Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(67)
Raspunsuri - Pagina 10
Ali_bia spune:
Super costumasul........
Si pe mine ai uitat sa ma ....
Ati vazut burtica mea????
_
Mamica de Bianca si acum de 2
Alexandra Ioana
Alina 27+
Bebe2
Pozele mele
Roxana Claudia spune:
Subscriu si eu la ce a a scris Oana despre epiziotomie, m-am refacut repede, cam in 2 sapt; dupa o sapt mergeam fara probleme insa in cele 2 sapt dupa mi-a trebuit musai colac pt ca altfel nu ma puteam aseza nicaieri. Chiar ca aveam un cactus in fund. Mie dr mi-a recomandat un unguent numit Carpicon pe baza de rasini. A fost f bun. Ideea e sa te toaletezi cat mai des pt ca asa se vindeca cel mai repede. Fire am avut dintr-alea resorbabile asa ca iar n-am dus grija sa ma duc sa mi le scoata. La controlul de 6 sapt eu m-am dus chitita sa intreb daca ma pot epila cu ceara (ca eu cu altceva nu ma fac) ca mi-era teama sa nu se smulga cu totul pe ceara si fofo. Insa dr mi-a zis ca poate se desprinde alta parte dar epiziotomia e beton. Acum nu se mai cunoaste nimic. SI nu am dureri de nicio culoare.
Roxana 35 sapt cu Robert si Catalin (5 iunie 2006)
Roxana Claudia spune:
Frumos costumas Oana. Ca de marinel. Sa-l poarte sanatos beneficiarul.
clauclau spune:
Gata randunici, acum am intrat in casa ca am mai avut niste treburi de rezolvat.
Totul este ok cu bebelina, i-a ascultat si inimiora! Luat tensiune, cantarit , organizat programul pana la nastere, control pe masa, colul scurtat, dar inchis.
Facut si biletul de internare la Memorial Hospital pe data de 25.02.2008, ora 12. De mers la spital doar cu periuta de dinti si cardul!
Acum merg sa citesc din urma, apoi mancam ca cer burticile toate pe aici si revin pe crenguta. Pup you all!!!!
http://community.webshots.com/user/claudel77
CLAU 33 + cu Rebecca
AMR 6 SAPTAMANI !!!!!
mamica de Razvanel si acum de Rebecca!
RalucasS spune:
Bubu intai am luat doua biberoane, un termometru digital, si o perie de curatat biberoane toate de la chicco. Iar acum vreau sa comand si caruselul si sterilizatorul de la aceeiasi firma, numai ca nu au inca pe stoc strerilizatorul, asa ca mai astept ca tare am fost multumita de serviciile lor..stii comandand de pe net, nu stii peste ce firma nimeresti
Edit: Wow Clau...ai aflat deja data... Doamne, fetelor chiar nu imi vine cate odata sa cred cat de aproape suntem...parca mai ieri stateam cu emotii sa aflam rezultatul de la TT au sexul lui bb, iar acum deja am inceput sa aflam data nasteri...
Oricum, sa te ajute DD sa fie totul bine Clau, si bb sa stea cumintel acolo pana cand trebuie
33+ Lucas
Roxana Claudia spune:
Ralucas- eu comand ori de la Chicco de pe site sau de pe bebelusultau. Cateodata au produse pe care Chicco nu le mai au pe stoc. Plus alte chestii. Si au fost mereu parolisti.
Clau - felicitari!! Si e bine ca n-ai niciun stres si stii exact ce te asteapta...
mstela spune:
Raportez: 98 cm buric si de la 54-64 kg = +10 kg..Da,ciudat,ca nu prea se vad kg!!(zice lumea,dar si io)
Stela25+cuTeodora
http://md.lilypie.com/9Ks2p2.png
http://community.webshots.com/user/strstella
RalucasS spune:
quote:
Originally posted by Roxana Claudia
Ralucas- eu comand ori de la Chicco de pe site sau de pe bebelusultau. Cateodata au produse pe care Chicco nu le mai au pe stoc. Plus alte chestii. Si au fost mereu parolisti.
Clau - felicitari!! Si e bine ca n-ai niciun stres si stii exact ce te asteapta...
Da Roxana tot de pe bebelusultau.ro am comandat si am fost tare multumita...si am vazut ca au preturi si mai mici decat cei de la chicco.ro...dar daca nu aduc sterilizatorul ala o sa il comand direct de la chicco
Vezi, ti-am zis eu ca esti Randunica mea pereche
33+ Lucas
blankar spune:
draga BUBU!
culoarea caruciorului nu vrea sa se schimbe in listuta,sper ca sexul bebeului ramane masculin! dar mai stii? poate e un semn
bubu05 spune:
Ralu, sa le stapaniti sanatosi! Bibele e de sticla? La sterilizatoare am vazut ca sunt destul de scumpe. M-am uitat tot acolo pe site, la bebelusultau si mi-au placut primele din lista pana in 250 ron, ori electrice ori cu aburi. Cred ca tot on-line imi comand si eu!
Ali, ti-am vazut burtica mai demult, cred ca am scris atunci! Oricum, si tie pupici, n-am vrut sa sar pe nimeni!
Ma bucur ca v-a placut costumasul! E super frumos, cu bleomarin, in poza se vede cam negru...si cu vacutele alea
Clau, bravo, felicitari pt. programare! Doamne ajuta sa fie bine! Eu am termen la 2 luni dupa ce nasti tu!
Roxa, cand am fost la control dupa 6 saptamani de la nastere, Tutu s-a uitat de la distanta si zice:"Tu chiar ai nascut?" Iar in maternitate, cand ne faceau asistentele toaleta zilnica, alea stiau dupa taietura cu cine ai nascut Si eu tot fire care s-au resorbit am avut.
Oana 25+ cu bb Stefan si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze