*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (123)*

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Mie mi-a zis prietena mea ca dak nasc pe 24 in jur de ora 15 si sotzul se misca repede sa-l inregistreze pe bebe vineri atunci in cazul in care totul e ok sambata sunt acasa. Frate, dar sunt speedy rau...la Braila ne-a tinut saptamana pe amandoua (ea a nascut cu acelasi medic).

38 Tudor Gabriel
AMR 11 sau 12 zile

Mergi la inceput

am si eu o intrebare pt fetele cu ceza: cum a fost cu partea cu atentziile?

38 Tudor Gabriel
AMR 11 sau 12 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CameliaH spune:

Irinuka si Ellenuta succes maine. Sa auzim vesti bune.
Cati sa speram ca la tine e deja gata, sa vedem bebeul sanatos!
Monica-doc poate ne face o surpriza placuta dl inginer maine.
Ma duc si eu la somn ca maine fetele merg la gradi. A, ca citeam de patania fetelor Ginei. Si Ioana mea a luat foarfeca si s-a tuns singura. Ea e creata si si-a taiat tot bretonul, dar intr-o parte. Asta cu mine langa ea, eu citind pe forum. Asa o las pana ii creste. Acuma ii pare rau ca nu mai are unde sa-si puna agrafe, da asta e.

Noapte buna si linistita!

34+ si fetele Maria si Ioana 6 ani
Toate bune!

Mergi la inceput

vad ca e slaba miscarea...in noaptea asta fetelor vad ca v-ati culcat devreme. Adevarul e ca maine e ceva galerie de facut! Va pup si eu si Elle si Iry: SA NASTETI IN 7 MINUTE FIX SUPERBEBEI SANATOSHI TUN!

38 Tudor Gabriel
AMR 10 sau 11 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinouka spune:

grati, te pup si eu, multumesc mult. te anunt maine ce si cum.

irina 40 Rares

http://bd.lilypie.com/RXHAp2.png
http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/

Mergi la inceput

stancutza, motivul pt care ar urma sa provocace nasterea ar fi ca placenta e imbatranita rau. cel putin asa s-a vazut luni, la ultimul control cu eco facut de doctorul meu. el nu vrea sa tina copilul peste termen in conditiile astea. sunt multe calcifieri pe placenta si, in conditiile astea, el nu mai e bine hranit.
cam asta, pe scurt.

irina 40 Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mitsu-bishu spune:

stancutza, nu am zis ca o invidiez pe doc, era doar o observatie... Poate ca ma inspaimanta ideea ca nu o sa am laptic, chiar nu ma mai intereseaza cum arat! Oricum, merci pentru cuvintele frumoase si pentru sfaturile in legatura cu intepaturile in col...

Fetele care aveti "treaba" maine, succes!!! Si da, cum zice si grati.ela, sa nasteti repede si frumos niste bebei minunati si sanatosi! Va pup!

Nu imi vine sa cred ca trece timpul asa de repede... Si totusi atat de greu! In fiecare noapte mai scadem o zi de acolo, da' parca ce ramane creste!!! Adica... 7 zile mi se par infernal de multe! OOoooof!!! Scuze ca ma vaiet mereu pe aceeasi tema Nite!

38+

www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/" target="_blank">Pozici

AMR 7 ZILE!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mitsu-bishu spune:

irinouka, treaba cu placenta se depisteaza numai la ecograf?? Ca uite, eu sunt fumatoare.... Si ma gandesc ca am muult mai multe sanse sa am o placenta mai matura la "varsta" asta. Cu toate astea, doctorul meu zice sa nu mai "arunc" cu ecografii; ultima data cand am fost la tipa aia aeriana nu mi s-a parut ca stie foarte bine despre ce vorbeste.. Dupa ea era totul ok, dar a variat de la "nu, placenta nu este matura, eu zic ca mai sta ceva..." la "mda, parca a inceput sa se calcifice... o sa iasa curand", ca in final sa ajunga la "are gradul 3 de maturare, mai ai un piiic!" Sooo... Sa mai fac o echo "de control"?? Si sa nu ii spun dr.? Ca pe de o parte l-as lasa pe bebe sa stea cat vrea el, ca m-am speriat de treaba cu "daca nu ai colul deschis nici macar un pic, nu ai nicio sansa", dar ... instinctul imi spune sa fac o declansare saptamana asta... What to do, what to do? Aaaa si intrebam daca nu se vede decat la eco pentru ca mi se pare ca bebe e cam lenes... O fi din cauza ca e mai mare si nu are loc sa se miste sau nu s-o mai oxigena creierutzul lui ca lumea???? Ce sa faaac? Ma gandesc tot timpul sa nu ma trezesc intr-o zi ca nu mai misca...

38+

AMR 7 ZILE!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

ashea, dupa o tura de smiorcaiala neconsolata, un bruno racit si mucos (vai, alina, te inteleg acu pt cand erai necajita pt luca), am zis sa arunc si eu un ochi:)

am vazut poze de gina (ce mari si frumoase sunt fetele tale, si raman la ideea ca david e copie a sotului tau), ceska (doamne doamne ce nasic...si fata, da, cum spunea si isdora si fetele mai devreme ceva...pune mana si investeste in partea ta artistica!) docdecap (rotund serbanica, rotund!).

cineva intreba de colici...iaca... plansul neconsolat e cel mai bun semn. sacha cel cuminte s-a manifestat azi din plin. da nu m-am suparat, ca tot un cuminte e:)

laura_dimitris ma intreba de glicemii... ei, sa vezi poveste... ma obliga sa mananc dulce pt ca am facut caderi infernale de glicemie noptile din spital. explicatia e ca organismul secreta mult mai multa insulina decat ce are nevoie acu, de unde hipoglicemiile nasoale gen 42,46,51. und emai pui ca si sacha era la limita...de-i luau glicemia la fiecare 3 ore. urat moment.

laura_ioana si angi, sunteti fenomenale!:)) de fapt numai zuze, de aia va iubesc io asa de tare:))) dar va inteleg faza cu oglinda ca astia micii cand dorm, dorm asa de adanc d enuma-numa.

louiza, welcome home cu bebe.sa aveti parte de nopti linistite!

tot laura_dimitris, daca ai chef sa te vopsesti, io zic s-o lasi balta. in ultima luna, de la 32 de saptamani, nu mai tine vopseaua din cauza hormonilor. pacat de truda:)

grati.ela, pe tine te ia cu cufureala, pe mine cu frisoane cand vad ca fetele noastre nasc. catamai emotiile pe mine!

docdecap, horoscopul ala... nu s epotriveste la mine decat daca e pe toata saptamana:))) in sensul ca io asa ma simt d eo saptaman incoa:))

irinouka si ellenutsa...vreau sa fie deja maine, si sa scriu mesaj lacrimos ca sa intamplat minunea cea mai minunata pentru voi!

tinna, baga de seama cu contractiile alea pacatoase!

mitsule, cum fu cu fritii carlionti?

inchei, ca-s franta. sacha doarme dar se trezeste imediat, am facut faire-part-urile (va amintiti voi caforma d ebaza exista, azi am completat cu text si poza)si... ma tine afurisita d eoperatie. vremea dreaq de belgia, aia e:)))

miri_milka_mik si bebe sacha dimitris
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://bd.lilypie.com/25XKp1.png

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Mitsu-bishu

irinouka, treaba cu placenta se depisteaza numai la ecograf?? Ca uite, eu sunt fumatoare.... Si ma gandesc ca am muult mai multe sanse sa am o placenta mai matura la "varsta" asta. Cu toate astea, doctorul meu zice sa nu mai "arunc" cu ecografii; ultima data cand am fost la tipa aia aeriana nu mi s-a parut ca stie foarte bine despre ce vorbeste.. Dupa ea era totul ok, dar a variat de la "nu, placenta nu este matura, eu zic ca mai sta ceva..." la "mda, parca a inceput sa se calcifice... o sa iasa curand", ca in final sa ajunga la "are gradul 3 de maturare, mai ai un piiic!" Sooo... Sa mai fac o echo "de control"?? Si sa nu ii spun dr.? Ca pe de o parte l-as lasa pe bebe sa stea cat vrea el, ca m-am speriat de treaba cu "daca nu ai colul deschis nici macar un pic, nu ai nicio sansa", dar ... instinctul imi spune sa fac o declansare saptamana asta... What to do, what to do? Aaaa si intrebam daca nu se vede decat la eco pentru ca mi se pare ca bebe e cam lenes... O fi din cauza ca e mai mare si nu are loc sa se miste sau nu s-o mai oxigena creierutzul lui ca lumea???? Ce sa faaac? Ma gandesc tot timpul sa nu ma trezesc intr-o zi ca nu mai misca...

38+

AMR 7 ZILE!!!

bishule, da, numai la eco se poate aprecia varsta placentei, gradul ei de maturare. eco mi-a facut-o chiar doctorul meu. gradul 3 de maturare este normal pt varsta sarcinii tale, nu e ingrijora! si nu te mai gandi la inca o eco, nu ai niciun motiv sa o faci. pliz, rilex.
sa stii ca si al meu s-a lenevit in ultimele saptamani, toata lumea, de la medici la fetele de pe forum, spune ca e firesc pt dimensiunile lui bebe. nu mai are suficient spatiu ca sa se desfasoare. el e bine, sanatos, ca si pana acum, sa stii.
cat despre inducere, parerea mea este ca nu ar trebui sa o faci pt ca esti nerabdatoare sa il vezi mai repede pe baby sau pt ca simti ca asta iti spune instinctul. ar trebui sa existe un motiv pt asta: ca nu se mai hraneste bine, ca a depasit termenul, ca exista vreun risc, cat de mic, ca el sa aiba probleme daca mai sta in burtica... pot exista o multime de probleme iar tu ar trebui sa fii fericita ca niciuna nu a fost semnalata in cazul tau. bucura-te de asta, pt ca e maaaaare lucru. daca ai ocazia sa lasi natura sa isi urmeze cursul, de ce n-ai face-o?
iarta-ma, nu vreau sa par o baba sau o pedanta, dar ma doare sufletul sa vad ca iti faci ganduri si probleme.

irina 40 Rares

Mergi la inceput