Soacra mea, dar... bunica copilului?

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SEPH0RA spune:

credeti-ma am citit de vreo 3-4 ori tot ce mi-ati scris...am si listat...pur si simple nu mai vreau sa traiesc dar ceva matine...Vladut...cred ca deja trebuie sa postez la alte subiecte...divort, probleme cu sotul sau alte chestii de genul asta...a venit acasa si s-a bagat in pat...l-am intrebat daca a fost la amanta sau s-a plimbat (a inceput sa puna bani deoparte..i-am gasit ascunsi intr-un buzunar secret..)...pana la urma, cu insistente mi-a zis ca nu a fost la amanta...Doamne!!!!...sunt terminata...o ratata...si credeti-ma au fost multe certuri de genul asta si concluzia lui: "nu esti sanatoasa!"...ca sa nu mai vorbim de partea sexuala...dar, cum am mai zis trebuie cred sa ma mut cu subiectul la "probleme cu sotul"
Va multumesc din tot sufletul meu...pacat ca nu v-am gasit mai devreme...
Sanatate si multa liniste tuturor! Va imbratisez!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Sephora, NU esti o ratata! Sa nu mai zici sau sa gindesti asa ceva despre tine! Pur si simplu tu ai dat tot ce ai avut mai bun (dragostea ta, anii din viata, totul) si ai primit un... shut in... ma scuzi!

La fel am primit si eu in prima casnicie (macar nu aveam copii cu primul), dupa ce l-am iubit ca o nebuna, a gasit de cuviinta sa se duca sub fusta ma-sii cind i-a dictat ea. Am divortat, ce sa fac? Dar niciodata sa nu te gindesti la sinucidere, ca e pacat, pe cuvint! Nimeni pe lumea asta nu merita sa te distrugi si sa te consumi in halul asta! Mai ales ca ai si un pui scump si frumos. Incet-incet o sa treaca totul, ai sa vezi. Nici eu nu credeam ca o sa treaca, desi imi tot spuneau cei apropiati, dar a trecut.

Singura problema este ca, dupa ce ai consumat toata dragostea cu unul care nu a meritat-o, nu mai stii sa o dai la fel altuia care probabil ar merita-o mai mult. Recunosc. Imi iubesc sotul (mai ales ca mi-a daruit 2 frumosi dragi), dar nu cred ca pot sa-i arat dragostea pe care am dat-o primului sot. Pacat, nu?

Ai grija de tine si de Vladut si mai scrie, noi aici sintem

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Siminaf

Sephora, NU esti o ratata! Sa nu mai zici sau sa gindesti asa ceva despre tine! Pur si simplu tu ai dat tot ce ai avut mai bun (dragostea ta, anii din viata, totul) si ai primit un... shut in... ma scuzi!

La fel am primit si eu in prima casnicie (macar nu aveam copii cu primul), dupa ce l-am iubit ca o nebuna, a gasit de cuviinta sa se duca sub fusta ma-sii cind i-a dictat ea. Am divortat, ce sa fac? Dar niciodata sa nu te gindesti la sinucidere, ca e pacat, pe cuvint! Nimeni pe lumea asta nu merita sa te distrugi si sa te consumi in halul asta! Mai ales ca ai si un pui scump si frumos. Incet-incet o sa treaca totul, ai sa vezi. Nici eu nu credeam ca o sa treaca, desi imi tot spuneau cei apropiati, dar a trecut.

Singura problema este ca, dupa ce ai consumat toata dragostea cu unul care nu a meritat-o, nu mai stii sa o dai la fel altuia care probabil ar merita-o mai mult. Recunosc. Imi iubesc sotul (mai ales ca mi-a daruit 2 frumosi dragi), dar nu cred ca pot sa-i arat dragostea pe care am dat-o primului sot. Pacat, nu?

Ai grija de tine si de Vladut si mai scrie, noi aici sintem

Iti multumesc Siminaf...plang si sriu...plang si scriu...mare pacat....de ce ne da Dumnezeu asa ceva..ce am gresit...vorba ta "mare pacat"...vreau sa va strang in brate pe toate...offf

Mergi la inceput

Offf, draga de tine! E si noapte tirziu la voi si tu nu poti dormi... Pe cuvint ca imi pare tare rau ca nu te pot ajuta mai mult decit cu citeva vorbe.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Siminaf

Offf, draga de tine! E si noapte tirziu la voi si tu nu poti dormi... Pe cuvint ca imi pare tare rau ca nu te pot ajuta mai mult decit cu citeva vorbe.

te pup...cred ca orice cuvant si o injuratura sunt bune in astfel de momente...cineva te baga in seama...cate nopti nu am avut de astea...incep sa ma gandesc: poate chiar are dreptate: nu sunt sanatoasa

Mergi la inceput

Imi pare rau ca trebuie sa fug acum. Dar te rog, incearca sa te linistesti, sa te gindesti la micutul tau. Eventual chiar sa iei ceva calmant usor, ca sa poti dormi (ceva usor de tot, gen calmepam sau asa ceva). Crede-ma ca, desi pare o situatie oribila acum, absolut fara iesire, va fi mai bne. Intr-un fel sau altul. Timpul le va decide pe toate.

Mergi la inceput

da stiu ca dimineata e mai bine...dar urasc noptile....am luat si calmante... off te pup.. asa voi face ma gandesc la micutul meu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorana spune:

Sephora in nici un caz nu esti o Ratata! Cel care a ratat o sansa este sotul tau!!!
Sinucidere - in nici un caz! Ai un copil! Tu si copilul tau sunteti o familie!
Multa putere!

Martie - nici soacra-mea nu-i vreo analfabeta ... e inginer de meserie - sef de controlul calitatii la o fabrica importanta. Dar se pare ca asta n-are importanta. Probabil ca intr-adevar conteaza copilaria nefericita pe care a avut-o (batai, abuzuri, lipsa de posibilitati etc) si probabil nu se poate atasa de nimeni si nimic.
Acum s-a mutat intr-o casa pe care a construit-o intr-un sat la 600 km de noi, singura! Locuieste acolo cu 4 caini si 2 matze intr-un palat cu 12 camere, pe un teren de 3000 ha, intr-un loc unde nu-i da nimeni "buna ziua". S-a mutat acolo de 1 an, nici eu, nici sotul n-am fost pe acolo niciodata si nici nu cred ca vom merge vreodata. Vine in Bucuresti cam de 2 ori pe an cate o saptamana.
Stii care-i culmea? Socrul meu e total diferit. El o iubeste pe Monica, nu rezista mai mult de 2 saptamani fara sa o vada, se inteleg super, se plimba impreuna, se joaca, etc. Iar daca avem nevoie de vreun ajutor ne ajuta imediat. Si el locuieste in Bucuresti. Daca se mai duce pe la rudele lui (in Bistrita) nu poate sta mai mult de 2 saptamani ca i se face dor.

Sorana si Monica (5 ani)

Mergi la inceput

am mai scris si aici...am vazut mai tarziu ca era deschis subiect cu soacre...
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113269&whichpage=13

Mergi la inceput