Iubire si ura intr-un singur ambalaj

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dahriana spune:

Aaa,ma gandesc la asta in conditiile in care,in decembrie,eu am lucrat pe rupte la serviciu si peste program...fiind perioada sarbatorilor..si el si-a luat concediu asa fara motiv 2 saptamani,fara plata si a stat acasa.
Cica era obosit na poftim !
Si cred ca numai pe tel si chat pe net a stat !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codrutza4 spune:

Draga Dhariana,
Fara dovezi, as zice sa nu te pripesti in luarea vreunei decizii. Eu cred ca te afli intr-o perioada foarte tensionata si....e posibil sa vezi lucrurile prea in negru.
Gandeste-te la un lucru! TU ESTI LANGA EL! Chiar daca ar vorbi cu cineva pe net sau la telefon, tu esti cea care il poate tine langa ea.
..DACA doreste. cred ca noi, femeile, ne facem prea multe griji din cauza unor himere. Adica noi suntem langa ei, IAR alta are mai multa putere? Cum vine asta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

TU niciodata nu vei stii cum sa-l iei pe acest om, pentru a va putea intelege, sau pentru a te putea mkr, simti, cat de cat, apreciata si respectata de el...sau sa-l apreciezi si sa=l respecti, cat sa fiti capabili sa construiti ceva pe termen lung impreuna.
si asta din 2 motive:
1. el are o problema de ordin emotional/psihic, care se numeste sindrom de labilitate emotionala...pe care de altfel il ai si tu, dar sa zicem, oarecum mai estompat decat el..deci cum tu nu te poti controla pe tine, nici atat nu vei putea controla un om labil emotional.

2. labilitatea ta si imaturitatea ta, te fac sa te implici emotional prea mult, prea profund, prea irational..esti necontrolata, patimasa, isterica, emotionala si probabil emani mult erotism (pt el). iar el e copia ta masculina. unul pentru altul sunteti un drog, iar drogul induce boala, nu altceva!

el se va implini (daca se va implini! avand in vedere varsta lui, problema sa emotionala mi se pare cronica) alaturi de o femeie lucida, calma si mult mai detasata emotional decat tine. desi e atras in mod bolnavicios de tine, el tot cauta o alta femeie. sa nu te mire ca te va insela la greu. si dc vei scormoni, vei vedea asta.
o femeie care sa priveasca detasat toate alterarile sale emotionale, toate crizele si toate puseele lui de adrenalina si sevraj in lipsa acesteia. probabil in timp, o astfel de femeie il va echilibra suficient cat sa poata avea cu el o relatie relativ-constructiva.

tu nu vei fi asa, niciodata, sau nu cu el, sau nu la varsta asta. tind sa cred ca niciodata cu el, la nicio varsta.

pentru ca tu pe tine insati nu te poti controla, ii permiti sa nu se controleze nici el fata de tine...

eu am trait o relatie ca a ta, care s-a sfarsit foarte dureros si prost. mai ales pentru mine.

_

Babyblue va pupa pe toti!!

"Dorintele neimplinite sunt sursa dramatismului interior. (Cioran)" -

Mergi la inceput

babyblue,da-mi voie sa-ti spun ca te inseli.
Nu ma consider labila psihic .
Labilitate = LABILITÁTE s. v. inconsecvent#259;, inconstan#355;#259;, instabilitate, neconsecven#355;#259;, necon-stan#355;#259;, nestabilitate, nestatornicie.
Nu stiu de ce vezi tu asta in mine,dar te inseli.

Stiu f clar ce vreau,stiu ce vreau de la el,de la mine,de la ceilalti.Probabil sunt langa omul nepotrivit.Atat !

A avut inaintea mea si femei mature,calme (de alfel si eu am fost la inceput),dar nu l-au completat.Altfel era cu ele,nu?
E dependent de mine si eu de el si gasim implinirea unul in altul,chiar daca intr-un mod mai dur.
Si in adancul sufletului sa stii ca,am convingerea ca nu m-a inselat,dar probabil imi place sa-l tachinez cu asta!
Nu cred ca iubirea e musai rationala,inteleapta,calma.Luati exemplul amantilor.Puteti afirma ca aia nu-i dragoste? De ce toti cautam dragostea aia calma,cand de fapt,dragostea nu are o singura forma.

Nu imi e viata usoara asa,dar ma implineste si m-a facut dependenta si nu cred ca voi putea renunta curand la ceea ce am.
Probabil atunci cand voi simti ca el nu ma mai vrea,atunci voi pleca.Dar oricand as pleca,el mereu se intoarce la mine.Si i-am spus ca : Atunci cand voi pleca a doua oara nu vreau sa-l mai vad dupa mine.Bineinteles ca,si-a dat seama cum e sa nu ma mai vada si se agata de mine ca de un scai.
Nu stiu daca se gasesc prea multe explicatii pt iubirea si relatia asta,dar eu cred ca e iubire.

Mergi la inceput

babyblue,cum iti imaginezi tu,ca o femeie calma,matura,calculata ii va suporta lui iesirile astea ?
Nu prea cred chestia asta!

Eu cred ca,cine se aseamana se aduna..2 oameni diferiti nu pot convietui impreuna.

Si e cam mult spus ca el ma inseala la greu,nu crezi? Deocamdata nu am aflat nimic si nici nu imi da motive (nu intarzie acasa,nu primeste telefoane,nu are mesaje de la femei in tel,nu are nici macar amice in tel,nu are colege la locul de munca,nu sta peste program,stiu exact unde lucreaza si cat).
Deci,cu siguranta nu ma inseala.Si nu cred ca poti insela femeia de care te simti dependent.
Mi-a spus ca,atunci cand ne-am despartit pt 2 sapt i-a trecut prin cap sa ma insele,sa se razbune(el stie pe ce),dar nu a putut.Pt ca,vorbea cu toate femeile despre mine si nu se putea concentra !
Interesant,nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Dahriana, parerea mea e ca tu cauti foarte multe explicatii ca sa-ti oferi tie argumentele necesare pentru a continua relatia asta.

Sa nu te ascunzi in spatele notiunii de "iubire" crezand ca aceasta este in masura sa stearga tot ce e rau.

Esti singura in masura sa evaluezi ceea ce ai si daca este ceea ce iti doresti. Nimeni nu-ti poate spune cum sa procedezi, si in orice caz, decizia iti apartine.

Pentru noi, fie ca vei trai asa langa el o viata, fie ca te vei desparti si iti vei gasi "jumatatea", este mai putin important; insa ce varianta alegi trebuie sa-ti aduca BINELE pentru tine.

Ma gandesc ca prea BINE nu iti este, din moment ce ai postat povestea ta. Tu ar trebui sa decizi ce ai de facut, si sa actionezi asa cum te sfatuieste sufletul.

Recunosc, eu asa o relatie n-as accepta nici macar 3 luni. Iar argumentele de genul "totusi stiu ca el ma iubeste" pe mine ma lasa rece, important este cat de fericita sunt eu si cat de bine se potriveste el in planurile mele de viitor.

Adina + Olivia Q1.04

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Dahriana

babyblue,cum iti imaginezi tu,ca o femeie calma,matura,calculata ii va suporta lui iesirile astea ?
Nu prea cred chestia asta!

Eu cred ca,cine se aseamana se aduna..2 oameni diferiti nu pot convietui impreuna.

1. unei femei calme nu ii va face ce iti face tie. si cand ii va face, aia ii da papucii rece si ferm.
2. e clar ca tu dispretuiesti ce iti face tie si nitel si pe el..asta nu e iubire nici din partea ta, doar dependenta.
dependenta nu e dragoste.
iar iubirea nu e musai calma.
eu nu am zis o iubire calma, ci o femeie mai calma, mai detasata si care abordeaza relatia cu el mai simplu si mai normal, nu se pierde in filosofiile tale emotionale.

iar tu scumpo, esti labila. nu ti-o zic peiorativ, ti-o zic dpdv medical. si vezi ca incepi sa devii departe de realitate, pt ca nici nu mai esti capabila sa vezi cat de anormal este comportamentul vostru si al tau fata de el. dc ai vedea,si te-ar deranja cu adevarat, ai schimba TU ceva la tine si la modul TAU de abordare al relatiei....dar labilitatea ta si nitel masochism te face sa iti doresti fix ce ai, fix ce primesti.

pe romaneste: FATO, TE-AI DEREGLAT intr-o relatie obositoate, agresiva, toxica, care pe o parte iti impliniste niste nevoi: de masochism, delir, pasiune, sex, eliminarea de energie prin cearta si scandal, adrenalina, umilinta, sadism..pe de alta parte te consuma si iti disipa energia intr-un mod negativ. si dc nu incepi sa vezi asta, scrie pe tine : femeie consumata in maxim 3 ani.

eu nu zic ca nu exista multe forme de a iubi, doar ce am zis ca am trait asa ceva...cu niste exceptii...si adevarata implinire am intalnit-o cand am gasit echilibrul, linistea interioara si intelegerea spontana.

si comparativ cu fosta relatie in care trepidam ca tine, de la o stare la alta, toate maximale, epuizante...acum poate pare plictisitor ce am, privit din exterior, dar fiorii aia , care ma apuca din senin cand ma gandesc la el, acei fiori de placere si multumire interioara si mandrie...nu i-am simtit niciodata cu exul.

o sa-ti trebuiasca ani sa devii normala...dc vei mai deveni. dc nu, poti trai si asa...vb ta...

_

Mergi la inceput

PS: cauta intr-un tratat de psihiatrie : sindrom de labilitate emotionala. si va veti regasi.

dc tot vrei definitii...

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_A spune:

Dahriana, toate la timpul lor. Cand vei sti clar ce vrei sa faci si vei fi hotarata, atunci vei actiona. Ca doar n-o sa renunti la relatie pentru ca asa spun unul si altul, desi tu nu vrei cu adevarat acest lucru.

When you want something you never had, you have to do something you've never done.
Fotografii

Mergi la inceput

babyblue,nu inteleg cum iti permiti tu sa contrazici ce simt eu.
Boon si tu ai trait ceva asemanator,dar nu ai fost eu.

Si recunoaste ca,relatia trecuta ti-o vei aminti toata viata ta si ca uneori ti se face dor de nebunia ei.
Problema stii care e ? Cand renunti la o relatie...dupa ceva timp uiti partile ei negative..si probabil zambesti..considerandu-le niste copilarii.
La fel este si cand moare cineva..Cat a trait nu a reprezentat interes,dupa ce moare,e ridicat in slavi.

Nu am de gand sa renunt la relatia mea,pt ca asa consider cei care au trait ceva asemanator ca ar fi mai bine.Sunt deschisa si ascult si experientele altora de viata.
Stai linistita,am 2 ani in relatia asta si nu sunt o femeie distrusa absolut deloc.
Cum am mai spus : Nu ne omoram in casa..ne contrazicem mai tot timpul.
Ne ajuta pe amandoi contra plictiselii poate..si cred ca,intr-o alta relatie..la un moment dat ni se va face dor de nebunia ce am trait-o impreuna.
Si mai cred ca,o sa avem multi ani de acum inainte tendinte de plecare si revenire unul la altul.Nu ne putem desparti pt ca,amandoi vrem sa ramanem impreuna.Poate de aia.In mom in care unul o sa zica stop,celalalt va renunta.

Mergi la inceput