Iubire si ura intr-un singur ambalaj
Raspunsuri - Pagina 11
AVoogt spune:
Maria ...ca doar asa te chiama .La acest subiect deschis de tine eu am inteles ca sunteti extrem de gelosi , va bateti sau va faceti tot felul de "complimente". Bun... insa la un alt subiect reiese cu totul altceva : ca el este dependent de jocurile pe calculator si nu mai suporti sa-i vezi spatele zi si noapte. De ce nu te gangesti la toate astea , cum este acum si cum va fi mai tarziu ... sper sa ei o decizie buna
AliVoogt
Dahriana spune:
Jocurile pe calculator sunt o deprindere mai noua.Mai noua insemnand cateva luni.Si inainte se juca,dar nu in halul asta.
mariamunteanu spune:
quote:
Originally posted by mariaanna
Sunt de acord cu tine pana la un punct:bataia.Daca ati putea renunta la ea, ar fi super!Gelozia poate sa dispara daca va hotarati sa va casatoriti si sa aveti un copil.daca va aratati incredere reciproca si intelegere.
certuri apar in orice casa...Dar pana la bataie.De ce nu cadeti de acord sa renuntati la cuvintele jignitoare si batatie?
Poate nu ar mai avea acelasi farmec, dar merita incercat....
Mariaanna
Farmec ai zis ? Cum sa aiba farmec o relatie fara jigniri, certuri si batai ? Pai asta e sarea si piperul unei relatii - crizele de gelozie, bataile cu strigaturi ... O relatie normala de afectiune si respect, in care barbatul e domn si isi trateaza consoarta ca pe o doamna, e plictisitoare zau. Nici nu-ti vine sa te intorci acasa cand te asteapta partenerul cu vorbe frumoase si calde, sa petreceti impreuna o seara relaxanta, il iei de la usa cu vatraiul pt ca este chiar enervant si te plafonezi in armonie.
Am glumit desigur.
Maria
mariamunteanu spune:
quote:
Originally posted by Dahriana
Jocurile pe calculator sunt o deprindere mai noua.Mai noua insemnand cateva luni.Si inainte se juca,dar nu in halul asta.
E din ce in ce mai bine.
Dahriana spune:
mariamunteanu,am ras cu lacrimi.Esti foarte tare!
Nu ne-am mai ,pt ca am inceput sa traim fiecare pt el.
Eu cu ale mele,el cu jocurile lui.Nu ii mai stau pe cap,nu ii mai spun nimic.
Daca se joaca pana uita de el,nu-l mai trag de maneca ca e tarziu si intarzie la servici.Il las sa o ia la fuga,sa vada cum e.Dar vad ca,nu ii prea pasa.
mariamunteanu spune:
Dahriana, nu-i de ras, e de plans. Adica ori va certati, ori el te ignora complet. Pai daca traiti fiecare pt. el, inseamna ca nu mai traiti impreuna.
In locul tau as fugi mancand pamantul din asa relatie.
Maria
oana1177 spune:
mie imi "suna" f tare a DianaIntruder, cine-si mai aminteste... doar ca s-a intinerit putin si a scos din ecuatie fetita, "sa nu bata la ochi"; in rest... aceeasi poveste
subiecte garla, aceeasi atitudine;
- cat i se canta in struna si i se aduc laude, e super; cum cineva indrazneste sa o traga de maneca si sa ii spuna ca partenerul ei e un magar, cum sare de 2metri in sus si da cu "flit"
- dupa sute de vaicareli, incep solutiile: nu-i mai duc cafeluta si papica, il ignor, bla, bla, bla si dintr-o data, el o observa si incepe sa regrete putin si iata "vine craciunul"
+ atitudinea de azi fac, de maine dreg, insa in realitate... vorbe si randuri multe pe DC
- si tot asa...
Dahriana spune:
oana,nu sunt DianaIntruder,dar i-am trimis un mail la un moment dat si mi-a placut f mult sa discut cu ea.
Mi-am dat seama ca,sunt ceva asemanari intre mine si ea.
Lo_li_Ta spune:
Uite ca m-am bagat in al treilea subiect al tau care mi-a intregit imaginea. Am trait si eu EXACT acelasi tip de relatie, doar ca noi nu stateam impreuna...oficial. Mi se zbarleste parul pe mine citind ce-ai spus tu. Eu la mult timp dupa am ajuns la concluzia ca nu a fost iubire, ci doar o dependenta psihica si un sentiment cretin ca m-ar dispera ideea sa-l vad cu alta de exemplu, asa ca mai bine ma chinui sa-l suport. De multe ori imi era teama sa decid sa ma despart de el desi asta simteam, doar pentru ca ma gandeam ca "Daca ma razgandesc?" Un fel de rau cu rau dar mai rau fara rau. Si se cam numeste imaturitate chestia asta. Injuraturi, batai,(intre noi nu el pe mine) certuri de speriam blocul/prietenii/parintii si un cerc vicios din care nu credeam sa ies vreodata. Pana cand m-a lovit ca-n filme. Dupa 3 ani de zile, la o injuratura de-a lui venita parca de nicaieri, m-a traznit: ce-mi trebuie mie asa ceva?!?! Si in clipa aia m-am simtit eliberata. Nu m-am despartit de el in momentul ala din motive "administrative" , dar intr-o luna a fost gata, fara strop de suferinta din partea mea. Un an de zile m-a cautat intr-una, mesaje, telefoane, ma astepta pe la colturi...nimic n-a functionat. Din clipa aia nu am mai fost cat de putin tentata sa ma impac cu el, parca ma transformasem in alt om. Acu' sfatul meu ar fi sa nu mai astepti nici un moment de "Zdrang" ca la voi parca s-au blazat lucrurile prea tare si fiecare e in treaba lui.
Dahriana spune:
Cat dreptate ai Lo Li Ta !! Este chiar o blazare.Nu o sa mai fie o despartire brusca...pt ca ..totul s-a produs treptat.Deja sunt f departe unul de altul.Nu stiu ce ne mai leaga.Poate usa pe care o deschidem zilnic!
La fel simteam si eu.Stau cu el decat sa-l vad cu alta.Raman cu el,decat sa ma intorc cu coada intre picioare sa ne impacam.
Nu stiu...dar imi doresc ceva...si ma simt ciudat.As vrea sa se duca la alta! Poate sa nu ma simt eu vinovata de nimic,ca sa nu renunt eu,sa renunte el.Mi-as dori si mai mult,sa pot discuta cu el,sa-i spun ca : relatia noastra nu e normala,nu e iubire,nu e atractie fizica..nu este decat dependenta.
Si ca imi doresc totusi altceva..As vrea sa-i pot spune totul,cu sinceritate.Dar nu e genul de om care sa asculte asa ceva si mai mult ca sigur si-ar pune castile pe urechi,m-ar da dracu si mi-ar zice pleaca si lasa-ma!
Si nu spun astea pt ca am cunoscut un alt barbat si vreau sa sar in patul lui.Asta ar fi cel mai usor lucru,cel mai greu este sa iti faci o relatie cu acel om.
Nu stiu daca o sa-mi placa cand o sa-l vad,nu stiu daca el e barbatul vietii mele.Stiu doar ca,este un om care mi-a deschis ochii si m-a facut sa cred ca,nu toti barbatii sunt la fel..si ca eu chiar ar trebui sa am mai multa incredere in mine.Orice ar spune..cand ma complimenteaza,am impresia ca ma minte..parca nu sunt nici frumoasa,nici destepata..
Dar oricum ar iesi intre noi,ne-am promis ca,o sa fim cei mai buni prieteni,daca nu o sa fie altceva..daca nu va fi scanteia aia.