Iubire si ura intr-un singur ambalaj
Raspunsuri - Pagina 2
mariamunteanu spune:
Dahriana, trag concluzia ca va potriviti daca va place sa va vorbiti urat, sa va bateti si tot tacamul. N-are rost sa va despartiti daca va amuza sa va purtati urat unul cu altul. N-am ce sa zic, tineti-o tot asa si vezi unde ajungeti.
Maria
iula78 spune:
Eu zic sa va maturizati. Dar daca tu mai ai timp de "distractie" si iti si place relatia asta, continu-o. Cand te vei plictisi probabil vei renunta la ea. Ca nu e corect fata de partener si vei avea parte de vreun "tratament" din partea lui e mai putin important, caci, se pare, te descurci bine cu defensiva (sau ofensiva?).
Dahriana spune:
Cu ofensiva mai bine.
Si daca imi aduc bine aminte,eu am inceput cu chestiile astea.
Uneori imi doresc o relatie linistita,o familie si un copil care sa creasca in liniste.
Dar stiu ca astea nu vor fi cu el.
Poate ca nici eu nu fac eforturi sa ne intelegem bine si sa fie calm in relatie.
Totusi problema geloziei poate fi cumva rezolvata?
ladyJ spune:
Zic si eu ca Mariamunteanu.Stati,traiti ce aveti de trait,vedeti pana unde merge....
E clar ca este o relatie neobisnuita insa unii sunt altfel...pe voi va apropie o bataie (parte-n parte )asta ar fi la voi preludiul care duce la desfatare!De aceia va ciomagiti si va vorbiti urat ca tanjiti la apropierea de dupa.
Un iz sado maso,poate ca exista.
Dar am o intrebare:voi cand va bateti si va vorbiti urat,chiar va detestati,o faceti cu patima,sau doar asa...ca asa v-ati obisnuit?
Ca daca da,mi-e greu sa cred cum poate cineva trece de la ´´ura´´ la ´´dragoste cu scantei´´ in mai putin de o zi.
ladyJ
Dahriana spune:
Cel mai des,ne certam si ne vorbim urat din obisnuinta.Si stim amandoi atunci cand incepem cearta ca vom sfarsi tot impreuna.
Uneori insa,mai rar ce-i drept ne certam cu patima si cu siguranta ca ne vom desparti.
O singura data am materializat asta si am plecat pt 2 saptamani cu tot cu lucruri la mine acasa.
A revenit disperat dupa mine.Nu i-am raspuns la telefon 2 saptamani pana cand m-a apelat pe messenger cu un alt nume.
Era clar ca nu se termina aici nici de data asta.Ne-am revazut,dar nu m-am mutat din nou la el.Am vrut sa vad ce si cum.La o luna insa,am fost iar impreuna la el.
MissParker spune:
De-a dreptul patologica treaba... Pareti amandoi extrem de imaturi, fiecare cu diverse agresiuni latente pe care le descarca asupra celuilalt, amandoi dependenti de adrenalina, masochisti, practic va parazitati sufleteste reciproc... Brrrrr...
Dar hei, ai doar 22 de ani, ai destul timp sa ti se vindece vanataile pana vei realiza ca iubirea este cu totul altceva.
Citeste Scott Peck - Drumul catre tine insuti!!
Iti vei schimba parerea (sper!), daca tu crezi ca ceea ce este in relatia ta se cheama "iubire"
Felicia 16+ cu - David
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE
Dahriana spune:
Miss Parker,crezi ca nu este iubire ??Atunci cum se numeste sentimentul pe care il impartasim noi ?
Mi-a spus ca fosta lui relatie a fost total diferita fata de relatia noastra.
In fosta relatie el era comandantul,relatia mergea in directia propusa de el.Fata nu comenta nimic.
Mi-a zis ca fostei nu i-a dat nici o palma si ca in 4 ani nu au avut niciodata certuri de genul asta si in nici un caz lovituri.
Acum sa nu credeti ca ne invinetim si ne spargem capul.Ne lovim,atata tot.Nu e bataie in buna regula.
Dar nu a ramas cu ea,in relatia aia linistita.Probabil ca nu se regasea totusi.Relatia noastra il hraneste intr-un fel.Rade mereu de ceea ce avem noi si mi-a spus ca,daca nu vom mai fi impreuna de mine isi va aduce aminte mereu.
blackgirl0 spune:
La 22 de ani nici eu nu eram mai inteleapta/blanda/rabdatoare etc.etc. Nu ma luam la palme/pumni cu cel ce mi-a fost atunci prieten. Insa ne luptam in vorbe si orgolii, acum impreuna, acum despartiti, cu tot circul de rigoare. A renuntat el primul, caci nu ii era firea sa se "tiganeasca" toata ziua. Acum, m-am facut si eu mai calma, desi in strafunduri inca clocotesc de draci si nervi
Concluzia mea: sunt de vina hormonii tineretii, mai lasa-ti timp sa cunosti si alti barbati. Si incearca sa te autocontrolezi, cu alti oameni tot asa de "patimasa" esti??? Ca poate el este asa, ca o reactie la agresivitatea ta!
http://tt.lilypie.com/Z5Iap2.png
Dahriana spune:
Culmea,nu.
Cu restul lumii sunt f calma.Am simtul umorului.
Toti care ma cunosc spun despre mine ca sunt : matura,f calculata,calma.
Dar cu el de ce sunt invers?
In general sunt calma,astept momentul potrivit.Cu rabdarea nu stau bine de felul meu,dar nici nu dau in cap la nimeni.