Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(66)
Raspunsuri - Pagina 19
cami33 spune:
Clau, daca totul decurge normal pana atunci, dr mea mi-a programat cezariana pe 25 martie (DPN fiind 4 aprilie). Iti dai seama cum numar zilele acum...
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002)si
28+
Luca Razvan
Raluk31 spune:
Neatzaaa!Am intrat sa va salut,dupa care citesc din urma.
Sunt fericita ca am reusit sa ma programez la urmatorul tur de analize si sa am rezultatele inainte de vizita la dr..care ar putea fi ultima!!
Intrebare: ce analize se fac in tara pt epidurala?
Va
!
Raluca
in asteptarea micutei Anais
nicol_conte spune:
Ariel -eu la Alexia am luat toata indemnizatia CIC pe card, iar dupa ce au trecut cei 2 ani,fara sa fac nici un demers nimic am asteptat si am vazut ca si alocatia intra tot pe card.E mai comod asa, daca ai nevoie ii scoti, daca nu ii lasi acolo sa se stranga...la cat de multi bani ne dau...de anu asta cica 32 Ron de copil s-a facut..o avere..le cuparam sireturile de la ghetutzele de iarna pe ei...
BURTICA
mami,tati si Alexia
Antonia
Nicol
25+ cu
Antonia si Alexia(24aug2005)
mami_papatot spune:
In rest, ce sa va zic ... azi sunt harnicutza, am cateva oferte carora trebuie sa le raspund, am pus si la spalat, mai bag si o cirobitza de vacutza si niste snitzele si niste dovlecei gratinati la cuptor sa-mi astept sotiorul cum se cade ... e plecat la Craiova cu treaba dar se intoarce astazi si vreau sa ma creada pe cuvant ca mi-e dor de el ...
la botez a fost super, ne-am distrat de numa'si mi s-a dovedit ca daca e voie buna sta lumea mai abitir ca la nunta ... nu stiu de ce majoritatea gandesc ca botezul e acolo asa, sa dfie ... mie mi se pare o bucurie mult mai mare decat cea a nuntii ... asa gandesc eu ... aici a tinut de pe la 13:30 - 14:00 pana la 2 dimineata ... si inainte de tort au plecat doar 2 cupluri ... tare a fost un coleg de-al lui florin care habar nu avea de tort ... si zice, bai dar au plecat toti parca le-a facut cineva semn ... zic, pai daca s-a dat tortul (apropos, facut la Sofitel, cu frcute de padure ca decor si inauntru crema de cioco si martipan)...ce tort mai? el era ocupat cu prietenul whiskey...nu foarte, dar suficient...bag acus si niste pozici!
Pupuri si revin mai pasarica!
mami_papatot
28+ cu
Honey mica
http://community.webshots.com/user/mami_papatot
Sunt cucoana-n casa mea!
http://bd.lilypie.com/24Mjp3.png
Teo2rina spune:
multam de urari
,sa vedeti ce tare va strig sambata la sampanie! si io's de moda veche, apropos de nume comun pe certificatul copilului, da' noi chiar ne-am gasit sa facem inainte de nastere... la 34!
dar niciodata nu e prea tarziu.
zoze, da' io am 34 sapt si 119 cm, o fi prea mica burtica? mi-o zice dr daca e ceva rau, sper sa nu. maine ma duc sa ma intep dupa cum mi-am propus si sa... donez pishu
.
fetele dragi,stiam io ca sunt ingrozitori dr sau, ma rog, o parte din ei, dar ce am citit ca ati patit, ufff, mi se face rau... zilele trecute imi povestea o cucoana care acum e "gine...goaga" ca, pe vremea cand era stagiara nu-si permitea sa trezeasca dr de garda. si, la prima nastere la care a asistat, a verificat copilul, era bine pozitionat. cat s-a mai invartit, copilul si-a schimbat pozitia. stia doar din carti ca tre sa apuce copilul de umarul nu's care si de nu mai stiu ce si sa-l rasuceasca. si l-a apucat de celalalt umar si l-a rasucit gresit... si s-a chinuit biata femeie pana s-a indurat o asistenta si s-a dus sa-l trezeasca pe dr...
si gine...goaga de care va ziceam nu mai asista la nasteri... Doamne fereste de asa ceva!
Marina, o
in
cu
Mihnea-Adrian 34+
Bebe,mami si alti copii (adik POZE)
cory3maz spune:
Ziua buna la Randunici!Eu adorm pe mine la scarbici...pana la ora 14.00 cand recuperez Larisoaica de la gradi.
V-am citit de la prima ora, da' abia acum fac sinapsa doi neuroni sa dau si niste replici:
1. Delphin, apreciez rafinamentul frantuzesc al croisantelor tale, vis-a-vis de 7 Days!
Am doar o singura problema: ne-ai trimis putine...
stiu ca portiile frantuzesti sunt mici...asea ca...numai m-ai starnit cu ele...
am cautat si gasit pe net niste retete bestiale de croisante...fac si eu sa mananc pe saturate!!!
2. Olgutzik, multumesc pentru materialul documentar referitor la concedii si indemnizatii legate de maternitate!
3. Mariana, "Casa-de-piatra" si fericire!
4. Sovietika,
! Si eu sunt curioasa de cum ar prezenta Randunoii nostri nasterea puishorilor!
5. Ariel, ce zice pediatrul tau de frecventza racelilor Alexutzei??? Anul trecut si eu am patit asa cu Larisa...cam la 3-4 saptamani racea urat...pediatrul mi-a recomandat Broncho-Vaxom si sa ducem copilul in vara la mare...ne-am executat cu dusul la mare...de atunci si pana acum nu a mai racit asa naspa si nici atat de des.
La gradi Larisa merge la alta grupa fata de anul trecut...alte educatoare/infirmiere...cred ca si asta conteaza, cum e supravegheat la gradi...ca daca ii lasa supraincalziti sa se adape cu apa rece de la chiuveta, raceala-i gata!
Legat de nasterea Alexutzei am citit si postarile tale din paginile "Randunici", dar si pe cele de la "Doctori de care sa te feresti"...am vazut ca ai patimit!
Iar legat de dilema cum sa nashti, natural sau cezariana iti recomand sa citesti dezbaterile de la "Nasterea pe glob", privind frecventa mare a cezarienelor. Si sa iei cea mai buna decizie! 
6. Felicit mamicile cu bebelini grasuni, frumoshi si sanatoshi: Numeioana, Ramo-Cata, Zozelina si Deea si Mussara!
7. Roxaniciu, bine ca nu a mai fost dureroasa recoltarea culturilor de col!
8. Giani,
de consolare (ca ai pierdut mesajul aseara)!
9. Naty, da' pi undi esti???
Sa va zic ceva "mishto"...azi dimineata imi spune inspectorul de resurse umane de la scarbiciu: "Vezi ca sefa o sa-ti dea de lucru si in CIC...sa nu-ti pierzi antrenamentul profesional!"
Culmea tupeului!!! Cine a mai primit amenintari de astea??? Tupeisme din astea?
cory3maz, mamik de Larisik si de Alexandru-Constantin (chiriashu')
http://good-times.webshots.com/album/561981234XvGAwK?vhost=good-times
Varsta "chiriasului":
http://bd.lilypie.com/1KFFp3.png
cami33 spune:
Mami papacios, caruciorul are invelitoare pt picioruse iar husa pt ploaie o voi comanda in curand pe site. Imi place ca are niste roti de tanculet si cos maaaaaaaare. Culoarea nu e aia ci albastru, dar am vazut si un caramiziu frumos. Voi lua si scoica Graco autobaby care se fixeaza pe carut f safe.
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002)si
28+
Luca Razvan
ariel_7000 spune:
ramo, m-am izbit si eu si cred ca oricare dintre noi de nepasarea si nesimtirea celor din jur....din pacate am ajuns sa traim intr-o lume in care ne sfasiem unii pe altii, era sa zic, ca animalele....sa-mi fie rusine, animalele au mare respect unele fata de celelalte, mai ales cand e vb. de gestatie. oamenii....vai lor! eu zilnic ma necajesc din cauza concitadinilor mei:))) mereu ii zic lui marcel sa ne facem bagajelul si s-a stergem de aici...chiar intentionam la un moment dat sa plecam in Noua Zeelanda, dar am renuntat...prea e departe rau!!!
am vazut ca vb. despre patutz...noi la alex am avut si-l avem si acum:), patutz clasic din lemn, cu grilaj....a fost bun, numai ca ma calca pe nervi si l-am pus pe al meu sa-l aranjeze, pt ca cine l-a proiectat l-a facut pt brate de barbat, adica lungi. nu reusesc sa pun bebelul pe saltelutza. raman cam 10 cm si trebuie sa-i dau drumu' si logic ca bebele adormit cu greu se trezeste si tzipaaaaaa. asa ca tre sa ii puna balamale, ceva...
avem si patutz pliant, pe care l-am folosit in plimbarile noastre la tzara, e bun pt calatorii, insa asa de zi de zi nu mi se pare prea stabil si prea rezistent.am zis sa-l las la mama, pt cand va ramane Teo acolo peste noapte:)))
acum am mai primit de la cineva unul din aluminiu, e dragutz, dar nu am saltea la el, voi cumpara una, care cred ca-l voi duce la casutza de la tzara....voi vedea eu cum le voi impartzi...
alexutza 4 ani + si
27 +
Teodor Mihai
http://bd.lilypie.com/WaYCp2.png
http://community.webshots.com/user/paveliucalina
Save the Earth- it's the only planet with Chocolate!
underqueen spune:
cory si mie mi se pare cam tupeista sefa ta sa-ti zica asa ceva, atat timp cat e dreptul tau sa stai in CIC...daca ai vrea tu sa lucrezi, ar fi altceva, ar fi alegerea ta, dar asa...
-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria
33+ cu
Tudor Stefan
http://bd.lilypie.com/55oOp2.png
AMR 7 saptamani!!!
simonette spune:
Papacioaso, vrednicutzo...nu-mi mai pove ce de treburi ai in plan azi, ca acush ma apuc si eu de trebaluit si de bucatarit si n-am voie!
Oricum azi tb sa fac mancare cu ajutorul omului ca maine pleaca ptr o saptamana si trb sa fiu pregatita! Oare ce-o sa ma fac sg cu Luca? Doamne te rog ajuta-ma sa nu nasc saptamana asta cand lipseste omul meu!!! Sunt asa de stresata din cauza asta mai fetelor!!!
Marina, Casa de piatra si fericire maxima pana la adanci batranetzi!!!

mami de
Luca si
34+ cu Yannis-Sebastian
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Luca
BB2
AMR 6 sapt!!!!