Comori de nov-dec 04 (167)
Raspunsuri - Pagina 22
try spune:
quote:
Originally posted by mariussimiuc
Ufff...ce-i cu mine?Imi vine sa plang... Nu de tristete nici de bucurie...sau poate de amandoua...
Hormonii, maica, hormonii. Pai eu m-am calit asa de tare ca nu mai plang cu una cu doua. Doar dupa nasteri ce-am bocit ca fi-miu cand nu e lasat la desene animate.
Mai ai rabdare vreo 6 luni si-ti revii din starile astea emotionale, dar sa stii ca astea dau farmec lauziei si ne umflu sufletele de dragoste si emotie.
"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex (3 ani) si Adrian (1.5 ani) ..... poze I si www.flickr.com/photos/8947508@N02/" target="_blank">poze II
try spune:
quote:
Originally posted by miria_cristina
'Neata, fetele!
Mie mi-ar placea o casa plina de copii. Dar daca as putea sa nasc din 2 in 2 pentru ca cele 9 luni de sarcina mi se par nesfarsite si grele. Nu neaparat fizic cat psihic. Trec prin atatea stari. Ba plang, ba mi-e frica, ba sufar foarte usor din orice...
In plus, sotul ar canta hora unirii, ca lui si asa i se pare viata stresanta si-i face fata cu greu.
Dar daca tot preget atata cu nascutul sa stiti ca nu ma dau in laturi sa nasesc. Asa ca, poate vrea careva nasi noi.
Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
miriutzo, eu sunt pe invers, asa naste si maine de 10 ori la rand. La mine-i bucuria sarcinii, greutatile nasterii (care, desi nu-s masochista, imi aduc foarte mutla satisfactie ulterior)... dar cand ma gandesc ca trebuei sa-l mai si cresc... mi se cam taie pofta de facut copii.
Asa ca fetelor, cine vrea copii nu ma dau in laturi de la a fi mama surogat
Alex (3 ani) si Adrian (1.5 ani) ..... poze I si www.flickr.com/photos/8947508@N02/" target="_blank">poze II
try spune:
quote:
Originally posted by Ele
Andreea f bine ca ti-ai revenit, ai sa vezi ca totul e bine cu bb Sara.
Ca tot veni vorba de oboseala Felicei (nu am vrut sa mai pun si eu gaz pe foc cu toate ca se vede din poze ca e f obosita) va intreb cum dorm copiii vostri?? Adica au un somn linistit? Ca eu dorm cu ea in pat si sunt zombi ...imi da la picioare in cap, burta, coaste, ca sa nu mai zic de frichineala care o are in ea...Tot zic ca o las sa doarma singura ca nu se trezeste peste noapte dar nu stiu de ce nu o fac inca
Elena & Denisa
NOI
Sfatul meu scurt si la obiect si fara menajamente: ai doua alternative:
1. ori iei taurul de coarne si culci copchila separat (pro: capata si ea un soi de independenta, mai bine la 3 ani decat la 10 ani - ca am si cazuri de-astea printre prieteni, dormiti si voi ca oamenii etc.; contra: ti se va parea greu sa o inveti si poti intampina mutla rezistenta din partea ei)
2. ori accepti situatia si taci malc si nu te mai vaiti pt ca tu esti cea care alege sa procedezi intr-un fel sau altul, nu Denisa.
Acuma, daca nu esti suficient motivata sa purcezi la separare... nu te apuca doar de amorul artei caci te poti trezi fara "combustibil" (ase citi motivatie) si poti ceda in mijlocul schimbarii si poi revii la vechiul obicei. Si e pacat sa te stresezi si tu si sa mai chinu isi copila degeaba fara rezutlat.