Mamici de mai-iunie 2008 (29)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

quote:
Originally posted by gabitzam

Onyx, bine ai revenit. Sper sa te simti bine de acum. Sunt frumoase numele.

Apropo de nume, de jumatate de grija am scapat, au ramas doar numele de baieti pe lista.
Am vazut ca unele fete s-au hotarat pentru nume si le-am adaugat pe listuta de pe prima pagina.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Gabitzam, bravo, ce dragut ca ai pus numele bbicilor pe prima pagina...Multumim!

Laurita 23+, , Mircea
http://community.webshots.com/album/562083968mYhBWe?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

quote:
Originally posted by onyxg1998

Buna dimineata, fetelor,

Am revenit la servici dupa 2 saptamani de medical. Ma simt mai bine, sper sa mergem asa in continuare. Voi ce mai faceti, cum va mai simtiti? Pana la urma ne-am decis la nume : Alexandra Maria. Va place?
25+

Pupik de la Onyx si Vlad

Onyx, Mie imi place Maria foarte mult, oricat de frecvent ar fi.

Laurita 23+, , Mircea
http://community.webshots.com/album/562083968mYhBWe?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Buna fetelor, m-am reintors si eu din vacanta...care numai linistita nu a fost, dat fiind ca Stefan s-a imbolnavit (si inca este, nici saptamina asta nu-l duc la gradinita...)...

Ati avut o viteza la scris de mama, mama - nu am cum sa ma pun la curent cu ce s-a intimplat ca e prea mult de citit...dar sper ca toata lumea e ok!

Eu sunt bine, de vreo 2 saptamini am inceput si eu sa-l simt pe bb - nu va zic cite griji mi-am facut pe tema asta, mai ales ca pe Stefan l-am simtit la 16 saptamini, iar la a doua sarcina de obicei se spune ca il simti mai repede...in fine...
Daca va amintiti in Dec cei de la CMU mi-au repetat TT intrucit se produsese o eroare in introducerea datelor - am acum rezultatul si e ok, sunt sub risc la toate trisomiile - dar cite emotii mi-au putut da!
Miine sunt programata la morfologie fetala la Iosup - sper sa vin cu vesti bune!

In rest nimic nou...

Gabriela 21+ cu si Stefan David (8 Iulie 2004)Poze

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cory74 spune:

salutare fetelor!
azi am o zi mai buna decat ieri, adica am facut cateva cumparaturi pt BB, vroiam sa-i cumpar cadita de baie, dar nu avea decat pe roz si verde, asa ca nu i-am cumparat ca nu stiu exact ce e si verdele nu-mi prea place.mai astept.dar am cumparat o pompita pt nasuc, o gentuta termos pt sticlute, intra 2 in ea, 2 body-uri, nu ca nu ar avea dar sunt prea dragute asa mici si 2 chestii de silicon pt pieptul meu, vad ca am zile cand mai vine un lichid din piept, de obicei cand ajung acasa si stau fara sutien.
daria, sunt in anul I la facultate, cand m-am inscris nu stiam ca sunt insarcinata.noi oricum incercam din 2006, septembrie sa ramn.in ianuarie 2007 mi-a depistat un chist ovarian, tratament 3 luni dupa care am reusit sa raman.sincer nu stiu cum vor fi urmatoarele sesiuni, eu sunt singura, parintii mei stau in germania, vin o luna dupa ce nasc si ata.pe socrela nu ma pot baza ca mai are un nepot de aproape 3 ani de care se ocupa.numai cand ma gandesc ma apuca dracii pe ea, dar asta e.
eu fetelor sper din tot sufletul ca daca o sa am doi copii sa nu fac diferente intre ei, ca e asa de rau.ma gandesc la sotul meu cat de prost se poate simti cand simte aceste diferente.cred ca am mai scris ca stam la 20minute de socrii si mergem la ei o data pe luna ca nu vrea sotul.asa ca va dati seama ca ajutor pauza.
maine intreb si eu la secretariat de acei bani, sunt curioasa daca si eu ca bugetara am dreptul, mai ales ca in 13 ani lucrati am avut acu 2 ani o sapt de concediu medical, doar atat.
mai fetelor, BB meu deja aude ce se intampla in jur.careva scria ca o sa il simtim dimineata cand suna ceasul, asta e a 2 dimineata cand isi face exercitii dupa ce suna ceasul meu.asa ca il las 5 min sa se rasfete dupa care ma ridic si eu din pat.
mama ca azi scriu romane!!!
va pup pe toate!!!

corina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inais spune:

Gata eco! Numai vesti bune! Slava Domnului!

Va rog sa ma ajutati cu modificarile pe prima pagina, conform semnaturii!

Sunt innebunita dupa printesa mea...asa "karate kid" cum e ea

Ina

PS Numele il aveam de muuuuuult pregatit! Da' inca nu-l zic...

pana ne vom strange in brate ...adica lui mami si a lui tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Lori,ti-am spus:cele 126 zile nu sunt conditionate de stagiu de cotizare de 12 luni,numai concediul de ingrijire pana la 2 ani.
Onyxg,bine ai revenit..numele e super,pe fata mea o cheama Maria Alexandra..deci imi place
Leeloo,bine ai venit!Felicitari ptr.rez.la TT si bafta maine
Inca nu pun numele Bblusei..poate ii creste ceva la urmatoarea eco.daca ramane fata,o va chema Sara.Si probabil Elena,numele al doile ail va alege nasa.
Pupici

REVELION 2008
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Getutza81 spune:

Buna fetelor,

Am lipsit cateva zile, dar de citit vam citit. Multumesc celor care sau uitat pe pozicile mele si leau placut, multumesc de aprecieri.
Vad ca vorbiti despre concedii si salarii. Si eu stiam despre salariul acela care firma e obligata sal dea la nastere, dar inca nu mam interesat. Stiu iar ca daca tatal are cursul de puericultura mai are dreptul pe langa alea 5 zile date obligatoriu la inca 10 (cursul de puericultura se face la medicul de familie care ii da un atestat, si cu acela si certificatul si io mai stiu ce acte in total va avea 15 zile de concediu paternal). Dar nu sunt eu lamurita cum e cu zilele invoite sau concediile neplatite in ultimele 12 luni ?
La urmatorul control sunt si eu hotarata sa vorbesc cu dr despre nastere si toate amanuntele legate de ea, sa vedem ce va fi si cum va fi.
O sa ma interesez sa vad cum e cu salariul si cu zilele invoite sau concediile in ultimele 12 luni si va zic.

Geta 25+ , iubitoare de
eu si cristi
bebe mic la eco
www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?albumId=136499890" target="_blank">burtica
burtica de Geta si Cristi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

dada, asta cu zilele pt tati tot in contractul colectiv de munca scrie.

Ce voiam sa va intreb...voi ati dus la firma vreo hartie de informare ca sunteti gravide? eu..nimik, toti stiu ca am zis +se vede.

24+ soarele din viatsa noastra
si o burticutsa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Ina, bravo, ma bucur pentru printesuca ta bataioasa

Incep sa-l simt mai bine pe bebe. E cumva pe vezica, de tot simt niste miscari pe acolo. Asa imi facea si Andrei, imi tragea cate un sut la vezica de faceam pipi pe mine.

www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Cleo, am dus de mult hartiuta cu pricina. Ideea era ca daca ai nevoie de ceva prevazut ca drept pentru gravide in ordonanta 96/2003 (schimbarea locului de munca in conditii grele, ore libere pentru consultatii, etc) nu le obtii decat daca ai instiintat despre starea ta in scris.

Mergi la inceput