Fetele din Botosani (4)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yourlady spune:

Buna!

Stiu de dr. Puflea Gina ca este foarte buna si mai pot recomanda pe dr. Muntianu Violeta pe care o gasesti la Ecomed.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Oana, ma bucur ca Lisu s-a simtit bine anul trecut in Romania. Acum e la bunici; in curand trimit si eu copiii la Botosani la parintii mei, cred ca fetele noastre se vor intalni la groapa cu nisip de pe pietonal. Tie cum ti s-a parut Romania?
alayna, cred ca e vorba de toneta de inghetata care e intre cofetarie si biserica.
ellaecko, nu stiu sa te ajut, dar poate citeste o fata care stie doctorii din Botosani.

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deya spune:

Fetele scuze ca dau buzna.Am nevoie de o informatie.Stiti cumva vreo firma de transport care asigura insotitor pentru copii?
Eu sunt din Timisoara,prietenul meu e din Botosani dar sta aici si ne-am gandit in vacanta sa o luam pe surioara lui un pic la noi.Problema e ca e mititica clasa a2a el nu isi poate lua concediu sa mearga dupa ea,parintii nici atat si nu stim cum sa ajunga ea aici...
Aveti vreo idee?Excludem avion pentru ca ii este frica...

O seara buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

deya, nu stiu informatii despre insotitori, dar in Botosani sunt putine firme de transport, poti suna direct la ele sa intrebi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marina_ghe spune:

Cam putine mamici din Botosani! Sa ne fie, oare, rusine ca suntem din zona Moldovei? Mie nu imi este! Insa aveam nevoie de ceva sfaturi de la mamici care sunt mai aproape de mine si au avut de-a face cu doctorii din Botosani! Sunt insarcinata in luna a noua si ma interesau sumele care se mai dau la o cezariana!
Voi ce spuneti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deya spune:

Iar euMama prietenului meu a cazut si are nevoie de un ortoped bun vrea sa se asigure ca nu are nimic grav la genunchi.Ma ajutati cumva?Un nume si un numar de telefon?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alayna spune:

Hellooo
Hai ca incerc sa aduc subiectul pe prima pagina
Haideti fetili aischea

Coffee should be black as the devil,hot as hell,pure as an angel,sweet as love

http://alinaretetedietetice.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns x_ggg spune:

Mai incerc si eu sa aduc subiectul pe prima pagina, desi abia acum l-am descoperit..de cand va caut!!!
Asa mi-as dori o intalneala cu mamici, ca tot singurica prin parc...

--------------------------------------------
Rares-Costin : 4 oct 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns x_ggg spune:

Eu am nascut cu dr Vantu, daca vrea cineva detalii, e o super tipa!

--------------------------------------------
Rares-Costin : 4 oct 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anto_Olimpia spune:

Nu sunt mamica, desi imi doresc foarte mult, am pierdut o sarcina la 9 saptamani.
Vreau si pe aceasta cale sa MULTUMESC cu sufletul si inima doamnei dr Maria Vantu de la Maternitatea Botosani care mi-a fost alaturi in cele mai grele momente din viata mea, efectiv mi-a salvat viata fara a primi in schimb vreo recompensa materiala.
UN MARE OM, UN PROFESIONIST DE EXCEPTIE, UN MARE CARACTER, UN SUFLET CALD SI BUN si totusi sunt prea putine cuvintele pentru a descrie adevaratul caracter al acestui medic.
DUMNEZEU SA VA BINECUVANTEZE DOAMNA DOCTOR!!

Mergi la inceput