N-AM CURAJ SA CONDUC (10)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisimuky spune:

Ce tare imi place subiectul asta ! E mortal ! Ioana, nu fi necajita, ca nu in permisul asta sta valoarea ta ! Stii ce sa faci ? Repeta-ti in gand, de mii de ori, ca tu esti o invingatoare, si nu te lasi cu una, cu doua ! Stiu cum te simti, am experimentat si eu starile astea, dar nu te lasa, fii bataioasa, si o sa vezi cat de mare iti va fi bucuria ! Te pup, si capul sus !

Fetelor, eu am condus si ieri si azi, n-am primit niciun claxon ( banuiesc ca asta-i de bine, nu ? ) insa sunt cam repezita ( ca si in viata )si conduc cam agresiv. Asta-i temperamentul meu, ce sa fac, e cam greu sa ma controlez. Chiar si eu eu ma mir cat de relaxata sunt la volan, azi, de ex. am fost pana la mama acasa si am luat-o cu masina, apoi m-am dus la un magazin si abia dupa aceea acasa. A fost foarte bine insa mai am de lucrat la schimbatul vitezelor, am observat ca ceva nu fac bine, in loc sa reduc viteza si dupa aceea sa schimb dintr-a treia intr-a doua, de ex, schimb direct de multe ori si ma cam scutura masina.O sa ma straduiesc sa nu mai fac asta, fiindca trebuie sa am grija de ea daca vreau sa mai conduc, nu ?
Va pup pe toate, pentru tine Ioana, trimit un pupic special ca pentru o viitoare soferita !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dahriana spune:

pisimuky,dar daca nu incetinesti de ce mai schimbi din 3 in 2 ?

Cand incetinesti si simti la picior..atunci schimbi intr-o viteza mai mica.
Apropo..voi schimbati din 4 in 2 ?? Eu cu instructorul schimbam,ca el a zis ca e ok.
La masina mea nu schimb,ca mi se pare nu stiu cum ..ma gandesc sa nu o stric.
Aa ..si inca ceva : voi la cate mii de turatii schimbati dintr-o viteza in alta ? Eu nu o las la mai mult de 3000,ca la 3000 deja o simt la picior..cum tureaza si se aude.
Cu ce viteza ati condus..maxim ?

Eu de 2 ori i-am dat 120,ca m-a ambitionat barbatu : Cica,n-ai tupeu ..n-ai tupeu !

Ah si m-am enervat si am calcat`o.
Dupa aia mi-am zis : Doamne uite-ma ce ingramadita de proasta is.
Eu ma pun cu omu la pariuri si imi risc viata.
Da de fapt,il luam cu mine ca era si el in masina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Dahriana
In sensul ca aici viteza de circulatie prin oras este de aprox. 72km/h, in unele locuri chiar si 80 km/h, iar pe freeway e 104 km/h, dar lejer se merge cu 120-130 km/h, deci cind mergem pe freeway si conduc eu ma tin si eu cu traficul, ce sa fac?
Evident ca sint si zone rezidentiale in care nu poti merge cu mai mult de 48 km/h, dar pe acolo nu merg decit daca chiar am drum acolo, altfel le ocolesc, ca m-am invatat cu mersul shnur si mai cu viteza.
Specific ca am carnet de aprox. 7 luni iar in ultimele 6 luni am condus cam 100 mile/saptamina, deci cam 160 km/sapt.

Mergi la inceput

Eu fac aprox 100 de km zilnic.
Drumul de la serviciu pana acasa.Si pauza de la pranz,tot acasa ma duc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Groaznic! Noi, daca vom fi nevoiti sa facem mai mult, mai bine ne mutam mai aproape, ca nu sintem ca astia de pe aici, care fac 60-70 mile/zi pina la servici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sense spune:

Revin cu vesti noi. Am luat-o , si dusa am fost . Mi-au tremurat picioarele la inceput , dar m-am descurcat. Stiam ca daca nu o iau , alta data va fi si mai greu. Deci , pentru toate fricoasele ca mine , Se poate. Nu va spun ce fericita am fost dupa ce am parcat-o .Va doresc tuturor curajul meu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

iliuta din pacate nu am cu ce prietena sa merg sa conduc...si nu cred ca mi-ar da sotul masina inca, si as vrea sa invat sa conduc masina noastra. ma gandeam sa iau ore cu un instructor, dar sotul zicea ca mai bine sa merg cu masina noastra in fiecare weekend....tre sa-mi recuperez si carnetul de la politie, ca ne-a prins radarul si am dat datele mele, ca daca ii spuspenda sotului carnetul pe 3 luni era nasol rau.

de Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
www.flickr.com/photos/49551753@N00/sets/72157594507626190/" target="_blank">POZE
www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete
nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

MARYION, PISIMUKY va multumesc mult fetelor pentru vorbele bune si pentru incurajari!
O sa urmez sfatul vostru, o sa ma ambitionez si o sa tot incerc pana voi reusi, ca eu sunt convinsa ca merit sa am permis, chiar daca il voi obtine mai greu.

Candva voi fi si eu

Ioana
animalutele mele iubite

Mergi la inceput

Ioana,o sa fii intr-o zi cu permisul in mana si vei fi foarte multumita de tine.
Si eu am fost nevoita sa astept 1 an,de cand am dat prima data pana am dat a doua oara.
Am picat sala si a trebuit sa plec din tara.N-am avut cand sa o mai dau,ca trebuia sa astept minim 2 sapt si nu-mi permitea timpul.
Un an de zile am bocit incontinuu ca vreau permis ..si cand m-am intors ...abia dupa 1 ANNNN l-am dat iar.Si am picat orasul.

Am zis,nu se poate..si la 2 saptamani l-am luat tot.

Deci e greuuuu ..si la mine a fost asa dorit...deja invidiam toti oamenii care conduc.Timp de 1 an ma uram pe mine ca n-am fost in stare sa-l iau din prima.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

DAHRIANA iti multumesc mult pentru incurajari!
Intr-adevar trebuie multa rabdare. Cred ca pt tine a fost f greu sa dai examenul dupa atata timp, 1 an...si ti-a trebuit multa vointa si mobilizare! E de apreciat ca nu ai renuntat si pana la urma ti-ai dobandit carnetul. Am colege care, dupa ce nu au luat examenul o data, de doua ori s-au lasat, le-a expirat scoala si nu s-au mai apucat si acum le pare rau.
Si tocmai de-asta, sa nu ajung asa, ma voi ambitiona si voi da de cate ori este nevoie.

Multumesc tuturor inca o data de incurajari!

Viitoare

Ioana
animalutele mele iubite

Mergi la inceput