Mamici de iulie-august 2008 (21)
Raspunsuri - Pagina 19
MissJJ spune:
Narcisa curios ce zici tu, aici ei incurajeaza nasterea normala si nu conteaza varsta adik bine e si asta un factor dar pot naste natural si femeile de 40 de ani nu zice nimeni ca nu se poate. Acuma nu stiu la voi cum e legat de costuri, aici noi nu platim nimic pt asta si cezariana e mai scumpa aici se face numai din motive medicale serioase tocmai pt ca plateste casa de asigurari si e mult mai scump, ca trebuie medic 1 medic 2 asistente anestezist etc la nasterea normala e moasa si medicul de grada daca totul merge normal.
Da na cate bordeie atatea obiceiuri. Interesant nu am stiu asta despre brazilia.
Oricum eu sunt happy ca am nascut natural in doua sapt eram ca noua si oricum ar fi pararea mea e ca cezariana e totusi o operatie majora si recuperarea e mai grea si ceva urme tot raman in organism ca taie totusi in carne vie cand face operatia. Dar asta e parerea mea personala.
---------------------------------------------
Mada
si Arianna Raisa
(21.08.2006)
Bebe 2
narcisa.s spune:
quote:
Originally posted by ella81it
Cred ca sunt utile acele burtiere.
Oricum stiu sigur ca dupa bb vom slabii toate!Cu o dieta adecvata si putin sport !Si bineinteles bunavointa
Eu am un abonament la o sala de fitnes dar nu am mai fost de cind am aflat de bb.
Ce ziceti pot face inca exercitii lejere?
Bicicleta etc?
Scuze daca va innebunesc cu intrebarile dar sunt singura aici fara mama ,fara sora.fara prietene....
Voi sunteti singurele cu care mai discut!Sunteti toate prietenele meleAsa ii spun sotului ...
ELLA17+
Ella e in regula sa faci miscare...Si la sala daca mergi, cauta o sala care poate sa iti ofere un program special pentru femeile insarcinate. Nu toate miscarile sunt indicate pe perioada sarcinii si in plus trebuie sa iti controlezi efortul foarte bine. Deci neaparat o sala care are program special pentru gravide sau care are instructori pregatiti pentru acest gen de program
Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22
Narcisa 12+
narcisa.s spune:
Mada, si pe mine m-a surprins ce a spus doctorul...Si curios, aproape toate femeile cu care am discutat aici facusera cezariana. Poate pentru doctori e ceva mai comod, nu stiu...Si aici plateste firma de asigurari absolut totul, de la cazare in regim hotelier sau cum preferi pana la costurile operatiei sau costurile nasterii...Si prelevarea de celule stem e aici destul de ieftina, undeva la 500 de dolari si ti le depoziteaza pentru toata viata nu doar pentru 20 de ani...Inca nu stiu ce sa fac si cum, ma mai gandesc. Eu nu sunt speriata nici de o varianta nici de cealalta, am avut 3 operatii pe viu, fara nici un fel de anestezie (polipi, amigdale si o cusatura mare la mana dreapta) asa ca durerea nu ma mai sperie. Ma gandesc ce e mai bine pentru bb si pana nasc mai am ceva vreme
Narcisa 12+
Violeta_m_tm spune:
si eu vreu sa nasc natural, si ma gandesc sa port burtiera dupa nastere, dar ma gandesc cum o sa suportam burtiera in timpul verii, daca o sa fie la fel de cald ca in vara trecutasi hainele este greu sa le suportam pe noi.
13 sapt
http://s234.photobucket.com/albums/ee291/violeta_m_tm/
http://md.lilypie.com/0ufEp2.png
vio
monalac spune:
ANKA LAURA,ma bucur pt ca bebe e bine si ca este fetita!sa dea dumnezeu sa fie sanatoasa si totul sa fie bine!
vad ca cineva de pe forum cedeaza o ecografie maine,la renumitul ecografist pop.as renunta la eco la herghelegiu si m as duce la pop.voi ce parere aveti?
17+
Mami de
Cris
Poze Cris
M&M spune:
quote:
Originally posted by ankalaura
FETITA!!!
Anca15+
Ankalaura, felicitari!!!!
Cristina
" O data ce ai zburat, vei pasi pe pamant cu ochii atintiti spre cer" - Leonardo Da Vinci
9+
Violeta_m_tm spune:
quote:
Originally posted by ankalaura
FETITA!!!
Anca15+
Felicitari pt fetita anca,

13 sapthttp://s234.photobucket.com/albums/ee291/violeta_m_tm/
http://md.lilypie.com/0ufEp2.png
vio
MissJJ spune:
Ankalaura felicitari!
Na inca o fetita la listutza.
---------------------------------------------
Mada
si Arianna Raisa
(21.08.2006)
Bebe 2
narcisa.s spune:
Ankalaura, felicitari!!!Cum o cheama???Ai vazut-o clar la eco??
Narcisa 12+