Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(66)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Deeeci...m-am uitat la "Nasteri". Ce mai, vad ca pozitia nasterii in 4 labe se poarta pe acolo. Iar chestia cu mama-surogat pt tipul ala...chiar ca e neobisnuita! De fapt, treaba cu mama-purtatoare mi se pare varianta cea mai greu de "inghitit", mi-e f greu sa-mi imaginez cum poate fi suportata, atat de o parte cat si de cealalta...
Stela, nu mai stiu daca am vorbit, tu in principiu nasti natural? Sau n-ai vb cu dr tau?

naty 27+ cu (Iulia Elena)
AM AJUNS IN ULTIMUL TRIMESTRU, DOAMNE AJUTA PRINTESEI MELE SI MIE!!!
http://bd.lilypie.com/FYlVp3.png

Mergi la inceput

A, stai ca mai era un episod, ma intorc la nasteri. Mi-e ciuda ca nu arata si ei o cezariana, probabil fiindca americanii o descurajeaza.
Maia, bebita mea la fel face cu taica-su, ma intreaba unde-s piciorusele, apasa usor si ca la comanda primeste sut inapoi-e mortala...Doar vocea lui inca o intimideaza (probabil fiind mai groasa si mai puternica decat a mea), atingerea nu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Bre!!! Dar stiu ca va manca deshtele nu gluma! Cum ati putut nene scrie un capitol jumate pe zi???Cum sa fac iou fatza nene la viteza voastra???
Merg sa citesc din urma!

mami de Luca si 34+ cu Yannis-Sebastian
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Luca
BB2

AMR 6 sapt!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mussara2000 spune:

Saluatare tuturor. Nici n-am reusit bine sa ma inscriu pe crenguta voastra ca si a trebuit sa plec de acasa. Azi am venit de la medic si eu sunt la fel ca si Roxi cu tensiunea 125/75 si puls 100, eu pe langa o inima in piept mai simt si una la ceafa asa imi pulseaza. inainte de sarcina daca aveam mai mult de 90/60 ma luau ametelel, dar medicul a spus ca e ceva normal si sa beau mai multa apa,(si eu beau f. f.f putina)si totul va fi bine, sa nu-mi fac griji pt. asa tensiune. Bebele sa intors si e in pozitie de a aparea, dar i-am spus sa mai stea inca un pic pt. ca afara e vreme urata si sa mai stea la caldurica.
Va salut. Si tare mii dor si mie sa umblu prin Cora, mii dor de tara dar dupa ce nastem venim sa recuperam.
Sanatate multa si acuma voi fi mai des pe crenguta cu voi. Sa aveti grija de voi si de bebei.

32 saptamani - baietel

Mergi la inceput

Simonette, tot tu esti cu gura mare?? Ia hai,pune mana de citeste din urma, sa vedem daca mai comentezi cumva ca nu ne pasa, tuturor, de tine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Naty,si la mine scoate bebelina un fund in sus si devine burta mea pe-o parte cum e pe-o parte umflata de plesneste si cam doare.Dr mi-a spus ca asta din cauza ca nu prea are loc in uterul meu suparat, dar io mai stiu ce-o insemna?
De cateva zile da din picioare undeva in partea lateala dreapta,pe langa coaste si ma gadila.Ce-o cauta acolo??
Altadata,in partea stanga.Oare ea se invarteste dintr-o parte in alta?
Vezi ce minunatie de fata are gay-ul???

Stela25+cuTeodora
http://md.lilypie.com/9Ks2p2.png
http://community.webshots.com/user/strstella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Aseara am simtit ca mi-ati tinut pumnii...va jur! Am tot vrut sa intru sa va spun ca sunt bine dar nu mi-am gasit timp...Am stat totusi linistita ca stiam ca va transmite Naty, draga de ea!Va cu drag pe toate!

La capitolul cuptor cu microunde sa stiti ca nici eu nu renuntz la el...ete, nah!

Maia, posibil doar sa mi se para cunoscuta figura ta si sa nu fie asa! Dar te-ai prins ca simo e si simonette?

Diana, ma rog la Bunul D-zeu sa fie bine...nu am cuvinte! Dar sunt sigura ca in final totul va fi bine! Incredere si optimism!!!
Kya, am ajuns trz aseara la spital ca mi-era teama parca sa ma urnesc! Dar totu-i bine!
Zoze, ce dicstractie pe tine!!! Bravo!
Stela, din fericire am scapat pt. moment de internare...numai sa nu-mi fortez norocul...

Mai fac o pauza si va mai scriu...

mami de Luca si 34+ cu Yannis-Sebastian
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Luca
BB2

AMR 6 sapt!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aliceionescu spune:

Eu, ca de obicei, sporadic...dar va citesc constant. Nu scriu pt. ca nu am timp, dar de citit nu ratez nicio pagina. Vad ca ati inceput deja sa vorbiti de concedii. Vreau sa va intreb si pe voi, poate ma lamuresc mai bine cu unele lucruri (am accesat si pagina legislativa, dar aici discutiile se poarta "in familie" si mi-e mai usor!). Eu sunt insarcinata in 30+ de sapt. (asta dc am calculat bine, UM: 13.06.2007) si vreau sa intru in concediu prenatal, tot concediul de care pot beneficia. Stiu ca avem dreptul la 126 de zile, din care 42 obligatoriu dupa nastere, deci ar ramane cam 84 inainte. Am fost azi la medicul de fam. care mi-a zis ca nu-mi poate da concediu prenetal decat dupa 1 feb. sau, eventual, incepand de acum, dar cu scrisoare din partea medicului ginecolog. Eu fac naveta cu trenul pana la serviciu si imi este destul de greu in ultimul timp sa mai urc/ cobor din acesta. Acum...sper sa nu fi facut azi vreo prostie: dr. de fam. mi-a zis ca imi da concediu chiar de azi, dc aduc scrisoare de la ginecolog. Programare la dr. ginecolog am miercuri insa astazi, deoarece chiar nu ma mai simteam in stare sa o iau din loc, am anuntat la serviciu deja ca intru in prenatal - teoretic, nu vad de ce medicul ginecolog nu mi-ar da aceasta scrisoare, mai ales ca legea e de partea mea. Acum...stiti voi, teoria ca teoria, practica ne omoara. Voi ce spuneti, oare nu m-am grabit sa iau o decizie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Naty,am renuntat demult sa mai fiu pro-nastere naturala,stii ca vb noi ceva pe la spital,poate si din cauza problemelor mele,si faptului ca nu ma simt atat de puternica sa trec prin travaliu,dat fiind ca am si anchilozat in pat si nu mai am pic de conditie si pt ca bb are circulara de cordon si stiu ca se prefera cezariana.
Dar m-au mai speriat si fetele la spital cand am fost internata acum dar si dupa ce ai plecat tu in dec,care veneau in salon de la monitorizare,speriate ca de bombe de ce vedeau in sala de travaliu.
Asa ca eu cred (si as prefera)ca ajung la cezariana.
Cu dr inca n-am discutat,ca mi-ar fi zis una de dulce dc de asta imi arde mie acum,dar sunt sigura ca si el tot cezariana prefera in cazul meu,mai ales ca pe el il sperie si insuficienta mea aortica si tahicardie,care chiar dc sunt usoare,vad ca lui ii e teama tare.
Apropo: Cand am avut perfuzia aia de gynipral pusa la ordinul lui cristescu cand era si dr ta de garda,mi-a zis ca el s-a speriat f tare atunci dupa,cand a venit si a aflat.
Asadar,durerea acum e sa ajung la 37s.
Gata,ca bebelina a inceput sa joace fotbal si treb sa schimb pozitia.Pup

Stela25+cuTeodora
http://md.lilypie.com/9Ks2p2.png
http://community.webshots.com/user/strstella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluk31 spune:

Buna,fetele!Un ceas mi-a luat sa citesc tot ce ati scris zilele astea

Diana,ti-am scris si la mamici de Italia,teribil,teribil..incearca sa crezi ca totul va fi bine!
Naty,Stela,stiu ca e greu sa nu va miscati mai deloc,dar concentrati-va pe rezultat: ati trecut cu bine de jumatate,venirea fetelor se apropie
Lyvy,si eu stiam ca drumurile accidentate si implicit zdruncinaturile sunt periculoase
Simonette,bine ca a fost alarma falsa!
Ramo,RalucasS,pupici si voua pt grija pe care o aveti fata de burtici!
Clau,am vazut pozele de la ziua baiatului,sa-ti traisca si sa fie sanatos!Ce seamana cu tine!
Kya,nu stiu cum o fi cu culturile din col,insa testul Pap nu ai voie sa-l faci cat esti gravida
Rox,asa e ,nu simti bebele la fel in fiecare zi,insa mai nou o simt mereu pe micuta mea,pt ca e mare deja si umple burtica!

Ursuleata,Ioana,Mussara,felicitari pt vestile bune despre bb!

Raluca

in asteptarea micutei Anais

Mergi la inceput