Mamici de iulie-august 2008 (21)
Raspunsuri - Pagina 20
anaxena spune:
anca felicitari!!hai spune-ne mai mult...dc se poate sa faci un scan la fisha si sa o pui pe mail at fi super!!!
Ana-Maria
17+
am o
MARIA!!!AMR 23sapt
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x3k83m_video008_events" target="_blank">filmuletze bebe
boticelina spune:
Anka, felicitari, ce bucurie! Familia ce zice? v-ati gandit la nume?
Monica
si www.flickr.com/photos/boticelina/" target="_blank">gargaritza 14+
"If you are unware of your choices, then you have none"
madina71 spune:
inca o fetita cu funtita!!!!! Felicitari ancalaura!!!!! Ai fost la control la dr tau si a vazut ca e fetita cu un ecograf obisnuit sau la un ecograf performant? Ca ma gandesc ca poate imi zice si mie luni la control ca o sa am aproape 15 saptamani, ca si tine acum....
Narcisa, dr tau parca este un dr din provincie din Romania....Si eu am auzit argumentele astea pro cezariana de la dr meu din orasul meu, insa eu mergeam in paralel si la un dr din Bucuresti care mi-a zis ca nu are nici o treaba ca am peste 30 ani, ca daca am bazinul bun si copilul s-a asezat cum trebuie de ce sa nu nasc normal? Si am nascut normal fara probleme....
13+ si Adrian
(20.01.2007)
SunSmile spune:
Buna seara fetele,
Iaca mai apar si eu. Tocmai am fost sa donez sange pt TT si cica vineri-sambata am rezultatul pe mail. Oricum sunt convinsa ca va fi bine. Si oricum mi-am asumat copilul asta cu tot ce reprezinta el! 
Ella sigur ca e voie miscare in timpul sarcinii, asta daca nu e o sarcina cu probleme. Te poti interesa de sali cu programe pentru viitoare mamici si poate iti faci si prietene.
Vicky eu imi doresc din tot sufletul sa nasc natural (sa vedem daca-mi si iese). Si imi doresc sa nu vad burti si sunci pentru ca nu sunt obisnuita sa ma stiu..dolofana. Maximul meu de kg a fost intotdeauna 45 la 1,72 cm.... So, momentan mi se pare o idee buna. Sa vedem insa si parerea medicului.
Narcisa reptilutzele alea sunt cumva "Lizarzi"? Dah, stiu ca o sa spuneti <uite-o si pe ciudata asta> dar mie-mi plac tare.
Acum in sept-oct cand am fost in concediu, lasam usa de la terasa deschisa numai ca sa-i ademenesc in camera. Le-am facut si poze...ciudata pana in varful picioarelor! Macar sa nu stai cu frica, nu iti fac nimic. Numai ca da, pentru multa lume sunt nesuferiti!
Acum am citit si despre moda din Brazilia cu cezarienele. E interesant sa vezi diferite sisteme si mentalitati!
Anca sa va traiasca fetita! Asadar Eliza va avea o surioara! Bravoo!
Spune-ne ce facea bebe, cum a fost la echo...
Mona dar ai vreun motiv grav pentru care ai vrea sa schimbi medicii? Eu pe dr. Herghelegiu il stiu, e un profesionist. De Pop am auzit lucruri foarte bune, dar eu personal nu-l cunosc. Decizia iti apartine. Oricum este foarte bine ca ai de ales intre doi medici extrem de priceputi! Tin pumnii!
Andreea (A.Cicel) imi pare rau ca exista probleme. In momentul asta nu-mi trece prin cap decat dr. Tutunaru. Cred ca si Magghyc tot pe el ti l-a recomandat. Oricum ar fi, eu va tin pumnii sa fiti sanatosi pana la capat si sa-i daruiesti un fratior sau o surioara Biancai!
Pfuuu, mai vroiam sa scriu, dar sufar de retard timpuriu insarcinato-gravid!![]()
![]()
Va pup, ma duc sa-mi mananc fagarashul + cartofii copti + salata verde! Mai vin daca sunteti pe aici...
p.s. Boti a aparut! Dana tu ce faci?
16+
ankalaura spune:
Burtiere - eu am luat una dupa ce am nascut-o pe Eliza. Luasem cam multe kg si dupa nastere ziceai ca sunt inca gravida
Nu am purtat-o cu consecventa, si nici nu imi dau seama daca a avut efecte bune sau nu. Ar fi fost mai bine sa fac ceva mai multa miscare, dar daca eram la birou toata ziua, nu a mers.
De data asta o sa fac miscare.
Asa.... multumim pentru felicitari fetele, si sa va povestesc acuma cum a fost si am nevoie neaparat de parerile voastre:
Deci am fost la Iosup. Am inregistrat pe CD. Tot documentul are cateva pagini bune - scanez maine. Mi-a printat fatuca. E cam uratica
Toate masuratorile foarte bune, mai putin IR-ul ala. Decisesem, inainte sa apuc sa intru la Iosup, sa intru si la Tutunaru, la care nu era aglomerat. Am intrat. Mi-a spus ca valorile de la IR-ul meu sunt peste maximul admis - maximul fiind 0.6 iar eu am pe o parte 0.66 si pe alta 0.77.
Deci mi-a dat tratament cu Pregnyl, o injectie la 4 zile, omega 3 si magneB6. Am uitat sa il itnreb daca iau Elevit in continuare, dar presupun ca da, nu?
Mai merg la ei in sapt 20, dar nasa-mea, care e la Elias, zice sa mai cer o parere.
Voi ce ziceti?
Inca o parere ar insemna sa repet si eco si un alt control - Mona daca renunti al herghelegiu, imi dai mie rezervarea? Pentru cand o ai?
La alt medic insa, nu mai stiu la care sa ma duc. Nasa-mea zice ca la Badiu, dar pe mine nu ma trage inima. Mi-a placut mult Tutunaru.
Deci, o sa avem o Ligia, se pare. Aveam o lista mai lunga, dar sotului meu nu ii plac numele de acolo.
De maine incepem injectiile. Am avut noroc ca am gasit la farmacie fiolele -a veau doar 3 si le-am zis sa mai comande.
Magne B6 mi-a dat 4 pe zi.
Ia ziceti acuma si voi ![]()
Anca
15+
Fiquelle spune:
Ioana, poti lua din cate stiu Paracetamol, Faringosept, sau alte preparate homeopate pentru gripa si raceala, cel mai bine intrebi medicul sau la farmacie...ideea e ca sa nu stai cu febra, ca e mai rau...
Andreea, si ce presupune faptul ca valorile de la toxoplasma nu sunt bune? parca se poate face tratament, nu? In privinta Rh-ului, nu stiu ce sa-ti zic, nu ma pricep!
Anca, sa fie sanatoasa printesica!
Fetelor, va place pomelo? mie mi se pare fff bun...am inteles ca de fapt e o combinatie sau mutatie genetica, ceva intre pepene galben si grapefruit...e ca o grefa, dar e dulce...mananc in disperare asa ceva...mai ales ca am luat de la Carrefour unul dulce si zemos...
Monica, dr. Stanca e bun, intr-adevar, am auzit de el. Operatia la stomac e cumva de micsorare sau ai avut probleme cu stomacul? Ai reusit sa-ti faci un program de alimentatie?
MADALINA
9+ si SOFIA MARIA(12.08.2004)