Cu dosaru'...

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loryi1974 spune:

Cred ca si in cazul Cioroianu ,CC a fost foarte santajata ,ati ghicit,de Sauron.Si ne-am ales cu un ministru de externe pe placul unora :"yes,yes,yes,yes...".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copiloi spune:

In cazul Cioroianu, CC a dat o decizie formulata foarte ambiguu (de ce oare?) tocmai pentru a lasa "portite" pentru situatii asemanatoare pe viitor.

---------------

Am vazut emisiunea lui Cristoiu, Zig Zag, unde l-a avut invitat pe Ioan Amarie, fostul sef la PNA, care a fost dat jos (abuziv) de Macovei la infiintarea DNA.
Ce a spus omul ala e ingrozitor. Raportul Freedom House (facut deci de prietenii lui Macovei) a fost o facatura, intocmit de oameni care nu aveau nicio pregatire in domeniu.
Freedom House, chiar daca a fost singurul candidat pentru a depune oferta, NU indeplinea conditiile necesare (potrivit legii) pentru a participa la un astfel de raport.
Macovei a schimbat legile pe banda rulanta pentru a-si mari ea spectrul de putere (asa cum ii sta bine unei justitii independente), ajungandu-se ca numirea tuturor procurorilor sa fie facuta de ea, de Monica Macovei.

Si apropo de dosare, cica Macovei, imediat dupa ce a preluat postul, a cerut la CNSAS sa se verifice daca Ioan Amarie a facut politie politica, bineinteles acesta nefiind infomat la momentul respectiv de acest demers al ministresei.

Alina

Mergi la inceput

Poate nu stiai,dar Amariei a fost rasplatit cu varf si indesat pentru serviciile lui.Printre multe altele,fratele domniei sale,un mediocru profesor,a devenit deputat de Teleorman in 2004 pe listele PSD,unul dintre multii parlamentari tacuti ai Romaniei.
Daca situatia ar fi fost atat de catastrofala si Macovei instrumentul dictatorului de la Cotroceni,eu cred ca nu mai intram in UE in 2007.Si,desigur,ca Macovei schimba legile pe banda rulanta ,ca de-aia e dictatura in Romania si Parlamentul este redus la tacere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

quote:
Originally posted by xenocid

quote:
Originally posted by copiloi

Ce coincidenta!

Daaa m'am mirat si eu azi. Uite domne' chiar in ziua in care PNL si'a depus sesizarea la Curtea Constitutionala!

Come to The Dark Side ... we have cookies!

Ce sesizare?

Si tu chiar crezi ca e o simpla coincidenta ca a aparut martoru' sa spuna ca datele din dosarul proaspat desecretizat sint niste facaturi?

Edit: sa spuna la tembelizor

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro

Despre Andrei

Mergi la inceput

loryi1974, eu am zis ceva, tu altceva....
Daca vorbim de rasplata, pai si Basescu a rasplatit destui, sau nu?

Din ciclul "Ce a mai facut Sauron, stapan al verigilor puterii", cititi www.jurnalul.ro/articole/114757/va-ordon-treceti-gardul!" target="_blank">aici ceva incredibil.

Alina

Mergi la inceput

Si daca un ministru de justitie poate schimba legile dupa placul lui ,oare la ce sa ne asteptam de la Melescanu?Sau Macovei a schimbat legile cu acceptul DA ,din care facea parte si PNL-ul din cate imi amintesc,care era atunci la guvernare pentru a corespunde cerintelor UE si a putea totusi sa fim primiti in UE?Macovei nu este imaculata,a facut greseli ,dar ea trrebuie judecata in contextul anilor 2005-2006,cand coalitia DA se straduia sa faca ultimele retusuri pentru intrarea in UE.De ce uitam mereu acest lucru?
Poate era mai bine pe vremea guvernarii Nastase-Iliescu cand Amariei nu denunta presiunile politice pentru ca era un instrument docil ,Rodica Stanoiu la justitie,dar,un pic de rabdare,Nastase s-a autopropus drept candidat la Pres,deci avem sperante ca poporul va invinge dictatura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

quote:
Originally posted by loryi1974
Macovei nu este imaculata,a facut greseli ,dar ea trrebuie judecata in contextul anilor 2005-2006,cand coalitia DA se straduia sa faca ultimele retusuri pentru intrarea in UE.De ce uitam mereu acest lucru?

Pai noi stim, Basescu nu stie

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro

Despre Andrei

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by loryi1974

Si daca un ministru de justitie poate schimba legile dupa placul lui ,oare la ce sa ne asteptam de la Melescanu?

Asta e o afirmatie gratuita, bazata doar pe supozitii (de rea credinta). Melescanu nu a schimbat pana una alta nicio lege.

quote:
Sau Macovei a schimbat legile cu acceptul DA ,din care facea parte si PNL-ul din cate imi amintesc,care era atunci la guvernare pentru a corespunde cerintelor UE si a putea totusi sa fim primiti in UE?

Macovei nu a facut parte din PNL si nici din Alianta DA. A ajuns ministresa la propunerea lui Basescu.

Daca iti amintesti, legile justitiei au starnit in acea vreme multe scandaluri, inclusiv din cadrul aliantei DA. Atata timp cat Macovei actiona in cardasie cu Basescu putem totusi afirma ca schimba legile cu acceptul DA.

A posteriori vorbind, a iesit la iveala ca legile respective nu chiar corespundeau cerintelor UE. A stiut UE modul cum a luat fiinta DNA? A stiut UE de ce Macovei a vrut sa numeasca ea procurorii si la ordinul cui? A stiut UE ca au fost numiti oameni patati pentru a servi intereselor Cotroceniului?

Ca fapt divers, uite cum suna o prevedere á la Macovei:

art. 54, alin. 4, din Legea 303 spune c#259; „revocarea procurorilor din func#355;iile de conducere se face de c#259;tre Pre#351;edintele României, la propunerea ministrului Justi#355;iei care se poate sesiza din oficiu, la cererea adun#259;rii generale sau, dup#259; caz, a procurorului general al Parchetului de pe lâng#259; înalta Curte de Casa#355;ie #351;i Justi#355;ie ori a procurorului general al Parchetului Na#355;ional Anticorup#355;ie (actual DNA), cu avizul CSM, pentru motivele prev#259;zute la articolul 51 alin. (2) care se aplic#259; în mod corespunz#259;tor“).

quote:
Poate era mai bine pe vremea guvernarii Nastase-Iliescu cand Amariei nu denunta presiunile politice pentru ca era un instrument docil

Vai, dar Macovei & co nu-i un instrument docil?
Daca PNA era presata politic, spune ce a facut DNA in toti acesti ani si pe cine a anchetat pentru a vedea daca a fost politic sau nu!!!!

Alina

Mergi la inceput

Trebuie sa recunosc ca m-am cutremurat la citirea articolului respectiv.Nu este nimeni din Bacau pe aici sa explice cine sunt Sergiu Sechelariu,Irina Jianu,pe Miron Mitrea il stim cu totii(este acel imaculat politician ,victima a dictatorului in dosarul Zambaccian)?Ca nu vreau sa explic eu pentru ca mi se face greata de la personaje.
Dar,acum pe bune ,copiloi,in afara de Antene si Jurnalul National,mai citesti si alte ziare sau te mai uiti si la alti analisti?
Si,pentru ca tocnai am terminat "12 scaune",ma gandeam sa ma apuc de "Stapanul inelelor",ca sa fiu in actualitate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

quote:
Originally posted by copiloi
Din ciclul "Ce a mai facut Sauron, stapan al verigilor puterii", cititi www.jurnalul.ro/articole/114757/va-ordon-treceti-gardul!" target="_blank">aici ceva incredibil.

mi-au dat lacrimile cind am citit ce a patit sechelariu si nastase.....

Mergi la inceput