MONTIGNAC: ce am mancat azi (93)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miniuta spune:

buna, fetelor. azi nu am ce raporta, ca abaterile nu se "listeaza", asa ca va (imi)doresc o noapte buna si un week-end cat mai monti!

PS: maioneza este permisa atata timp cat este facuta in casa din oua, ulei, putin mustar si multa zeama de lamaie = masa lipidica. de-asta avem voie si salata de vinete cu maioneza daca nu combinam salata cu paine nepermisa

mamica lui david(21.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Imi place cand discutati! Mai vreau sa mai invat ceva!

Mamica celor doua printese, Ilinca (26.07.2007) si Alexia (27.06.2000)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Saru'mana de lamuriri fetele. Eu maioneza o fac doar in casa si mustar nu folosesc.

Elena & Denisa
NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Bey,nu-mi mai taiati din portii(de parca pana acum ce cuminte am fost)maioneza e monti daca e facuta in casa,fara zahar in ea!Merge sa mancam telina cu maioneza,oua umplute,salata de peste afumat,de pui,etc!
Azi pe langa ce-am zis am mai bagat 2 felii de paine si vreo 5 masline!
Maine am program de mici
De saptamana aviatoare imi fac iarasi abonament la masaj,abia astept!

"La vita e bella"
De mancare
Iarna pe ulita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

mama ce ce discutii de discutii

MORCOVI DA ...sincer eu nu exist fara morcovi , sunt alimentul meu preferat .... nu pot sa renunt la ei si nici nu vreau , si sunt si permisi , vb lui acusor s-a mai discutat despre morcovi de am ametit pe aici
sanse papa si tu morcovi , fac mai putin rau decat cotletul prajit sau carnatii , crede-ma pe cuvant

MAIONEZA facuta in casa DA , ocazional nu la fiecare masa maioneza , da e ok in salata de ex o lingura

si bananele verzi sunt permise ca masa independenta

da latrishia esquisa e plina de euri , da din cand in cand merge, cand nu ai ce papa sa recurgi la ea
eu mi-am cumparat sare marina, cica e mai sanatoasa

ce sa va mai spun, intru mai tarziu , merg la sala acuma , va pup pe toate , sa fiti cuminti

ANDANII

In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanse spune:

Andanii nu te lua de cotletul meu ca-i fript,da!?

Va pup

MIRELAmami de doua zuze ANA MARIA si ANDREEA
POZICI

KG MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pucku spune:

salut

abateriile nu se scriu asa ca nu va scriu meniul, incerc sa-mi revin de la abateri ca nu vor arata bine pe cantar

banui ca zacusca cu paine nu merge asa ca intrai si azi la abateri si am o foame de lup de vreo cateva zile visez numai cotlete, ca uite de vreo 2 3 saptamani am mancat numai pui si peste....cred ca maine nu-l iert pe mr cotlet.....cu toate ca am scoici in frigider.....dar cotletul.....
bine zici merela co impuscarea porcului

unde ziceati ca tre sa ma uit pt retete de dulciuri monti?

Corina , Stephanie + duggy Totolino prostolino

"Important nu este ceea ce ti se intampla, ci felul in care reactionezi""

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miniuta spune:

pucku, uite www.culinar.ro/forum/categorie/4/Diete-si-regimuri-alimentare/" target="_blank">aici poti gasi retete monti cate vrei, de dulciuri si nu numai.

mamica lui david(21.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Dulciurile Monti sunt permise in faza I?

Mamica celor doua printese, Ilinca (26.07.2007) si Alexia (27.06.2000)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanse spune:

Pucku intri unde a scris Miniuta sus la RETETE MONTIGNAC.Ai si dulciuri si mancarici.

Ieri am fost cuminte:

md:3 oua ochiuri cu branza rasa si rosii
p:1 ceafa fripta cu salata de castraveti
c:cateva masline verzi

MIRELAmami de doua zuze ANA MARIA si ANDREEA
POZICI

KG MELE

Mergi la inceput