Cum ne striga sotul?

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

noi ne spunem Bi :) (de la bijuterie)

Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Eu sunt Botz , el e ... cum imi vine la gura : iubire, iubi, iubitu', pui, puiutz, Sebi, Sebicu, Sebica, enervantulecareesti , (mai rar) tati etc.

Si tu poti intinde o mana - Actiunea 3 sate
Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anka74 spune:

Yupiii, ce subiect haios!
Noi am avut fel si fel de apelative - pui, gurita, bobo, devenit ulterior Bo, ...si multe altele pe care nu mai mi le amintesc (asta o insemna ceva?daca da, am circumstante atenuante ...ne iubim de pe la 18 ani asa ca ne-am alintat la greu).
Cand copilul a inceput sa vorbeasca am devenit mami si tati...si pentru el, si intre noi! Insa asta nu exclude folosirea altor apelative sau a numelui nostru. Cei drept, in primii ani ai relatiei noastre mi-ar fi placut sa imi aud mai des numele rostit de el. Acum...daca nu raspund de prima data , sigur il aud!
Chiar m-ati facut curioasa...ma duc sa il intreb cum ma alinta acum 18 ani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex_andra spune:

De 7 ani suntem :puiu
In public ne spunem pe nume, in familie si cu pritenii apropiati, ne "puim"
Mai nou, suntem mami si tati, dar am ramas si "pui"
Mie imi place asa, nu-mi place sa-mi zica pe nume.

Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_lex82 spune:

El: Gozzila, Eu: Purcica, Purci, Utza...:) Iustin: Usti, Mascutza, Iusti, Tigris, Tigra, Zgatie, Bazdac ..cam asa ne alintam noi...Sotul cred ca nici nu mai intoarce capul daca-l strigi pe nume..Gozzila ii zic toti amicii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobocel_07 spune:

Noi ne alintam reciproc cu gura,gurita,iubito/iubitule,puiut,pui,mami,tati,grasule/grasano,mito/mitule si multe altele care nu mai imi trec acum prin minte.Noua ne place asa si rar ne strigam pe nume, numai cand suntem suparati unul pe celalalt sau in preajma anumitor oameni.

alexia_07

Imi place sa descopar ce nu spun oamenii prin cuvinte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roberta84 spune:

Haios subiect! dar hai sa zic si eu " dezmierdul" nostru haios: BOT!
de ce? pt ca sotul meu are o slabiciune la nasul meu , mereu cerea nas , adica sa ma pupe pe nas si imi spunea nasuc . Eu m-am enervat odata ca ma dispera toata ziua nas , nas .. si m-am facut ca is suparata si uite-asa s-a transformat alintu in bot! pt ca aveam bot atunci. si asa ne-a ramas BOT! acum ne stiu si prietenii si familia ca suntem BOTZII

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olina87 spune:

"pui"

cind sunt si "puii" de fata - "mami"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Nici noi nu ne spunem pe nume. Chiar mi se pare ciudat cand imi spune numele (cand ma prezinta cuiva sau cand povesteste cuiva despre mine...). Insa nu ma deranjeaza. Kokiy, cum a ramas? ;)

-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex_andra spune:

Citat:
citat din mesajul lui desprecopii

noi ne spunem Bi :) (de la bijuterie)

Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook

Ce dragut

Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)

Mergi la inceput