
Bianca Maria
gbutucica spune:
Naty, sarumina, 
Ela sa nu ramin in urma iti raspund repede , in prenatal as vrea sa intru pe la 15 sau 20 februarie, daca mai va fi bine, avind in vedere ca tre sa nasc de martisor.![]()
si prefer sa fiu batuta
sau cu betisorul
, decit sa stau acasa, cred ca ar fi cea mai mare pedeapsa, mor sa stau locului,De la curent mi se trage![]()

........tocmai a fost anuntata ca in curind nu va mai merge netul , deci am noroc sa trimit mes fara sa-l pierd,

Giani
,....
33+
ca am dovada
AMR 7 saptaminisioare
natynic spune:

am pierdut mesajul...
Mai eram datoare lui Ariel: asa se cheama boala, iar cat despre vaccinuri ziceam ca mi se par ne-negociabile, mai ales la noi, BCG si anti-hep B, plus -cu ceva temeri- polio. Restul-nu. La bolile contagioase ale copilariei nu exista imunitate mai buna decat cea conferita de boala. Pe mine mama m-a lasat la gradi/scoala in pline epidemii de oreion, varicela, rujeola si rubeola, le-am facut pe toate iar apoi, la camera de garda, am consultat zeci de cazuri fara probleme, inclusiv fiindca preluam cazurile altor colegi neimunizati, ca sa-i protejez. Chiar acum in sarcina am fost in contact cu 2 persoane ce au facut varicela si am stat linistita.
naty 28+ cu
(Iulia Elena)
AM AJUNS IN ULTIMUL TRIMESTRU, DOAMNE AJUTA PRINTESEI MELE SI MIE!!!
http://bd.lilypie.com/FYlVp3.png
RalucasS spune:
Si noi tot la doua camere stam, si am hotarat ca dormitorul il cedam lui Lucas, iar noi o sa preluam sufrageria...eu oricum cand sunt singura acasa dorm in sufragerie...mobila de dormitor pe care o avem, tot cu pat matrimonial, o sa o "donam" la tara socrilor, ca ei au multe camere si au unde sa o puna.
Iar de mutat, nu ma mut de aici de la doua camere, pana cand nu o sa avem posibilitatea sa ne mutam la casa, adica sa ne construim casa noastra...
Referitor la suplimentul de fier, si eu citisem la voi ca provoaca constipatie, dar mie doctorita mi-a dat Maltofer si vreau sa va zic ca ies in fiecare dimineata afara, cu toate ca inainte o faceam la 2-3 zile...
33+
Lucas
delphin spune:
la burticoase!
Sunt pe fuga si nitzael fara chef...asa ca scuze daca nu las mesaje nominale!
Jiani, ptiu sa nu te deochi! Si te las pe tine sa faci imparteala la fete cu tot ce gasesti pe aici:
http://cuisine.elle.fr/elle/elle-a-table/fiches-cuisine/tous-les-themes/patisseries-chic/(offset)/12
Ralucule, vezi? nu trebuie sa cauti departe de ce te ia cu lesin si transpiratii pe la ora 11. Pt. ca nu mananci maica. Poate nu ti-e foame tie, dar la Lucas te-ai gandit. Cum lasi copilul nemancat atata timp? Macar putina paine cu cafea! Ceva acolo! si ceva dulce.
Ia exemplu de la Naty! Micul dejun este cea mai importanta masa din zi!
si vin mai tarziu!
pozici
bb2
burticutza
RalucasS spune:
Delphin - ma refeream ca nu pot manca "mancare", dar cand imi beau cafeaua cu lapte, mereu am ceva dulce langa, ori vreo prajitura facuta in casa, ori biscuiti, ceva oricum, apoi mai rontai niste fructe, mai manac niste saratele, sticksuri, maruntisuri de astea...iar mancare abia pe la 12-1 pot manca...
33+
Lucas