Nou stil de viata (167)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Marilena: cum sa nu te iau. Spune-mi doar cand sa te astept la aeroport

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madelaine77 spune:

Salutare natiune!

Hop si eu la raport: 68.8 kg, deci - 600 gr, ceea ce nu este rau deloc avand in vedere ca am avut zeci de abateri
Criscosty, sunt binisor, dar am avut o saptamana infernala la birou care s-a finalizat cu un parastas pt tata, ca sunt 2 ani de cand s-a prapadit. Asa ca nu am reusit sa fiu pre activa.

Meniul pe azi:
D- trei felii motzarella + 3 felii salam vienez;
P- muschi de vita la gratar + legume;
C- muschi de vita la gratar (simplu)

Pupici la toata gasca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISCOSTY spune:

Madelaine si sa ai o saptamana cat mai buna. Stam bine ca echipa, avem rezultate, sper sa o tinem asa cat mai mult Vad ca azi papi multa vita,buine ca poti si iti place. Eu nu pot sa o mananc decat in ciorba, altfel nu-mi place.

Crys si Dany(30 ianuarie 2004)
http://community.webshots.com/user/cristina7878?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

La raport, ca am avut treaba dimineata, am fost la banca.

De la 77 la 75 kg. In concluzie - 2 kg.

Delidana, asa e dieta, numai ca in 3 dimineti pe saptamana imi da voie paine intermediara si morcov ras.

Puskin, tin dieta "9 kg. in 14 zile" numai ca n-o sa am 9 kg. in minus la sfarsitul saptamanii.

Mephala30, inca nu simt ca am slabit, probabil dupa inca alte 2 kg. date jos o sa se cunoasca mai bine.

Asa creste Maria Diana

LA MULTI ANI 2008!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

Fetele, eu ma chinui sa beau o ceasca de ceai negru cu lamaie, neindulcit, pfui da rau mai e, mie nu-mi place ceaiul de nici o culoare, doar cand ma doare gatul beau de tei cu miere si lamaie, sau menta cateodata, da mai rar...mi-am cumparat si verde, nu-l pot inghiti, dar am zis sa fac antrenament ca avem aici vecini cu care ne vizitam ,si ele sunt rusoaice, si beau numai ceai, pt noi care suntem cafengiosi e tare neobisnuit sa vedem barbati band ceai...asa ca incerc si eu, da tare rau e!!!
Anda, felicitari si tie...daca ai timp deseara sau cand intri, spune-mi te rog cum faci tu ciupercile umplute, ca am cumparat si eu champioane si as vrea sa fac maine...
Marilena, te chem la spanac cu placere dupa ce vine Ruxandra cu reteta sa vedem ea cum il face!!!mie imi place mai mult proaspat decat congelat!
IIIIIIIII ca am mai luat o gura din ceaiul asta! poate ar trebui sa beau ceai din ala de slabit, o avea vreun efect?
Laura, las' ca nu e nimica, te mobilizezi tu saptamana asta si ai sa vezi ca saptamana viitoare va fi bine!

La noi e o vreme splendida, Marilena sa iti trimit si tie putin soare???

Mergi la inceput

Claudia, nici eu nu ma omor dupa ceai, dar de cateva zile beau ceai Talia 1. Nu are gust rau, dar eu ii mai pun o pastila de zaharina, ca sa intre mai bine Cred ca nu fac rau. Ca efecte...merg foarte des la toaleta, are efect diuretic, ceea ce este f. bine, mai scapam de apa din organism.
Ce mi-ati facut voi mie....mai muncesc un pic, mai bag un ochi pe aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Nici nu stiu cum de toate se sparg in capu meu.Am vorbit cu maicamea si taicamiu a cazut aseara si a spart cu capul un geam de 4 si are 10 copci.Plang si cred ca numai pot.Nici mie nu imi vine sa cred cate mi se intampla.

Claudia eu il beau caldut ceaiul si nu ii simt asa de tare amareala.Aici ploua asa ca un pic de soare nu mi-ar strica.

Anda daca ma iei si de la aeroport acusi vin.

Carmen sa iti zic eu de Mara la gradi ca azi iar a facut tampenii si normal a fost pedepsita iar eu cand am primit mustrarile eram asa de imuna ca nici nu am inteles ce a facut.

Mai revin ca incerc sa mananc un pic de peste ca simt ca ma duc jos si sunt singura pana diseara cu copilul si cine stie ce vesti mai primesc ca de acuma imi e si frica sa raspund la telefon.Da sunt eu puternica si nu ma las doborata de asta.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Gusta, imi pare rau pentru tatal tau. Ce face acum ,este bine sau este in spital? Imi pare rau ca ai atatea probleme, dar capul sus, o sa fie bine toate, ai sa vezi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madelaine77 spune:

quote:
Originally posted by gusta

Nici nu stiu cum de toate se sparg in capu meu.Am vorbit cu maicamea si taicamiu a cazut aseara si a spart cu capul un geam de 4 si are 10 copci.Plang si cred ca numai pot.Nici mie nu imi vine sa cred cate mi se intampla.

.Da sunt eu puternica si nu ma las doborata de asta.

Marilena si Mara Augusta

pt tine si multa sanatate pt tatal tau.
Asa sa fii:L PUTERNICA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hopes spune:

Mephala se obisnuieste, e greu ptr. el ca probabil nu intelege ce cauta acolo
Gustamerci. Daca e de schimbat metabolismul, mi-e frica sa incerc.
Gety - maaamaaaa ce bine ai dat jos, o sa trag cu ochiul la meniul tau

Hopes si www.totsites.com/tot/eduardp" target="_blank">Eduard

Mergi la inceput