MONTIGNAC: ce am mancat azi (93)
Raspunsuri - Pagina 14
sanse spune:
Cafera cand nu mai poti si nu mai poti decat sa mananci aiurea mai bine i-ti faci ceva dulce Monty si sa zicem ca in loc sa dai jos stagnezi cateva zile...tot e bine decat sa pui.
Poti manca dar mai rarut pana i-ti atingi scopul.
MIRELA
mami de doua zuze ANA MARIA
si ANDREEA
POZICI
KG MELE
latrishia spune:
Moaama ce de rosii mi am luat in freza. Chiar e admisa maioneza in faza 1? Vreau sa o vad si eu pe aceea care slabeste mancand asa ceva...pe bune, chiar ar fii misto sa slabesc mancand ulei. Nici dulciurile monti nu s pentru faza 1, chiar nici painea din cate stiu eu, recomanda mai putin decat putinul...sau si aici gresesc?
Va pupez
Lori&Luanna(5.11.2005)
acusor spune:
Latrisha, uite un extras din prima carte a lui Monti:
Cât despre oua, nu exista – dupa cum stiti – nici o restrictie, chiar daca au maioneza. Ei, da! Maioneza si smântâna sunt permise la mesele proteino-lipidice. Dar nu este nici un motiv sa faceti din asta o orgie. Daca va place maioneza, mâncati în mod normal. Dar ar fi mai bine s-o evitati, în cazul în care aveti tendinta la hipercolesterol.
Uite si despre paine:
Nu mâncati decât pâine neagra cu tarâte sau integrala, fabricata cu faina necernuta (o mâncati numai la micul dejun).
Citatele astea doua le-am luat din "indicatiile" pentru faza I.
Acum fiecare a experimentat pe "grasimea" ei ca sa zic asa. Eu stagnez daca mananc paine. Ulei mananc zilnic ca altfel nu poti face nici o mancare sau macar o salata.
valentinag spune:
Salata de beof,tort de biscuiti,chestii d'astea sunt permise nu
Stiu,stiu,da ce sa fac...
"La vita e bella"
De mancare
Iarna pe ulita
Ele spune:
Mi-am vaccinat fata antigripal ieri si de atunci o tinem in voma. Azi a aparut si diareea. Azinoaptea umblam cu ea pe la urgente, au vazut-o doi dr ,analize la urgenta care ies buna....cica e sanatoasa tun dar noi suntem cu capul.
Dupa ce am ajuns acasa alte reprize de voma....
Concluzie: cui ii mai ardea de mancat??? sau de tinut dieta??? Cand m-a apucat foamea m-as fi aruncat si borcanul de nutella dar am luat doar o gura.
offf, grele e cand ai puiul bolnav.
va pup pe toate si mai revin.
Elena & Denisa
NOI
cafera spune:
quote:
Originally posted by Ele
Mi-am vaccinat fata antigripal ieri si de atunci o tinem in voma. Azi a aparut si diareea. Azinoaptea umblam cu ea pe la urgente, au vazut-o doi dr ,analize la urgenta care ies buna....cica e sanatoasa tun dar noi suntem cu capul.Dupa ce am ajuns acasa alte reprize de voma....
Concluzie: cui ii mai ardea de mancat??? sau de tinut dieta??? Cand m-a apucat foamea m-as fi aruncat si borcanul de nutella dar am luat doar o gura.
Elena & Denisa
NOI
Sanatate multa!
Mamica celor doua printese, Ilinca (26.07.2007) si Alexia (27.06.2000)
valentinag spune:
Neata!
Ele,sanatate multa puiului!
Azi:
suc de portocale
iaurt cu o chifla
piept de pui la gratar cu castraveciori murati
diseara ma mai gandesc si va spun eu!
"La vita e bella"
De mancare
Iarna pe ulita
latrishia spune:
quote:
Originally posted by Ele
Mi-am vaccinat fata antigripal ieri si de atunci o tinem in voma. Azi a aparut si diareea. Azinoaptea umblam cu ea pe la urgente, au vazut-o doi dr ,analize la urgenta care ies buna....cica e sanatoasa tun dar noi suntem cu capul.Dupa ce am ajuns acasa alte reprize de voma....
Elena & Denisa
NOI
Sunt nenorocite rau vaccinurile astea, eu mi am nenorocit o pe fi mea cu priorix, mai bine nu i l mai faceam...ca remediu pt voma, da i sa bea coca cola cate o gurita la 5 min.Nu stiu ce naiba contine dar e garantat 100% ca nu ti mai vomita.Cu diareea nu i problema atata timp cat nu i enterocolita. Multa sanatate!
Lori&Luanna(5.11.2005)
Ele spune:
Buna fetele!
Noi iarasi am umblat pe la spital cu Denisa, tot santoasa cica e dar la noi a fost a doua noapte de nesomn din cauza durerilor de burtica. Nu mai vomita dar abia astazi a primit ceva branzica, kk e normal dar o doare burta de se tavaleste prin pat. Deci 4 dr in doi zile care imi zice ca nu are nik. Astept sa-i treaca cumva.
Despre dieta astazi am papat branza cu smantana de la Milli si fasole cu carnati.
. oricum se la stres si suparare deja se cunoaste la cantar...asa patesc eu.
Elena & Denisa
NOI
cafera spune:
Imi pare rau ca tot nu s-a rezolvat! Sanatate!
Mamica celor doua printese, Ilinca (26.07.2007) si Alexia (27.06.2000)