Pacientele optimiste si gravi dr. Tutunaru cap. 48
Raspunsuri - Pagina 6
felix76 spune:
Rocsy, asa ma bucur pentru tine! Parca m-ar fi sunat pe mine! De cand ai postat ma tot uit la telefon si ma intreb daca nu voi primi si eu apel de la Tutu. Sper sa ma programeze si pe mine cat mai repede.
In afara de adeverinta de la serv, trimitere de la medicul de familie si buletinul, nu cred ca iti mai trebuie altceva. Uita-te in capitolul 47 ca aceeasi intrebare am pus-o si eu si mi-au raspuns fetele.
Ce ti-a spus la telefon? Detalii, te rog!

rocsy2007 spune:
m-a sunat si eu nu eram langa telefon. apoi l-am sunat eu si imi zice maine vi la spital ca joi faci laparoscopie.noroc ca stateam pe scaun. mi-a zis sa il caut maine cand ajung la spital si atat.
pentru a obtine ceva trebuie sa vrei cu adevarat
http://tt.lilypie.com/XILYm5.png
rocsy2007 spune:
katy habar nu am daca trebuie sa trec pe la cas ca dr nu mi-a zis nimic. nici nu stiu ce sa iti zic. vad eu maine.
pentru a obtine ceva trebuie sa vrei cu adevarat
http://tt.lilypie.com/XILYm5.png
machus spune:
Ysa
esti o draguta. Mi-au trimis cu promptitudine Iyoana si Laura lista de analize. Multumesc fetelor! 

Mai am niste ??: analizele se fac cu programare? Fetele care nu sunteti din Bucuresti cum ati procedat? Am vreo sansa sa le fac in vreo 2 zile? sa-mi fac o idee cam cate zile libere ar trebui sa-mi iau..
Mi-e groaza de ce spuneti voi legat de renovarea de la IDS si cu recoltarea gigeilor. Daca-i zic sotului se dezumfla...
Rocsy, Felix Bafta multa la laparo ! Sa veniti cu vesti bune!!!
Iyoana spune:
Rocsy, bafta la laparo! E uimitor ca te-a programat asa de repede, eu cred ca a renuntat alta fata de te-a programat asa de repede. De obicei, stiu ca programarile erau facute cu cateva luni inainte.
Tinem pumnii pentru un rezultat super!
Felix, Rocsy sunteti pe listuta!

Ysa
tu ai facut deja toate analizele FIV? Si secretia tot la IDS? Eu cred ca astept totusi deschiderea clinicii, ca la noi se lasa cu biopsie si vreau sa fie totul asezat si ptr doctorii nostri. Iti tin pumnii si iti doresc sa reusesti din prima! 
iyoana
Anul asta se intampla ceva!
Iyoana spune:
quote:
Originally posted by machus
Ysaesti o draguta. Mi-au trimis cu promptitudine Iyoana si Laura lista de analize. Multumesc fetelor!
Mai am niste ??: analizele se fac cu programare? Fetele care nu sunteti din Bucuresti cum ati procedat? Am vreo sansa sa le fac in vreo 2 zile? sa-mi fac o idee cam cate zile libere ar trebui sa-mi iau..
Mi-e groaza de ce spuneti voi legat de renovarea de la IDS si cu recoltarea gigeilor. Daca-i zic sotului se dezumfla...
Bune intrebari! Si eu as vrea sa stiu raspunsul: nici eu nu sunt din bucuresti si nu am facut inca analizele. Ysa, tu esti din Valcea, cum ai facut?
iyoana
Iyoana spune:
Si poate imi da si mie cineva un vot la subiectul asta....va rooooog!
cate o
pentru fiecare votant(a)! ![]()
iyoana
ysa26 spune:
Iyoana
, Machus
eu sunt din Valcea...Programare mi-a trebuit decat pt spermograma sotului.Analizele din secretie nu se fac lunea si sambata si se recolteaza incepand cu ora 12.Eu m-am dus martea la IDS pe la ora 11, mi-au facut buletinul de analiza, mi-au luat sange, iar la ora 12 mi-au recoltat secretia si gata.Sotul facuse spermograma cu cateva luni mai devreme.
Acum trebuie sa ajungem din nou sa o refacem k a trecut cam multicel de atunci.Si vreau sa mai fac si eu o analiza de secretie k sa ma asigur k e bine totul, dar ma gandesc unde se va recolta dak cabinetul e in renovare...
Dak mai aveti nelamuriri, sunt aici. Va pupic dulce pe toate...
p.s.:Iyoana am votat...ce bine miroase floricica de la tine, mersi... 
ysa26 spune:
Tocmai am sunat la IDS si si-au schimbat zilele de recoltare. Pt secretie miercurea si vinerea intre orele 12 - 16.
Ce ciudat k eu am fost martea si mi-au facut... Bine k si fetele astea de la receptie nu prea stiu pe ce lume traiesc...ma rog, ma abtin...
Machus parerea mea e sa te duci miercurea.Te duci la 11 iti faci analizele din sange, dupa 12 le faci pe cele din secretie, iar dupa 16:30 face si sotul spermograma.Ce zici, o solutie buna, nu?Si pierzi decat o zi in Bucuresti...