Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(66)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Yesss! Mai sunt Cory si Roxaniciu (care pateste ca mine, a dormit prea mult azi-noapte si-si ia revansa). Si revine sigur si Stela dupa ce castiga la remmy.
Mi-a fost azi o foame...culmea, ca de cand cu "fara sare" imi scazuse pofta considerabil. De fapt tot foame de sare imi e, cu gras si condimentat, ca numai junk-food vad in fata ochilor...Am innebunit
Ma tot obsedeaza, de cand studiez si eu net-ul, daca sa luam patut de lemn sau doar pliant, care pare fantastic de practic dar am mari indoieli asupra soliditatii, mai ales pentru mai tarziu...

naty 27+ cu (Iulia Elena)
AM AJUNS IN ULTIMUL TRIMESTRU, DOAMNE AJUTA PRINTESEI MELE SI MIE!!!
http://bd.lilypie.com/FYlVp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

Cory - oricat mi-am zis si mi-am impus sa nu mai mananc asa mult ca la prima sarcina...sunt la fel. Voia ajunge sigur la 78 kile, fara eforturi prea mari...Dar ma gandesc ca la fel de repede le voi da jos pt ca...2 copii sub 2 ani sigur ma vor mentine in forma

Roxana 34 sapt cu Robert si Catalin (5 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Noapte buna randunici! Vise placute!

Acu' profit ca nu e nimeni pe aici ca sa las un cearshaf pt. maine la cafea.

Despre marca graco la carucioare, eu numai de bine am auzit, dovada ca si eu sunt detinatoarea unui exemplar travel sistem, adica cu scoica care se ia si se pune tare usor pe carutz, deci poti sa-l plimbi cu carutul si cand e tare mic bb. Daca aveti posibilitatea, profitati acum cat sunt reducerile.

Uf! Am uitat ce vroiam sa mai zic! Roza, frate! Voua vi se intampla sa uitati in aceasta perioada?

A! Maine ma masor, sa traiti, Naty!
Cory, ce-mi place ca ai redevenit guresha!

Sovi, stai sa-ti explic cu mana in buzunar...zisei deja ca e defect profesional...face parte din codul maniereor elegante de cadre militare. Cica e "class" sa te plimbi cu o mana in buzunar si una afara. Cica asa se practica...bref, eu i-am explicat ca de cand intra pe usa casei, functia lui ramane in parcare.Acasa e sotz si tata! Sa vezi can il cauta la tel. de la servici si se mai intampla sa raspund eu pe tel. lui portabilFereasca sfantul sa nu se prezinte interlocutorul! Randunoiul meu zice ca's mai militar de cat el!

Ce sa va mai pove..Seb e in toane bune...mananca bine, ma asculta relativ bine...sunt multumita...eu tocmai am luat la cunostinta cam ce ma asteapta in vara aceasta cu plecarea in Africa si sincer ma iau durerile de cap cand vad ce cheltuieli ne asteapta! Dar asta e! cum altii au reusit, trebuie sa reusim si noi!

Ma bucur sa aud de bb grasunei! mamicile fericite!

Celor care merg maine (adica azi) la control, le urez sa aiba parte numai de vesti bune.

Simonette, simti tu bine ce simti!, Daca ai mai sta si prin pat cate putin, ar fii super! Stiu ca e dificil, dar cu putin efort si cu putina delasare fata de lucrurile ce te inconjoara, te asigur ca ve reusi!

Eu ma amuz teribil cu burta mea miscatoare... vedem cum misca cu ochiul liber, si eu si randunoiul, insa cand randunoiul pune mana..."silence radio " . Sta cuminte cat sta si apoi incepe sa miste, dar mai incet, ca si cum ar misca pe furish!

Cu Seb, parca comunicam altfel...il puteam chema dintr-o parte in alta a burtii, dar David am impresia ca e peste tot, in acelasi timp...ca o caracatitza, cum zicea cineva .

Despre concediu prenatal si postnatal, aici e dreptul la 16 saptamani, 6 prenatal si 10 posnatal, cu posibilitate de reducere de prenatal la 3 sapt. si luat 13 de post, dar numai cu hartie de la medic.
Il plateste securitatea sociala, 85% din salariu.

Acu' fug si eu la culcush, va pupez pe toate si va las un termos de cafea...fara zahar si va las si zahar, lapte si frishca langa.
Pt. croisante, asteptatzi sa ma trezesc

pozici
bb2
burticutza

Mergi la inceput

Naty - sunt f sigure patuturile - tarc. Eu am pt Cata tarcul de la Chicco. Il poti lua usor si-n calatori, au gentuta lor, au pana si etaj ca sa-l tii in lunile cand sunt mici. Si Cata are deja 1 an si 7 luni si tot nu-l poate "invinge"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Na' ca m-ati prins..si eu care credeam ca nu mai e nimeni pe aici!

Stela, da maica cu crema, ca nu are ce sa strice...principiul e acelasi...hidrateaza pielea.
Mai fetelor cum va place voua sa cheltuiti bani...mustela sau pas mustela, daca e sa faci vergeturi, tot faci! eu hidrayez pielea cu o crema mai hidratanta de cat de obicei, ca sa nu spun ca uleiul de amande e super recomandat anti-vergeturi si in plus mult mai ieftin de cat mustela.

Naty, eu nu pot sa spun de cat, NU la patut pliant. Am argumentat in alte capitole de ce, dar acum fiecare face cum vrea si cum ii place!

pozici
bb2
burticutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cory3maz spune:

In seara asta a fost pe RealitateaTv o dezbatere aprinsa intre Raed Arafat-Victor Alistar (Transparency International) si Vasile Astarastoaie (Presedintele Colegiului Medicilor). Subiectul a fost: "Nu da spaga" (in spital). Se punea pe tapet conditionarea actului medical de incasarea spagii...Nu am prins decat putin din dezbatere, dar mi-au placut mult interventiile doctorului Arafat ( creatorul SMURD-ului). Tipul povestea ca in Scotia medicii din spitalele publice au calitatea de functionari publici. Legea nu le permite sa incaseze pe langa salariu decat atentii simbolice din partea bolnavilor dupa indeplinirea actului medical: flori, bomboane. Nimic altceva in rest.

Imi amintesc ca pentru nasterea Larisei fixasem plicurile cu bani pentru doctorul meu ginecolog (mana I), pentru anestezist, pentru inca un ginecolog (mana a doua), pentru seful de clinica. Dupa operatie la una din vizitele de dimineata o doctorita (sotia doctorului care a fost mana a II-a) imi spune direct: "Cred ca m-ati sarit la impartit plicurile! Eu am fost mana a treia la cezariana! Imi astept banii!"
Cand a venit sotzul meu i-am povestit episodul cu doctora nemultumita ca a fost omisa...In aceeasi zi sotzul meu s-a dus la seful Directiei de Sanatate (pe vremea aia) si a reclamat-o pe doctorita-cea-agresiva! Seful s-a infiintat in persoana la spital si a "maturat" putin cu doctorita in cauza pe jos!
Dupa ce s-a evaporat Marele Sef, pe capul meu a rasarit sotzul doctoritzei reclamate: "Vai, sa stiti ca e un incident regretabil! Sa stiti ca eu am facut cezariene si contra unui simplu buchet de zambile!" Replica mea: "Domnule doctor si eu regret ca s-a ajuns aici...Dar nu mi s-a zis nimik despre plata doctorului cu numarul trei...Si daca dumneavoastra acceptati si zambile, s-ar parea ca Doamna nu coboara stacheta: nu accepta decat bani!"

cory3maz, mamik de Larisik si de Alexandru-Constantin (chiriashu')

http://good-times.webshots.com/album/561981234XvGAwK?vhost=good-times

Varsta "chiriasului":
http://bd.lilypie.com/1KFFp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mussara2000 spune:

Seara buna. Nici eu nu dorm noptile dar aseara am picat si am dormit, cred ca e cea mai calma noapte care am avuto, pe semne a stiut ca mergem la medic si sa linistit, dar vad ca azi nu ma prinde somnul. Noi avem 33 saptamani si am luat in greutate numai 9 kg ne cam speriem si mancam dar nimic nu se vede la cantar. Speram sa recuperam in astea 7 saptamani.
Va uram somnic usor la care dorm si o nopate linistita la cele ce nu pot adormi.

32 saptamani - baietel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Da bineinteles ca sunt pacilica....ce credeati?
I-am batut pe baieti la remmy de s-au potolit,acum googaleam dupa chestii bebei si tot intru din site in site de nu se mai termina..Boala curata!
Da nici voi n-aveti somn,bre??
Mai rau ca nici randunoiul meu nu se mai culca devreme de mult timp,din cauza mea,si deh...or fi si hormonii..
Si raportez ca-mi veni si mie o foame iar,asta dupa ce am mancat mai devreme de mi se facuse rau.
Stai sa rontzai ceva..o eugenie..ceva..

Stela25+cuTeodora
http://md.lilypie.com/9Ks2p2.png
http://community.webshots.com/user/strstella

Mergi la inceput

Cory - si noi am avut socotelile facute atat la prima nastere cat si acum...Deja asteapta toate plicurile doar sa sara din sertar. Sunt f nesimtiti unii. Eu dau chiar mai mult decat e pretul "pietii" daca-s multumita dar daca mi-ar ceva cineva asa ca la tine cred ca as proceda la fel
Cand am nascut prima oara ma certam cu asistenta sef ca nu voia sa-mi puna monitorul pe burtica desi dr asa lasase indicatii. Am parat-o la dr..fireste ca aschimbat placa, insa dupa ce am anscut...la cine crezi ca mergeam la pansat. Nici nu i-am dat nimic (numai de-a naibii) dar m-a si chinuit. Insa am suportat cu stoicism si mereu ne comentatm una pe cealalta.

Mergi la inceput

In dimineata asta merg la analize..oare imi mai este permis sa rontai ceva asa de adio, pana la micul dejun? Ca e 12...

Mergi la inceput