Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(67)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mami_papatot spune:

Neata randunici! Iaca m-am trezit si eu pe la 9:15, cu toate ca m-am culcat pe la 1, dar de dormit am dormit bushtenete!

Clau, zau daca nu mi-e mila de tine cu nevralgia asta nesuferita! nu prea stiu ce sa-ti zic sa faci sa treaca dar stiu sigur ca la nevralgii nu trebuie cald/caldura ( adica sa pui acolo ceva cald)...atat sa incerci sa ju mai stai in frig sau curent...offfffff...apropos, ieri am aflat ca un prieten este la randul lui prieten cu un medic neonato care face garzi la Medlife...azi se intalneste cu ea si furnizeaza informatii...am inteles ca e o tipa super si vine si acasa...ar fi o idee mai ales ca eu nu am medic pediatru la bebe...(din cate stia el, tipa e si pe pediatrie si pe neonato)...

Auzi Vio, tu crezi daca ti-am zis ca esti frumoasa, ca ai fost o miresica de milioane, aranjata , dichisita, asortata, poti sa vii asa sa imi faci mie arogante cu 90 in talie...ia te rog frumos..si oricum, daca vrei sa stii te-am intrecut ... sa vad ce zici acum ... 117 in talie , a se citi la buric... I’m big, I’m big! Who’s big? V-am zis da, ca am fost fan Michael Jackson! Pot spune deci ca am un bagaj cultural impresionant! Am o cultura de sunci in plina dezvoltare si ascensiune! Ha! pupe fata frumoasa , ca asta este, sunt invidioasa dar cinstita! Baleno! Eu baby shower n-am avut ca la noi nu se poarta, dar a trecut in week-end o prietena pe la noi si ce credeti ca mi-a adus? Cartea bebelusului, pe care florinel a cautat-o de-a innebunit sa mi-o ia de Craciun, si n-a gasit-o! Asa ca treaba aia cu un rost in toate ...

mihutzo, unde te trezesti tu aici de faci oamenii sa planga asa la prima ora cu povestile tale? bai fetelor, America asta va invata la prostii! Nici nu vreau sa ma gandesc ce a fost in sufletul vostru, cred ca daca aprindea cineva un fitil, sarea in aer o adevarata bombitza sentimentala! Soare si palmieri zici, ai? Ia sa vedem de unde mai trimiti tu poze cu nametii pan’la stresini....lasa mama ca zapada sa-ti lipseasca tie acolo!Pupuri multe!

pupuri pentru nicol! eu m-am masurat in picioare, am scris mai sus, 117 la buric, dar am avut un sistem mai dubios...adica cu un fir de lana pe care apoi l-am masurat cu rigla! ca cm nu am si ruleta nu stiu unde e!

camicule, pai revino cu cafelutza, ce faci, o bei singurica?

ralucas, delicioasa cafelutza! pana vine delphin cu croisantele, va du eu niste paleuri cu parmezan!

mai simonettule, eu am absentat vreo 2 capitole si nici acum nu am recuperat...se pare ca e ceva fishy in Danemarca de zici ca esti necajita...si asta nu-i place papaciosului! dar te rog din suflet nu te mai gandi asa...cum sa nu vada sotul pe bebe? ce vba e asta? tu nu vezi ce burtica mare ai de acum? cu cat sta bebe mai mult la dospit cu atat mai bine, dar si daca vine acum e ok...cati bebei nu s-au nascut asa, ba chiar mai mici si sunt bine merci?hai ca nu vreau sa vbesc pe dinafara de subiect ca ti-am zis, n-am citit din urma, dar eu cred ca sunt doar ganduri care nu-ti dau pace! atat!

un pupic cofeinizat si de la papacios pentru butucica!

neata movalinda!pofta mare sa ai!

olgutza, crede-ma ca si eu m-am mirat de mine!dar imi stateau rau de tot pe cap toate vasele alea...eu am si bucataria f mica si pur si simplu nu mai aveam unde sa pun un ac pe blatul de la bucatarie...plus ca am facut ciorbitza si dovleceii mai mult taiate in mana ca nici tocatorul nu mai incapea calumea...si mie nu-mi place asa...eu cand ma apuc de mancare trebuie sa am totul curat si pus la treaba lui, sa am loc de desfasurare! Plus ca, sa nu manii pe Dumnezeu, nu prea ma motive de oboseala, ca stau mai mult acasa, f rar plec la cate o intalnire, asta acum...

roxana claudia, nu-s ce sa zic...si eu mai simt asa ca niste intepaturi in pasa...sper sa nu fie ceva gravisim...adica mi s-a intamplat de vreo 2-3 ori....

Pupuri si va las ca am f mult de recuperat din ce nu am reusit sa fac ieri! Si tara arde, imi bate lumea obrazul!

mami_papatot 28+ cu Honey mica

http://community.webshots.com/user/mami_papatot

Sunt cucoana-n casa mea!

http://bd.lilypie.com/24Mjp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rox_dox spune:

quote:
Originally posted by ancadragoman
Bravo Raducule,primul 10 din viata ta

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

saru'mana pt felicitari tuturor...
chiar ancutza..ca e primul 10 din viata puiutului meu.

mihutza..sa va dea Dzeu o viata noua acolo implinita si cu multe satisfactii.

noutati la noi..am fost azi la medicul ginecolog...i-am aratat analizele si pt anemie mi-a dat Tardyferon..parca si la multe dintre voi am vazut ca luati ...are ceva efecte adverse? sa ma astept la ceva?

iar pt contractii, pt ca No-spa nu prea si-a facut efectul..mi-a recomandat Gynipral...cel putin sa-l incer sa vad daca il suport...

stiu sigur ca luati si voi...si va rog sa-mi spuneti la ce efecte adverse sa ma astept..ce ati patit voi..ca stiu ca are niste efecte cam uratele...dar macar sa fiu pregatita psihic.

multumesc & pupici!

_
29+ cu RADU

Pozele mele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gbutucica spune:

Asa acu am gasit nitel timp sa scriu ce patisi:
ieri seara ma rugat o colega sa-mi faca poza sa ma aibe amintire gravi, bineiteles ca nu am refuzat, desi pozele au iesit ca porcu ca toates miscate, offf, si am facut -o pe-a manechinu cu toata trebusoara di la sv.In timp ce pozam, o alta colega se mira foarte tare ca cita burta am , ca ce intinsa e pielea, s.a.m.d.
(Ieri toata ziulica am primit suturi ba in stomac ba in fecat, dar nu am dat importantza.)

Aseara in drum spre casa am avut usoare contractii....in gindul meu ..ups!!!!!, dar ma consolam ca bb era tot peste ficatul meu. Am ajuns acasa , abia am uract pina la 2 , si m-a luat o usoara gretza, contrctiile continuau , prmele din 7 in 7 min apoi din 4 in 4, m-am speriat , am spus sotzului ca nu-i a bine si am inceput sa ma pregatesc sa o intind spre spital via urgente...... intre timp mai dadeam o tura la boboci si pe gura si pe fund, naspa, iar nasul era la menstruatie de la efort.

cind sa-mi pun geaca pe mine sotul imi spune : "mami poate te-a deocheat cineva "( mi se intimpla foaret des)si ........TRINK am inceput sa ma deskint, in 5 minute m-a mai lasat greatza , si contractiile.
m-am dezbracat si m-am intins in pat. A inceput sa-mi fie mai bine dupa 1 litru de limonada si un deskint ca la babe.Am adormit , dar am mers la baie din 5 in 5 min sa dau la boboci, cind pe gura cind pe dincolo, iar cind ma intorceam in pat ma durea ficatul de ziceai ca am hepatita.Acu continua acele suturi in ficat , sunt obosita, ma ustura chii de oboseala si pt ca nu mam odihnit ma doare spatele ingrozitor de tare.

Va rog sa nu o luati ca o plingere de mila( urasc sa ma pling cind patesc cate ceva, sau ma doare) , dar am vrut sa va spun pt ca trebuie sa stim unele de altele.
MORALA: NU va lasati pozate de nimeni ca s-ar putea sa se mire lumea foarte tare de burtici.asa ca" PTIU SA Nu fie de deochi"pt toati burtzile.

va pupesc si sa aveti o zi usoara si va doresc sa nu va deoake nimeni

Giani ,.... 33+ ca am dovada

AMR 7 saptaminisioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Roxana, colul deschis poate fi simtit ca o greutate, nu ca intepaturi. Nu stiu...doare rau? Du-te la doctor (Moisa, ca Simonette a zis ca a fost f dragut). Si ia bulinele musai.
Hai, nu fii speriata, sarcina ta e oricum cea mai avansata. In al doilea rand, subscriu la ce spune Olgutza, sigur iti va fi tare greu cu cei 2 pitici, dar cand vor creste o sa te pupi. Ei se vor intelege f bine, un singur rand de haine, ca apoi...se mostenesc , etape ale cresterii trecute impreuna, etc. Si apoi cine are deviza cea mai frumoasa, "I'll sleep when I die?". Pai vezi ca io daca nu ma descurc cu ceva la Iulia, tot pe tine te chem sa ma ajuti!
Olgutza, corect, n-am facut concursul din motive medicale ci de mandrie de viitoare mamici! Eu oricum m-am linistit, mi-a aratat clar doctorita ca pur si simplu am o conformatie mai rara a burtii, lata si nu proeminenta, dar totul e in regula. Iar cu filtrul , dar deja citisem ca Raluca ne-a preparat cafeaua si m-am lasat pe mana ei, ca taare bune cafele mai face...
Rox, nu te-am felicitat aseara pt ca esti...Dox! Ca sa-ti fie mai usor, ai putea sa imparti materia cu bebe mic, si sufla el daca nu stii ceva. BRAVO!!

naty 28+ cu (Iulia Elena)
AM AJUNS IN ULTIMUL TRIMESTRU, DOAMNE AJUTA PRINTESEI MELE SI MIE!!!
http://bd.lilypie.com/FYlVp3.png

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by natynic
Rox, nu te-am felicitat aseara pt ca esti...Dox! Ca sa-ti fie mai usor, ai putea sa imparti materia cu bebe mic, si sufla el daca nu stii ceva. BRAVO!!

saru'mana naty...iti dai seama ca el imi sufla la greu..cred ca faptul ca sunt insarcinata ma ambitioneaza mai mult sa invat sa demonstrez ca sunt in stare chiar daca am bebe la bord...asa ca am suport intens de la gugustiuc.

roxana..si eu zic ca e cel mai bine sa faci o vizita la medic...el poate sa-ti spuna cel mai bine cum sta treaba acolo...ca asa oricate pareri am avea noi, se bazeaza pe cunostintele noastre empirice si pe experientele noastre care pot fi f diferite...asa ca cel mai bun e un control ca sa stii sigur...parerea mea!
pupici si ai mare grija!

_
29+ cu RADU

Pozele mele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_papatot spune:

butucico, dar tare urat ai mai patit! Bine totusi ca a fost doar de laasta si nu de la bebe grabit! si femeile astea zau, se mira asa a paguba!

mami_papatot 28+ cu Honey mica

http://community.webshots.com/user/mami_papatot

Sunt cucoana-n casa mea!

http://bd.lilypie.com/24Mjp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Neata!
A fost bine cu tevile calde in casa..Boierie nene!
Sa va scriu si eu repede cateva randuri si apoi fug sa-mi fac un 3 in 1 ca mor de pofta!
Wow Clau eu credeam ca-ti face internarea atunci,cand colo..Acum poti sa-ti pui la semnatura..AMR
Ce ti-am zis Roxule?!Vezi ca s-au linistit?!Ti-am spus eu ca s-a dat decret sa nu nasca nimeni inainte de 37 de saptamani!!
Mami-insomniaca iti taiasera si tie astia apa calda?!Ce scaaarbe!!Doamne!!Si tu ce bantui mai fetitza noaptea sa speli si sa gatesti?!Esti mortala-super bancurile!
Violeta!!Ce des te cheama pe tine la control!Mie mi-a zis sa vin peste 4sapt.(34-35s)!
Doamne Miha-am citit cu sufletul la gura tot ceea ce ai scris!!Multumim lui D-zeu ca sunteti bine toti trei(acuma..ai grija de picioruse) si ca ati fost primiti cum se cuvine si ca sunteti incantati de alegerea facuta!Pe masura ce citeam,imi si inchipuiam casutele,magazinele..palmierii si negrii(pe-astea le-am vazut si in Italia)-mai greu a fost cu mexicaniipe care nu mi-i pot imagina decat cu poncho-uri pe ei si palarii mari!!
M-a emotionat despartirea de familii si nici nu vreu sa-mi inchipui cu ce gol in stomacel ati decolat!
Pupici Andrei iubite,mamicii si taticului curajos-care si-a infaptuit cel mai vechi vis!!
Ah-Clau ma bucur ca ai scapat de durerea aia uracioasa!
Ralu,Nicol,Cami,Naty,Maria!
Simo alta e problema la Blanka-sexul lui BB nu s-a schimbat iar-problema e ca eu pun carut albastru in lista si el apare roz!!
Mai-stai linistita ca nu nasti!!Nu intelegi ca nu naste nimeni inainte de 37 de saptamani?!Numai stiu cine a decretat,dar a decretat si e ft.bine asa!!Asa ca..stai linistita si nu-ti mai face ganduri negre!!
Butucica mea esti fantastica!..Pai imi placu cum suna si hotarai sa ma mut acolo!!..Si azi o astept si pe Olgutza!!
Valeu!!De ce petrecusi noaptea in baie?!
Nicol eu m-am masurat in picioare!
Olgutza daca vrei sa vii in Christmas Island,iti croiesc eu calea!Da-mi un semn,doar!
Butucelule acum am citit ce-ai patit!!Ooof saraca de tine!!Pai si esti la servic acum?!Maai..iei bataie!Fugi acasa si stai cuminte in pat!

Ela.. in 30+ cu !!
Varsta mogaldetei
Photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Aoleo, apropo de deochi, azi s-a anuntat in vizita o verisoara pe care nu o inghit si ma cam tem sa nu ma deoache, ca si la mine prinde repede...Ma dau cu apa sfintita de la Boboteaza inainte sa vina...ca n-am cum scapa de ea, deja am amanat-o 2 zile, ba ca dorm, ba ca fac curat, etc.
Rox, vezi ca Gynipralul da tahicardie si dureri de cap. Eu l-am suportat prost si mi l-a scos, Stela la fel. Dar tot noi ti-am zis si altadata ca iei prea putin No-spa (care are efect 6-8 ore); Stela ia 4/zi, eu 5/zi!
Raluca, eu sunt o rara avis care daca nu mananca dimineata CHIAR nu poate face nimic! Chiar daca, din cine stie ce motiv, trebuie sa ma trezesc la 3 dimineata sa plec undeva, tot mananc. Si nu un sandvich in graba, in picioare, ci frumos la masa, pe farfurie, tacticos, iar inaintea sarcinii si cu cafelutza de rigoare (iar si mai demult, cu 2 tigari "sudate" una dupa alta). Peste orice masa din zi as putea trece la o adica, peste micul dejun NEVER!
Mami, , usor de zis cu rezolvarea insomniei mele...E si vina mea. M-am mutat in apartamentul asta singurica, eram atunci tanar medic stagiar "fara griji si fara bani", vorba cantecului; casa era in paragina complet, dupa ani de zile in care a stat o femeie batrana iar apoi peste 2 ani nu a stat nimeni. La zugravitul initial m-au ajutat ai mei, apoi insa, cu rabdare si fiecare banut in plus pus la ciorap, am schimbat multe, chiar f multe, insa fraiera de mine gandind mereu totul ca pt o...singura persoana! Eram singura de mult timp si nu ma mai gandeam la intemeierea unei familii. asa ca acum ma omoara diverse detalii (frigiderul DEJA prea mic pt noi doi, dar care are deasupra dulap de perete ce ar tb desfiintat daca luam altul inalt, la baie geam prin care ne bate vijelia cand ne spalam si ar fi exclus de pus Iulia acolo-pt ca la renovarea baii n-am avut bani de termopan si acu ar trebui sparta faianta si nu mai am rezerva, etc). Pana la urma am decis ca Iulia va dormi cu noi un timp, ii luam patut, musai cu sertar pt castig de spatiu de lucrusoare si apoi, sa dea Dumnezeu sa ne putem muta la mai mare...Oricum insa, repet, mobilierul ales de tine e delicios si am tanjit cand am vazut...

naty 28+ cu (Iulia Elena)
AM AJUNS IN ULTIMUL TRIMESTRU, DOAMNE AJUTA PRINTESEI MELE SI MIE!!!
http://bd.lilypie.com/FYlVp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

buna fete dragi!
miha, tare mult m-a impresionat povestea plecarii tale...sa dea Doamne Doamne sa fie extraordinar de bine!
clau, ce mai, acum a inceput adevaratul amr la tine! super! 25 febr., ora 12:))) cred ca numeri deja zile, ore, minute! citind postarea ta, m-a trecut un fior pe shira:), cred ca e tare fain sa stii la ce ora si in ce zi vine bebe.
maia, despre luivac am auzit, numai ca, fiind facut din suse de bacterii, hmmmm, ma mai gandesc. eu am o mare problema cu vaccinurile, mi-e tare teama de ele. cunosc 2 copii care au mari probleme de le ele. nu generalizez, nu zic ca toti ar putea avea probleme, dar in cazul lor a fost vb. de o activare a unor gene de catre aceste vaccinuri. unul din ei a facut ROR si avea rubeola,fara simptome si la 10 ani i s-a declansat o boala a creierului, imi scapa acum denumirea (parca panencefalita sclerozanta...naty, asa se cheama?), iar fetita a facut la fel nu stiu ce vaccin si i s-a declansat diabet, pt ca vaccinul ala a actionat nu stiu ce gena. Doamne fereste! asa ca, eu una prefer sa o tin pe homeopate. ii dau deja un fel de "vaccin" homeopat, influentzinum, care are la baza un vaccin antigripal, cu virusi inactivi, mult diluat fata de cel de baza.oricum, ea cand raceste face forme foarte usoare. acum a avut febra 1 zi, i-am dat antitermice si acum e la stadiul de mucisooooori, ii dau nazomer, apa de mare si tuseste - stodal, care e homeopat. am inceput de aseara sa-i dau coryzalia, un produs homeopat, de la boiron, se da 1 pastila pe ora la inceput, apoi se rareste. va dau atatea amanunte pt ca este indicat si pt gravidutze. eu am inceput sa iau de azi, impreuna cu oscillo, pt ca imi curgea putin nasul. acum nu stiu daca s-a lipit ceva de mine, ca mie imi curge nasul de cand am ramas gravida (hormonii).

alexutza 4 ani + si 27 +Teodor Mihai
http://bd.lilypie.com/WaYCp2.png
http://community.webshots.com/user/paveliucalina
Save the Earth- it's the only planet with Chocolate!

Mergi la inceput

naty, si tu ce recomanzi?
sa incerc sa iau mai mult no-spa intai si apoi, daca nici asa nu are efect, sa trec la gynipral?
sau sa incerc cateva zile gynipralul sa vad cum reactionez si daca e nasol sa revin la no-spa? ca si dr mi-a zis initial sa iau cate jumate de gynipral la 8 ore sa vad daca il tolerez.
tu ce zici?

_
29+ cu RADU

Pozele mele!

Mergi la inceput