MONTIGNAC: ce am mancat azi (93)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sanse spune:

Cafera cand nu mai poti si nu mai poti decat sa mananci aiurea mai bine i-ti faci ceva dulce Monty si sa zicem ca in loc sa dai jos stagnezi cateva zile...tot e bine decat sa pui.
Poti manca dar mai rarut pana i-ti atingi scopul.

MIRELAmami de doua zuze ANA MARIA si ANDREEA
POZICI

KG MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns latrishia spune:

Moaama ce de rosii mi am luat in freza. Chiar e admisa maioneza in faza 1? Vreau sa o vad si eu pe aceea care slabeste mancand asa ceva...pe bune, chiar ar fii misto sa slabesc mancand ulei. Nici dulciurile monti nu s pentru faza 1, chiar nici painea din cate stiu eu, recomanda mai putin decat putinul...sau si aici gresesc?

Va pupez

Lori&Luanna(5.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acusor spune:

Latrisha, uite un extras din prima carte a lui Monti:

Cât despre oua, nu exista – dupa cum stiti – nici o restrictie, chiar daca au maioneza. Ei, da! Maioneza si smântâna sunt permise la mesele proteino-lipidice. Dar nu este nici un motiv sa faceti din asta o orgie. Daca va place maioneza, mâncati în mod normal. Dar ar fi mai bine s-o evitati, în cazul în care aveti tendinta la hipercolesterol.

Uite si despre paine:

Nu mâncati decât pâine neagra cu tarâte sau integrala, fabricata cu faina necernuta (o mâncati numai la micul dejun).

Citatele astea doua le-am luat din "indicatiile" pentru faza I.

Acum fiecare a experimentat pe "grasimea" ei ca sa zic asa. Eu stagnez daca mananc paine. Ulei mananc zilnic ca altfel nu poti face nici o mancare sau macar o salata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Salata de beof,tort de biscuiti,chestii d'astea sunt permise nu
Stiu,stiu,da ce sa fac...

"La vita e bella"
De mancare
Iarna pe ulita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Mi-am vaccinat fata antigripal ieri si de atunci o tinem in voma. Azi a aparut si diareea. Azinoaptea umblam cu ea pe la urgente, au vazut-o doi dr ,analize la urgenta care ies buna....cica e sanatoasa tun dar noi suntem cu capul.Dupa ce am ajuns acasa alte reprize de voma....

Concluzie: cui ii mai ardea de mancat??? sau de tinut dieta??? Cand m-a apucat foamea m-as fi aruncat si borcanul de nutella dar am luat doar o gura.
offf, grele e cand ai puiul bolnav.
va pup pe toate si mai revin.

Elena & Denisa
NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

quote:
Originally posted by Ele

Mi-am vaccinat fata antigripal ieri si de atunci o tinem in voma. Azi a aparut si diareea. Azinoaptea umblam cu ea pe la urgente, au vazut-o doi dr ,analize la urgenta care ies buna....cica e sanatoasa tun dar noi suntem cu capul.Dupa ce am ajuns acasa alte reprize de voma....

Concluzie: cui ii mai ardea de mancat??? sau de tinut dieta??? Cand m-a apucat foamea m-as fi aruncat si borcanul de nutella dar am luat doar o gura.

Elena & Denisa
NOI

Sanatate multa!

Mamica celor doua printese, Ilinca (26.07.2007) si Alexia (27.06.2000)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Neata!
Ele,sanatate multa puiului!
Azi:

suc de portocale
iaurt cu o chifla
piept de pui la gratar cu castraveciori murati

diseara ma mai gandesc si va spun eu!

"La vita e bella"
De mancare
Iarna pe ulita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns latrishia spune:

quote:
Originally posted by Ele

Elena & Denisa
NOI

Sunt nenorocite rau vaccinurile astea, eu mi am nenorocit o pe fi mea cu priorix, mai bine nu i l mai faceam...ca remediu pt voma, da i sa bea coca cola cate o gurita la 5 min.Nu stiu ce naiba contine dar e garantat 100% ca nu ti mai vomita.Cu diareea nu i problema atata timp cat nu i enterocolita. Multa sanatate!

Lori&Luanna(5.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Buna fetele!
Noi iarasi am umblat pe la spital cu Denisa, tot santoasa cica e dar la noi a fost a doua noapte de nesomn din cauza durerilor de burtica. Nu mai vomita dar abia astazi a primit ceva branzica, kk e normal dar o doare burta de se tavaleste prin pat. Deci 4 dr in doi zile care imi zice ca nu are nik. Astept sa-i treaca cumva.
Despre dieta astazi am papat branza cu smantana de la Milli si fasole cu carnati.. oricum se la stres si suparare deja se cunoaste la cantar...asa patesc eu.

Elena & Denisa
NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Imi pare rau ca tot nu s-a rezolvat! Sanatate!

Mamica celor doua printese, Ilinca (26.07.2007) si Alexia (27.06.2000)

Mergi la inceput