poate cineva sa ma ajute cu links si sfaturi cum ma pot muta in italia cu familia ( 2 copii, sot)
avem si cetatenie canadiana, dar am vrea sa incercam niste tinutiri mai calde
Gabi
Gabriela & Stefan 3 ani, si Cristina
Poti gasi mai multe informatii la ce te intereseaza www.romania-italia.info/portal/index.php?option=com_smf&Itemid=26&" target="_blank">aici sau www.romaniaitalia.net/index.php" target="_blank">aici.
Primul lucru pe care l as face eu de ex, ar fi sa mi completez cv ul pe cateva site uri de job uri, si sa vad ce feedback uri primesc, infojobs.it e destul de bun.Sunt domenii in care nu se patrunde asa usor, mai ales daca apare cuv roman in cv....Din pacate exista o criza destul de grava a locurilor de munca in IT,depinde insa si de noroc ,si de domeniul in care profesezi, experienta etc, nu vreau sa te descurajez(te as putea ajuta cu cateva info daca sunteti cumva programatori)
Te hotaresti unde anume in It ai vrea sa locuiesti...nordul ar fi indicat, caci aici sunt job uri mai multe, sal mai mari...dar si chirii mai ridicate...
Sa stii limba, nu cred ca tb sa mai spun asta....
Inchiriatul casei...si asta poate fi o pb, italienii sunt destul de rasisti, mai ales cand e vb de romani.....aproape 2 luni ne a luat sa gasim un ap de inchiriat, desi sotul avea si referinte
Sunt multe de rez la inceput, dar stiti asta :), avand deja experienta emigrarii.
Multa bafta!