Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(66)
Raspunsuri - Pagina 5
![](images/user_woman.png)
simonette spune:
Da, mah Clau, am tras o sperietura de nu-ti pot descrie! Dr. mi-a zis ca de la eliminarea dopului in maxim 72 de ore, gravida naste! Iti dai seama ce am simtit cand mi-a zis!!!
Roxanico, mie imi place tare mult numele... sincer!
Bubu , inca n-am nascut... La ce ore pleci tu la scarbici!!! Biata de tine!
Adriuta...sper ca nu am dezamagit... Daca ma vedeati aseara...eram cu morcovu` rau de tot!
Delphin, de mult vroiam sa-ti spun ca am simtit mereu din partea ta un soi de caldura la adresa mea...asaaa...super! Te cu drag! Cu soacrele...ai mare dreptate!
Livi, draga de tine!!!
Ramo-Cata
Olgutza...cum mama sa-ti fie tarsheala??? Daca vreti vreodata sa sunati fetelor...faceti-o! Nu ma deranjati niciodata!!!
Pidana...te panicasi??? Mancao-ar mama pe ea!
Sovicutza...cum mi-a scris ea mare cu roshu ca sa vad si eu ca nu m-a neglijat....muah..
Mai fetelor...sunteti grozave...am vazut ca toate ati fost alaturi de mine si mi-e drag tare de voi, insa sa stiti ca nu va merit...
De ex. azi nu am stat deloc in pat! Nu stiu cum am reusit dar abia astept sa inchei mesajul si sa ma intind in pat ca ma simt tare obosita!
Mare lucru sa simti sustinere din partea unor persoane care te inteleg cu adevarat! Va multumesc si va doresc din suflet numai bine voua si bebeilor nostri!
mami de Luca si
34+ cu Yannis-Sebastian
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Luca
BB2
AMR 6 sapt!!!!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
mstela spune:
Simochiar le iei de data asta!Nu te astamperi..
Stela25+cu
Teodora
http://md.lilypie.com/9Ks2p2.png
http://community.webshots.com/user/strstella
simonette spune:
Deci cat am scris eu un post voi ati mai umplut inca 2 pagini...nu se poate dom`le!
Naty, cand am fost io cu gura mare??? Eu??? Care am intrat tip-til??? Hm... Ai noroc maaare ca te iubesc rau de tot si nu as putea sa te iau la puricat!
Cory, chiar ma gandeam aaseara cand eram cu morcovu`, ca tocmai pe 13 si-a gasit si Yannis sa se nasca...dar uite ca el mititelul a fost tare de treaba si s-a gandit sa mai stea cumintel...de n-ar fi ma-sa asa de neastamparata...
Pe scurt: Dr. mi-a zis sa ma prezint la spital dupa ce am descris eu ce se intampla si acolo a constatat ca am un polip pe col care da sangerari... Nu este periculos, trebe lasat in pace si doar in cazul in care sangerarea este abundenta trebuie sa se ia masuri! Normal ca nu aveam de unde sa stim, nici eu si nici dansul din relatarea mea de la tel! Asa ca am multumit in gand Lui Dumnezeu si m-am intors cu zambetul pe fatza acasa la Luca! Tot drumul spre spital am bocit ca nu pot sta atata timp fara puiutzul meu! Ma gandeam ca va crede ca l-am abandonat...imi faceam tot felul de idei! Am fost tare fericita ca n-a fost nevoie sa raman la spital! Fir-ar el sa fie de polip! In orice caz, dr. mi-a zis ca voi naste mai devreme de 40 de saptamani! Nu stiu cum si-a dat seama dar asta e!
mami de Luca si
34+ cu Yannis-Sebastian
BB2
AMR 6 sapt!!!!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
Olgutzika spune:
Ariel, trebuie sa primesti un salariu mediu pe unitate, daca aveti contract colectiv de munca la nivel de companie. Daca nu, se aplica CCM la nivel national, unde nu stiu cat zice ca trebuie sa primesti ( dar e subiect la legislative ). Sa fie vorba de cei 5 milioane despre care ti s-a spus deja? Iar concediul de maternitate ( pre si post natal ) e platit cu 85% din brut, dar nu ti se retin niste taxe- aici Kya e stiutoare, ca ea s-a interesat. Cert este ca pleci acasa cu mai multi bani decat daca ai veni la serviciu, sau ai sta in CO. Poate are Kya vreme sa faca un rezumat!
Nico, modifica semnatura, ca se supara Matei, da ?
Cory, ! Intotdeauna o placere sa te citesc!! Ma gandeam de Ririan nu mai stim nimic de multa vreme!!! O fi bine!?!?
Zoze, cum fu la doftor?
Alina, sa creasca mare si sanatos bebe-mic-de-770grame !!!La mai mare!
Ioana, asemenea !!!
Simo, bine ai revenit! Doamne ajuta sa mai avem asa emotii ca o sa nasti, la 40s, bine ? Sa stii ca ma gandeam ca esti speriata, si numai chef de taclale cu mine nu ai...Apropos, ati vazut ca mamicile de ianuarie-februarie s-au "imperecheat" astfel incat nu era mamica "nesupravegheata" de alta. In curand va veni vremea sa facem si noi asta
.
Eu nici nu v-am spus ca vineri am fost la eco, la Iosup. Am o ditamai Gaza de 2240+/-347g, e cu o saptamana mai grasa decat varsta dupa UM. Combinate toate masuratorile, moaka mea e de 32s5z la 32s. deci DPN undeva intre 02-07 Martie. E cu capitzul in stanga jos, fundul spre ficat si labutzele undeva spre splina. Se juca cu cordonul ( nu mai avea esarfa ), radea, baga manutza in gura, de a alergat-o Iosup sa ii faca poza . Colul meu insa s-a scurtat cu 9 mm in fix 4 saptamani, are acum 33mm...IR-uri bune, mi-am luat si analizele de la Municipal, si coagulograma e beton, rezulta deci inca o luna fara Clexane
. A iesit ceva ( nu stiu ce, ca sunt niste initiale pe care nu mi le amintesc) , in urocultura, in conditiile in care sumarul de urina e ok. Si nici cultura de col nu mai e sterila ca pana acum, ci "flora saprofita" ( in secretie am "rar flora gram-pozitiva" )...Vad joi ce inseamna, de foarte bine nu e, dar presupun ca exista leac...Naty, ai vreo idee?
Ma duc sa hranesc sotul si copilul , si revin!
Gudinde, mi-era dor de tineeeee!!! S-a mai linistit si la tine agitatia de la serviciu?
Olga 32+ cu
Ioana-Sofia
lyvy spune:
Naty, aceeasi senzatie o am si eu, da' tu esti suparata pe mine???
Olgutz, merci de info.In legatura cu CIC... eu am zis ca nu intru deloc in el, ca imi ajunge concediul postnatal de 126 zile, nu stiu ce sa cred, sunt sigura ca gresesc in ceea ce fac, eu am mai multe motive, pe langa cele financiare, am post de conducere si nu prea mi-ar conveni sa-si bage altcineva nasul in hartiile mele sau in regulile mele.Si asa in cele 126 zile, am promis ca merg sa fac inchiderile de luna si chestiile pe care numai eu le fac, nu mi-a cerut nimeni asta, dar daca va fi nevoie imi voi schimba conceptiile.
Si-apoi, m-am mai gandit ca daca da DD sa pot alapta, pot fugi acasa la 2-3 ore ca nu ma opreste nimeni, si-apoi programul meu zilnic rar depaseste 6-7 ore.
Nu aruncati cu pietre in mine, dar acuma asa gandesc, poate se mai schimba ceva.
In legatura cu culturile de col , eu nu am facut niciodata de cand sunt gravi, si auzindu-va pe voi, vineri l-am intrebat pe doc meu gine, daca n-ar trebui sa fac si eu, si mi-a zis ca avand in vedere ca urocultura mi-a iesit mereu bine, nu are rostpentru ca flora locala se modifica de n ori de la recoltare pana la rezultat, si n-ar avea nici o relevanta.Nu stiu ce sa cred!!
Acuma mi-am facut programare la oftalmolog pentru marti 22.01, sa vad care-i treaba.
Naty, nu stiu daca ai citit mesajul meu de duminica in legatura cu ochii mei, daca da, tu stii ceva despre asta??
livi +32
Iris Miruna
http://community.webshots.com/album/561238041MWFDTe
simonette spune:
Olgutzo, felicitari ptr grasunica! Stati bine nene, eu ma gandeam aseara ca daca nasc o sa fac un matz! Eram tare necajita dar as fi palavragit fara pb!
Referitor la casele prioritare din cora...eu am mers in fatza si daca cineva se uita crucis la mine le aratam semnul de deasupra casei...nu mai ziceau nik, isi trageau carucioarele sa trec! Si daca ar fi zis ceva, n-as mai fi putut eu!
Randunicilor...mi-am masurat si eu azi "talia"...111 cm!
Alta curiozitate am...ati facut vreuna vergeturi???, Eu deocamdata n-am facut niciuna si ma tot gandesc daca vor aparea pana la nastere... Ma studiez asa, si pielea pare a mai permite a fi intinsa! Doamne Ajuta sa nu fac...pfuuu... cine a mai vazut randunik cu vergeturi???!!! Sigur nu facem fetelor, ca am fost inspirata cand am botezat mamicile de Martie-Aprilie!!! Nu?
mami de Luca si
34+ cu Yannis-Sebastian
BB2
AMR 6 sapt!!!!
Ali_bia spune:
Simo, eu am facut vergeturi de la prima sarcina si sunt fff urate, sper sa nu faceti vergeturi dati-va cu creme sau cu ce vreti.. va spun din propria experienta
_
Mamica de Bianca si acum de 2
Alexandra Ioana
Alina 27+
Bebe2
Pozele mele
Maia37 spune:
Simonette sigur ca stiam cui ma adresez si nu te-am confundat cu Simo27.Am scris mai prescurtat sa zicem pentru ca am vazut ca si celelalte fete ti s-au adresat asa.
Mihaela, mamica Andreei 13+ si
32+ cu
Vlad Andrei
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/sovietica/sovietica.jpg)
sovietica spune:
Cirip-cirip! Multumesc celor care mi-au urat LMA! Toate cele bune si voua!
Am masurat si eu "talia" peste buric si a iesit 104. Ca tot ma intrebaserati. Poze nu am in care sa se vada burtica actuala din pacate. Tre sa ma mobilizez sa fac.
Deci daca fac randunoii subiect de discutie aici, eu nu ii zic lu al meu! E prea mistocar si m-ar exaspera la un moment dat, si in plus nu vreau sa il imboldesc sa citeasca ce scriem noi aici, ca forumul mi-e ca un escape la viata de familie.
Am citit tot ce s-a scris azi, dar din cauza ca n-am facut la timp mesajul nominal, am o mare varza in cap. Azi am avut o somnolentza de zile mari! Asta dupa ce noaptea trecuta am dormit-o cap-coada, iar cand m-am trezit la 8 aveam dureri de cat de tensionata era vezica.
Intreba Zoze parca de placinta noastra cu noroc. Este o placinta dulce de branza proaspata, pe care a mesterit-o maestra de matusa-mea, si cam in fiecare patrat erau ravase, din care unele cu bani, bagate in plastic. Ravasul meu, mi-am dat seama ca l-a facut perversu' de unchiu (care de altfel mi-e tare drag) si daca ajungea pe mainile unui barbat ar fi avut sens, dar asa, pe mainile mele... sper sa nu aibe sasha de suferit :)) suna exact asa: la multi ani cu sanatate, sa ai bani, sa ai ce "bate".
Am fost cam 26 de insi si ne-am terminat de ras la fiecare. Aveam nevoie de ras, ca au fost pe masa vo 6 feluri de mancare!! -peste/icre, nelipsite, desigur, ca doar suntem neam de pescari.
Cele care au zis ca renoveaza la vara -RalucaS, Olgutz- parca m-ati mai ostoit putin. Desi eu tre sa scap urgent de mocheta asta pana sa nasc, si asta se poate face doar punand parchetul in loc.
Naty, sa stapaniti sanatoase doplerul! Sa va fie cu folos.
Giani, ce sa iti cant ca sa iti revii?
Kya, iti doresc nici sa nu simti cand iti ia culturi din col! Si sa le spui celor de la servici ca le donez eu soclul pt statuie, numa sa se hotarasca sa ti-o ridice
Ariel, de as putea sa iti dau din puterea de somn pe care am avut-o azi! sa ai un trim 3 usor!
Delfinutz, mi-e greu sa inteleg de ce prefera Omu tau sa stea cu mana in buzunar, caci mie mi se pare mai comod sa le tin pe masa pe amandoua!
Bubu, 500 euroi prima?? asta da!
Mami, las-o incolo de ghiolbanca, nu mai pune la suflet...
In rest, nu prea am putut sa ma bag la ultimele subiecte, caci soacra n-am, de pre/post-natal n-am nevoie caci eu sunt angajata la firma noastra si deci voi intra direct in CIC, patut voi avea mostenit, iar carutul il iau mai incolo, mi se pare prea devreme sa imi bat capul cu el.
Poate randunoiul ar putea sa povesteasca amuzat despre intalnirile lui cu soacra (mama), ca saraca vrea atat de mult sa para mai doamna decat este incat aluneca usor in penibil! De fiecare data tre sa apelam la glumitze si mistouri subtile (nici s-o jignim nu vrem) ca sa se mai dea pe brazda. E bine, ca la final de fiecare data la despartire e degajata.
La capitolul vergeturi, nu am inca, desi ma mananca pielea burtii si de pe sani (am pus aproape 4 kile in ultima luna). Este posibil sa fac, avand in vedere ca posed cateva pe coapse de acum 10 ani cand am incercat sa iau anticonceptionale si m-am ingrasat brusc. Si am slabit la fel de brusc dupa 2 luni cand m-am lasat definitiv de ele. Ma dau cam de 2x/sapt cu crema de la Tis si azi ma gandeam sa mai achizitionez una mai cu istorie. Poate de la Galenic.
Randunici, sa dea Domnu sa nu nasca nici una mai devreme de 37 sapt!
Deci Simonette, ma bucur mult ca a fost alarma falsa.
Ciripelele care ati mai fost la intalnire, pana la urma ati pus mana pe poza aceea haioasa de final cu noi insirate la perete ca la arest?? :)) ca tare mi-ar place sa o vad.
Pupici pe burtici! Sa aveti somnic usor, si parte numai de vesti de la doctori.
sovi 25+ saptamani cu
sasha (de la Alexandru)
pozici
clauclau spune:
Olgutz, felicitari pentru bebica dolofana, ce dor imi e sa o mai vad si eu pe a mea!
Simonette, te cred ca te-ai speriat tare...si eu ma tot gandeam la tine. Apropo, mi-am actualizat si eu nr de telefon in yahoo...si tu il ai pe cel vechi la tine in telefon. CAnd ai timp si chef, poate il modifici. Pup mamica frumoasa si pe Luca.
Vergeturi nu am facut pana acum, dar stiu ca pot sa apara oricand ...chiar si dupa nastere!
Acum ma duc sa-mi hranesc baiatul ca tot tipa prin casa ca-i e foame. ( offff, si cand il pun la masa ii trece toata pofta, asa imi face mereu! )
Revin cu siguranta mai tarziu ca azi am dormit pana la 12...
http://community.webshots.com/user/claudel77
CLAU 33 + cu
Rebecca
AMR 6 SAPTAMANI !!!!!
mamica de Razvanel si acum de Rebecca!