Aradence minunate! (88)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Gabi, trebuie sa-ti dau si caciula.
Maine cred ca merge Calin pe la Cipri cu calculatorul.

Ada, drum bun sa aveti maine!

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Salutare! Slabuta activtate....

Alina.a am citit la jurnale povestea burticii si m-a emotionat!

Ioana, acum mi-a ajuns felicitarea de craciun pe mail... Multumesc!

Alina, Gabi, Timi are o prietenuta Maia, careia ii spune Aia of course, si toate pozele in care vede vreo fetita spune Aia...

Ada, bine ca ai reusit. Cred ca totusi nu scapi fara o reinstalare de windows...

No ca nu stiu ce mai vroiam sa spun... Poate imi aduc aminte....

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)
Filmulete

Mergi la inceput

Diana, Timi vorbeste multe, adica zice multe cuvinte, propozitii...?
Adelina nu prea zice multe(cateva cuvinte:mama, tata, baba, papa, cum face tzitzi, cutzu, vaca, porcul...si cam atat) si mor de ras cand o aud cum "explica" ceva in chineza. A, la Dragos ii zice uneori "Da-da".
Mai un pic si la tine se termina CIC-ul . Ce faci cu ea apoi, o lasi cu bunicii pana la 3 ani cand merge la gradi?
Ce repede trece timpul, numa ce ma vad si eu la 1 septembrie ca trebuie sa merg la lucru.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinacsa spune:

Buna fetelor,
Si La Multi Ani Melania! Carmen sa va traiasca printesa si sa va aduca numai bucurii! (scuze de intirziere).
Am vazut pozele de la munte, sunt foarte faine. Noi nu avem echipamente de iarna serioase...
Ada, drum bun !
Miha, condoleane inca o data.
Alina.a am citit si eu povestea burticii si m-am emotionat...
Cred ca ayi mai dau si eu o comanda pe LR, dar trebuie sa merg sa pun bani in cont.

Cristina si gemenele

--

http://sysopconsulting.homeunix.net:8080/

Mergi la inceput

Cristina, am mai pus si eu aseara o comanda si ma opresc ca daca nu ma scoate barbatul afara din casa , mai ales ca lui nu prea i-am cumparat nimic ca la barbati toate sunt epuizate. Vazusem ca a inceput a doua tura de reduceri si nu m-am putut abtine, desi nu erau f reduse ca in vara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Alina, nu prea vorbeste fiica-mea, mai mult pe chineza... Mai zice ceva cuvinte, mai o propozitie, dar nu se omoara cu vorbitul.
Da mai un pic si gata CIC-ul. Musai sa merg la Timisoara sa-mi continui rezidentiatul. Copii vin cu mine si vor sta la mami, deja l-a inscris la gradi, plus ca mai sunt si socrii mei...

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)
Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melania 14 spune:

Ioi dar greu mai merge netul asta.
Alina si Gabi am vazut pozele de la munte,mi-ati facut pofta de zapada.Gabi si eu geaca ca si a ta.Sunteti faini toti si din cele povestite v-ati simtit super.
Ildy am uitat sa-l felicit pe David pt olita

Noi maine mergem la Timi la ECO,triplutest a iesut ok ,acum sa vedem cum e BB,cum stam cu nodulii si burta mea care,vorba Alinei.a inceput sa se intareasca deja .Asta e ,asa a fost si cu Mel dar nu am avut problemele Alinei.

Sambata mai tragem un chef cu piticii care nu ne sunt rude,exceptie ginerele Vlad si cumnata Timeea .Asa ca alt tort si cadouri pt ca pana acum a primit mai mult bani.

na ma retrag pt ca e cam tarziu pt mine.Va las la bufnitat.De Flavia ce mai stiti?

Carmen(16+) si Melania Ioana(14.01.2005)

ASA DA-ASA NU !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Carmen, deci azi e ziua cea mare cand veti afla si ce o sa fie bb, nu? Tinem pumnii sa iasa totul ok. ma gandeam eu unde sunt rudele Vladut si Timi, ca nu i-am vazut in poze.
Alina M, primul lucru care l-a zis Ioana cand s-a trezit a fost "Aia".
Nu l-am lasat pe Tudor sa doarma aseara pana nu a strans singur toate jucariile imprastiate. I-a luat mai bine de o ora, dar nu am cedat.
Diana, o sa stati peste saptamana in Timisoara cand incepi lucrul iar in weekend veniti in Arad, sau cum o sa faceti?
Ce se intampla cu fetele care nu mai scriu?! Ia raspundeti la apel dragelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

diana si cristina ma bucur ca nu v-am plictisit cu amintirile mele,nu mi-a venit sa cred ca am scris un cearsaf.
carmen ma bucur ca bb e bine
vreau sa-i fac elisei o urocultura,mi se pare ca a inceput sa-i miroase pipi si de 3 zile nu mai mananca,cu chinuri, ea care era o papacioasa...nu reusesc nici cum sa colectez urina in punga aia,am stricat doua pana acum,asa ca astept idei cum sa o lipesc mai bine.

alina mamica bulinei Elisa (20 iunie 2007)

povestea noastra...

Mergi la inceput

Salutare!
Aseara am vrut sa intru si am adormit langa Adelina, m-am trezit pe la 1(noaptea).
"Pretenutele" Ade si Ioana s-au intalnit aseara(am fost la Gabi), ce scumpe-s cand le vezi impreuna!

Gabi, Dragos vroia aseara sa se mai joace joculetul pe calculator, dar i-am zis ca dureaza mult pana-l instaleaza si-i tarziu. Saracu' Tudor, a avut ce aduna la jucarii!

alina.a, nu stiu sa-ti zic "secretul" cum sa lipesti pungile pentru urocultura mai bine, am stricat si eu o gramada, pur si simplu am "nimerit" una. Incearca sa le pui mai jos spre fundulet si acolo sa fie bine lipita. V-am citit si eu povestea, emotinoanta!
In legatura cu mancarea eu zic sa nu te stresezi ca mai au si ei perioade de "nepofta".

Carmen, abia astept sa ne zici cum a fost la eco, mai ales sexul lui bb, eu sunt tare curioasa.

Merg la treburi ca azi am dadaca, Adina e la plimbare cu Adelina.
Am uitat sa va zic, azi m-am inscris la scoala de soferi... Eu parca vroiam sa mai aman o tura sa nu incep acum, dar Calin n-a cedat.

Mergi la inceput