Nici nu mai am cuvinte sa scriu. De dimineata, de cand am aflat ca sunt suspecta de varicela, bocesc intruna. eruptia a inceput de ieri, dar nu i-am dat importanta. Acum bubitele s-au inmultit si ma mananca. E clar. Dupa ce m-am linistit cu antigenul HBs, m-a lovit asta, care chiar e o pb grava. Oare chiar nu ii e dat acestui copil sa vina pe lume ? Toata lumea ma sfatuieste sa intrerup sarcina, ca riscurile sunt mari si oricum mai am un copil, sa ma bucur de el, ca am timp sa mai fac altii.
Nu am facut niciodata chiuretaje, nu judec pe nimeni, dar eu nu sunt de acord cu asa ceva si acum sunt pusa chiar eu in situatia de a lua o asemenea decizie. Si nu e un copil nedorit ! E un copil pentru care am luptat 2 luni, in legatura cu care mi-am facut iluzii, ca orice viitoare mama si despre care nici nu stiu macar cu certitudine daca va fi sau nu afectat. Ce sa fac, fetelor ? Stiu ca nu-mi oate spune nimeni sa fac intr-un fel sau altul, e decizia mea, dar poate mai e cineva care sa fi facut varicela in primul trimestru, as vrea sa stiu ce hotarare a luat.
Nici nu am puterea sa ma gandesc ca poate intr-adevar ar trebui sa renunt la acest sufletel !!!
Eu cunosc pe cineva care a facut varicela la 12 sapt si s-a incapatanat sa pastreze sarcina desi doctorii au sfatuit-o sa avorteze si acum are un baietel minunat de 2 ani.Dupa ce i-a trecut varicela a inceput sa faca tot felul de analize pt a se convinge ca bebelusul este bine.Stiu sigur ca a facut si amniocenteza care da cele mai bune rezultate.Eu zic sa nu te lasi si sa ceri cat mai multe sfaturi medicilor.