MONTIGNAC: ce am mancat azi (93)
Raspunsuri - Pagina 13
miniuta spune:
buna, fetelor. azi nu am ce raporta, ca abaterile nu se "listeaza", asa ca va (imi)doresc o noapte buna si un week-end cat mai monti!
PS: maioneza este permisa atata timp cat este facuta in casa din oua, ulei, putin mustar si multa zeama de lamaie = masa lipidica. de-asta avem voie si salata de vinete cu maioneza daca nu combinam salata cu paine nepermisa 

mamica lui david(21.05.2007)
cafera spune:
Imi place cand discutati! Mai vreau sa mai invat ceva!
Mamica celor doua printese, Ilinca (26.07.2007) si Alexia (27.06.2000)
Ele spune:
Saru'mana de lamuriri fetele.
Eu maioneza o fac doar in casa si mustar nu folosesc.
Elena & Denisa
NOI
valentinag spune:
Bey,nu-mi mai taiati din portii(de parca pana acum ce cuminte am fost
)maioneza e monti daca e facuta in casa,fara zahar in ea!Merge sa mancam telina cu maioneza,oua umplute,salata de peste afumat,de pui,etc!
Azi pe langa ce-am zis am mai bagat 2 felii de paine si vreo 5 masline!
Maine am program de mici
De saptamana aviatoare imi fac iarasi abonament la masaj,abia astept!
"La vita e bella"
De mancare
Iarna pe ulita
andanii spune:
mama ce ce discutii de discutii
MORCOVI DA ...sincer eu nu exist fara morcovi , sunt alimentul meu preferat .... nu pot sa renunt la ei si nici nu vreau , si sunt si permisi , vb lui acusor s-a mai discutat despre morcovi de am ametit pe aici
sanse papa si tu morcovi , fac mai putin rau decat cotletul prajit sau carnatii , crede-ma pe cuvant ![]()

MAIONEZA facuta in casa DA , ocazional nu la fiecare masa maioneza , da e ok in salata de ex o lingura 
si bananele verzi sunt permise ca masa independenta
da latrishia esquisa e plina de euri , da din cand in cand merge, cand nu ai ce papa sa recurgi la ea
eu mi-am cumparat sare marina, cica e mai sanatoasa 
ce sa va mai spun, intru mai tarziu , merg la sala acuma , va pup pe toate , sa fiti cuminti 
ANDANII 

In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.
sanse spune:
Andanii nu te lua de cotletul meu
ca-i fript,da!?

Va pup 
MIRELA
mami de doua zuze ANA MARIA
si ANDREEA
POZICI
KG MELE
Pucku spune:
salut
abateriile nu se scriu asa ca nu va scriu meniul, incerc sa-mi revin de la abateri ca nu vor arata bine pe cantar
banui ca zacusca cu paine nu merge asa ca intrai si azi la abateri si am o foame de lup de vreo cateva zile visez numai cotlete, ca uite de vreo 2 3 saptamani am mancat numai pui si peste....cred ca maine nu-l iert pe mr cotlet.....cu toate ca am scoici in frigider.....dar cotletul.....
bine zici merela co impuscarea porcului
unde ziceati ca tre sa ma uit pt retete de dulciuri monti?
Corina ,
Stephanie + duggy Totolino prostolino
"Important nu este ceea ce ti se intampla, ci felul in care reactionezi""
miniuta spune:
pucku, uite www.culinar.ro/forum/categorie/4/Diete-si-regimuri-alimentare/" target="_blank">aici poti gasi retete monti cate vrei, de dulciuri si nu numai.
mamica lui david(21.05.2007)
cafera spune:
Dulciurile Monti sunt permise in faza I?
Mamica celor doua printese, Ilinca (26.07.2007) si Alexia (27.06.2000)
sanse spune:
Pucku intri unde a scris Miniuta sus la RETETE MONTIGNAC.Ai si dulciuri si mancarici.
Ieri am fost cuminte:
md:3 oua ochiuri cu branza rasa si rosii
p:1 ceafa fripta cu salata de castraveti
c:cateva masline verzi
MIRELA
mami de doua zuze ANA MARIA
si ANDREEA
POZICI
KG MELE