Aradence minunate! (88)
Raspunsuri - Pagina 13
DianaR spune:
ehe, pe la ce ore apuc sa scriu... Azi am fost la teatrul de papusi eu si copii amandoi, bine si cu Carmen, Mela si Ovi ca altfel nu aveam curaj. Timeea a stat super cuminte, n-am avut treaba cu ea, in schimb Vlad... E racit (nu f rau, dar totusi) si miorlait, s-a tot cerut acasa, abia l-am bolanzit sa stam. Juma de spectacul am stat cu amandoi in brate, abia imi mai simteam picioarele. Si ptr ca ne-am mai intalnit acolo cu inca 2 familii de prieteni si mi s-a si reintregit familia am plecat cu totii la Evetrix. Mie mi-a placut topoganul si spatiul larg, nu prea mi-a placut aspectul usor saracacios, mai ales al locului unde sunt sarbatoriti copilasii, e mult mai bine aranjat la Gemi sau Grand center. Nu sunt f multe jucarii ptr cei mai mici, in schimb adultii au ce face, barbata-miu a fost incantat ca a jucat pingpong la greu.
Ne-am nimerit deodata cu petrecerea lui Daria asa ca am vazut-o pe Miha care arata minunat gravida! si pe restul familionului. Per ansamblu mi-a placut si mai ales ca i-a placut si lui Vasile... Fiica-mea pe spate dupa topogan, desigur... si fiu-miu si restul piticimii care s-au dat la greu.
Alina spor la studiat si la condus! Ei cine o sa fie cat de curand soferita!
Alina33, bine ai revenit! Geaca aia bat-o vina ca tot la mine a ramas, nici nu cred ca-i mai e buna lui Dragos...![]()
No hai ca ajunge. Mai vorbim si maine. Noapte buna!
Diana,
Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) &
Timeea (18.05.06)
Filmulete
monica70 spune:
Buna dimineata!
Uauu Diana ai dus-o pe Timeea la teatrul de papusi si a mai si stat cuminte??? Eu n-am indraznit inca sa o duc pe Diana,dar tare mult as vrea.Zi-mi te rog cat dureaza un spectacol si de la ce ore e.Se tin doar duminica? Si ce piesa era?
Cu locul de joaca Evetrix ai dreptate,dar compenseaza toboganul ala toate lipsurile
.Eu cred ca o sa mai aduca ei si mai multe jucarii,noi am fost de vreo 3-4 ori si de fiecare data am depistat ceva jucarii in plus.La capitolul jucarii, la Gemi Cener sunt cele mai multe,asta mi-a placut,dar din Vlaicu pana in Micalaca e mai greu pentru noi. La Evetrix daca ar mai impopotzona un pic locul cu baloane si alte cele, ar fi chiar super.
O saptamana buna la toate,ma apuc de treaba...
MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIA MEA
" Fiecare om pe care il īntālnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare." ( Sigmund Freud )
DianaR spune:
Buna dimineata!
Moni, asta e a treia oara cand merg cu ea la teatrul de papusi. La primele 2 spectacole a rezistat cam 40 min, apoi a trebuit sa ies cu ea din sala. Ieri n-a fost chiar asa lung spectacolul, sub o ora (hansel si gretel) si a stat cuminte si a privit. Ii mai spuneam uite fetita, uite pisica, vine baba cloanta etc... Cand se facea intuneric intre scene si schimbau decorul faceam ooo-ooo vine baba cloanta! si pe la ultima schimbare am spus doar oo-ooo ca baba cloanta era deja turta dulce
iar un baietel din fata mea pe la vreo 7 ani s-a intors la mine si a zis ce ooo-ooo? Asa plin de curiozitate, de parca eram pe post de comentator
Am izbucnit toti in ras...
Spectacolele incep la ora 11, trebuie mers mai repede un pic sa prinzi bilete si sunt in fiecare duminica. In ziarele locale scrie ce spectacol va fi. Nu stiu daca doar duminica sunt, noi doar atunci am fost... Poate stiu Carmen sau Miha mai multe.
Diana,
Timeea (18.05.06)
Filmulete
monica70 spune:
DIANA mersi mult de info
O sa incerc sa mergem si noi duminica,iar daca o fi sa iesim mai iute,asta e.Cat despre comentat imi imaginez ce haios a fost .Dar ma gandesc oare ce-o face Diana,daca se apuca ea sa comenteze sau sa intrebe pe-acolo ce-o iesi
Nu dau aia afara 
MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIA MEA
" Fiecare om pe care il īntālnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare." ( Sigmund Freud )
DianaR spune:
Nici o grija nu te da nimeni afara. Tot timpul sunt copilasi care comenteaza, vorbesc, mai plang...
Asa, vroiam sa mai spun ca si Miha l-a dus pe Matia si el chiar ca e mai mic ca Timi.
Diana,
Timeea (18.05.06)
Filmulete
gabitzica spune:
In sfarsit apuc si eu sa scriu, ca mi-am expediat matza la bunici. Nu pot sta la calculator de ea, cum ma vede, cum ma trage de maneca.
Noi ne-am distrat de numa sambata seara. Am fost la un chef in Wings, unde am dansat pana nu am mai putut. Nu l-am vazut pe-al meu dansand atata de cand ne stim. Ne-am propus sa stam pana la 1 dar am stat pana la 4. A fost foarte fain organizat, baloane, coifulete si palarioare, platouri super aranjate si ornante, tort cu 3 etaje... Am mancat de toate ca o sparta si am baut si cocteiluri(fooaarte slab alcolizate- cam fost sofer).
Monica 70, nici un spectacol de la teatrul de papusi nu tine mai mult de 45-50 min. Acum 2 ani mergeam cu Tudor aproape in fiecare duminca( anul trecut mai rarutz din cauza Ioanei) si toate s-au terminat in jur de 12, si incep pe la 11.15. Am vazut aproape toate piesele, altele si de 3 ori.
Va las ca am de lucru.
O saptamana buna sa aveti.
X-ray spune:
pentru amuzament....![]()
http://family.webshots.com/album/562293248nXzILP
alina mamica bulinei Elisa
(20 iunie 2007)
povestea noastra...
gabitzica spune:
Ce scumpica e bubulina cum rade. Ce frumoasa s-a facut!
Cistiana70, la multi ani, multa sanatate si fericire!(cu intarziere)![]()
Melania 14 spune:
Cristina La multi ani!
Alina.a e o scumpa Elisa,ce frumos rade si ce a mai crescut.La meci era ceva asa de amuzant?
Gabi azi dimineata m-am intalnit cu Maria si mamica din dotare.Acum ma mai uit pe poza sa o identific.
Mei voi la 2 ani cand va intoarceti la servici ce faceti cu fetele?le duceti la gradi?
Carmen
(18+) si Melania Ioana(14.01.2005)
ASA DA-ASA NU !
ancapolgar spune:
Salutare! De ieri ne-am recuperat si noi puisorul. Dupa ce a facut scandal noaptea in deplasare, am realizat totusi un lucru important si anume faptul ca a inceput Alex sa bea lapte de vaca, chiar ii place. Ma bucur pt asta deoarece m-am chinuit mult sa il conving sa bea lapte, ca sa pregatesc terenul pt intarcat, dar nu am reusit. In deplasare, neavand lapte matern la dispozitie, a inceput sa bea lapte din canitza. Si asa...., deja s-a cam obisnuit si bea si acasa.
Anca
, mami de
Alex
Poze
"Devii ceea ce gandesti in majoritatea timpului."
Nimic nu e imposibil pentru cei care privesc catre cer.