Revenirea in CIC

Revenirea in CIC | Autor: gio

Link direct la acest mesaj

Situatia mea e mai complicata si as vrea sa stiu concret cam ce presupune sa revin in CIC. Deci am intrat in CIC in 8 martie 2007 si am reluat activitatea la vechiul loc de munca pe 4 decembrie 2007. Tot in aceiasi zi mi-am dat demisia cu acordul partilor si m-am angajat in alta parte. Ce presupune sa revin in CIC in situatia mea?? E f probabil sa fac curand acest pas, daca nu-mi gasesc un alt loc de munca in max o luna sau daca voi fi amenintata cu demisia etc.
Mi se pare complicat pt ca locul de munca actual nu e acelasi cu cel de unde am plecat in concediu in prima instanta. Stiu ca in mod normal faci o cerere de suspendare a activitatii si se completeaza o adeverinta? Oare mai e nevoie de asta sau imi dau pur si simplu demisia si ma duc la primarie sa vad ce si cum cu dosarul?

Multumesc anticipat ptr lamuriri!! (a si inca o intrebare - oare mai e valabila legea conform careia 6 luni dupa revenirea din CIC nu poti fi concediata si e valabila si in cazul in care am schimbat locul de munca?)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gio spune:

Chiar nimeni nu a mai fost in aceasta situatie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Procedura este ca si pentru prima intrare. Absolut identica.

Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro / Mai multe...
Pagina legislativa

Mergi la inceput

am inteles, si cum ar trebui sa procedez, concret?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Exact cum ai procedat si prima data de aceea am scris identic.

Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro / Mai multe...
Pagina legislativa

Mergi la inceput

Uff, nu mai imi amintesc concret cum am facut - o cerere de suspendare a contractului de munca conform legii....nu mai stiu care. faza a fost ca pentru depunerea dosarului mi-a trebui o adeverinta completata la serviciu cu numarul de zile de prenatal, postnatal, adeverinta pe care acum sper si banuiesc ca nu mai e nevoie sa o fac.

deci pana la urma fac doar cererea, astept sa mi se aprobe, o iau si merg cu ea sa depun dosarul? si ei nu pot face nimic, de genul sa ma dea afara subit? din ziua in care depun cererea nu mai ma duc la munca asa pur si simplu? cam asta m-ar interesa.

ms mult si scuze pentru bataia de cap, numai ca la actualul loc de munca se practica fortarea cu demisia atunci cand iti iei medical, atunci cand directorului nu-i convine ceva, etc, si vreau sa fiu acoperita in acest caz si sa ma pot reintoarce linistita in CIC.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Si eu sunt in exact aceeasi situatie; vreau sa intru in CIC pt ca nu vreau sa am "surprize" la servici, daca nu imi gasesc altceva in max o luna.
Numai ca eu n-am fost niciodata in CIC, m-am intors la serv direct din concediu de maternitate, si nu stiu cum se procedeaza.

Gio - daca afli, spune-mi te rog si mie.

Multumesc!

Mergi la inceput