N-AM CURAJ SA CONDUC (10)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

....pana la urma cum ramane cu centrul imaginar????????

*mihaela*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

se trece unul pe langa altul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Kulta, sint sigura ca si schimbarea vitezei depinde de transmisie, de cum e facuta de producator, sigur nu e la toate la fel. La Honditza mea se simte un pic, la Toyo a sotului aproape deloc. Eu cel putin nu simt cind schimba viteza, chiar daca conduc. Dar, cum spuneam, e si mai lenesa un pic decit Honda. Deci diferente sint destul de multe intre masini.

Alynutza, e foarte usor sa inveti pe una automata dupa una manuala. Invers cred ca e greu, chiar imposibil pentru unii ca mine. Singura "sechela" pe care a avut-o sotul meu a fost ca statea cu mina pe schimbator o vreme, desi evident ca nu era nevoie. Acum i-a trecut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen94 spune:

fetili,ma inscriu si eu in club.
sunt super incepatoare.in decembrie,mi-am luat carnetul appranti.saptamana trecuta am avut prima ora de condus.am crezut ca nu mai ies intreaga din trafic.dupa ce mi-a explicat nenea ce era de explicat pe la masina imi zice:,,acum iesim in trafic,,....deci am incremenit.eu care nu pusesem mana pe volan in viata mea am iesit la sosea.....ce sa va spun?in zona de 60 km la ora eu mergeam cu 20 si in zona de 40 km la ora mergeam cu 60,conduceam o automata si aveam dreptul pe acceleratie si stangul pe frana,la stopuri imi spune instructorul.,,te uiti la stanga,la dreapta si din nou la stanga,,...la care eu intreb,,de ce sa ma uit in stanga ca e fluviul si pista ciclabila,n-are cum sa vina masina de acolo,,cand trebuia sa opresc la stop puneam frana si ma opream de mai intrau 3 masini inaintea mea pana la semn......ce sa mai!!! o aventura!!!!
nu va mai spun ca prima ora de condus(de fapt cam 20 minute am condus in trafic)a fost joia trecuta,iar noi miercuri seara tocmai avusesem un accident de masina.sotul conducea,a luat o curba,era ceva gheata si cateva gropi si uite asa l-a furat masina de ne-am rasturnat cu ditamai nissanul.dar m-am dus la scoala ca o eleva constiincioasa ce sunt.
cam asta-i portretul meu robot de soferita incepatoare.

hai ca citesc si eu din urma sa va cunosc mai bine....

Siminaf.........................pup ochisori de Raluca ca tare frumusei mai sunt!

Mergi la inceput

Carmen, multumesc mult de compliment!

Sa stii ca nu e chiar asa de groaznic cu inceputul condusului, daca ai o persoana care sa stie cum sa "te ia". Eu am facut intii vreo 4 ore intr-o parcare imensa si goala la ora cind mergeam noi acolo. Cu o prietena care a stiut efectiv cum sa ma incurajeze, ca sotul meu era calare cu reprosurile pe capul meu, deci cu el nu am putut face nici macar 15 minute de "lectii". Si dupa ce am invatat sa manevrez masina cu 5-10 mile pe ora (si mi se parea ca e repede!), am iesit in trafic, dar mai intii numai pe stradute mici, rezidentiale, unde nu se circula cu mai mult de 25-maxim 35 mph. Doamne, ce greu mi se parea! Si dupa alte mai multe ore pe stradute mici am iesit si in traficul "mare", dar vreau sa spun ca eram uda toata de frica! Si totul a durat cam 3 luni (doar de 2-3 ori pe saptamina, cite o ora seara dupa servici); apoi m-am prezentat la examenul pt. carnetul "plin" sau "definitiv" si l-am luat din prima. Dar atit despre mine. Iti urez mult succes si sa vezi ce bine o sa inveti si o sa conduci in putin timp!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KULTA spune:

Mai fetelor,
De ce-or fi sotii astia asa de artagosi? Tot ce facem rau, iese cu repros, de parca ei n-au fost incepatori....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KULTA spune:

quote:
Originally posted by Siminaf

Kulta, sint sigura ca si schimbarea vitezei depinde de transmisie, de cum e facuta de producator, sigur nu e la toate la fel. La Honditza mea se simte un pic, la Toyo a sotului aproape deloc. Eu cel putin nu simt cind schimba viteza, chiar daca conduc. Dar, cum spuneam, e si mai lenesa un pic decit Honda. Deci diferente sint destul de multe intre masini.

Alynutza, e foarte usor sa inveti pe una automata dupa una manuala. Invers cred ca e greu, chiar imposibil pentru unii ca mine. Singura "sechela" pe care a avut-o sotul meu a fost ca statea cu mina pe schimbator o vreme, desi evident ca nu era nevoie. Acum i-a trecut.

Ne votati si pe noi?

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=31" target="_blank">Raluca cu "ochii Ralucai", frumoasa cu privirea spre viitor.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=6" target="_blank">Deiu - baiat mare, la absolvirea clasei I

Multumim!

Siminaf, intr-adevar se simte putin dar cind "bagi" picioru-n acceleratie, mama, mama!!!!!! Super!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Simina eu nu mi-am dezvoltat mania asta, in general imi tin ambele maini pe volan, cu schimbatorul am treaba numai cand e necesar.

Kulta sotzul meu n-a fost artagos deloc. Chiar pot sa spun ca daca nu era el nu dadeam veci examenul pentru permis. El m-a incurajat, s-a tinut de capul meu, m-a dus in poligon si prin parcari pana am prins gustul si mi-am facut curaj sa ma inscriu la scoala. Si acum ma incurajeaza sa conduc si foarte rar comenteaza. Deci, se poate.

Myki asa e, cum spune Anca, in centrul imaginar trec masinile una pe langa alta.

Carmen bafta la soferit!

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636179296/" target="_blank">prajituresc si www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636180054/" target="_blank">bucataresc
Mrs. Perfect for more than 1 year

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen spune:

Kulta solutia e sa nu conduci cand sta el in dreapta ; asa esti tu mai relaxata, eu asa fac. Prima oara cand i-am spus ca as vrea sa conduc eu si sa stea el in dreapta si am vazut ca ezita nu mi-a picat bine dar apoi m-am bucurat. De ce sa imi spuna n-ai facut, n-ai dresc, a fost prea devreme sau prea tarziu?

carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004)
Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by KULTA

Mai fetelor,
De ce-or fi sotii astia asa de artagosi? Tot ce facem rau, iese cu repros, de parca ei n-au fost incepatori....

Kulta, mamica de Danuta(15,04,2004) si Sebastian(25,08,2005)

Poze cu noi
"Lucrurile bune li se intimpla celor care stiu sa astepte"

Nuuu, ei s-au nascut cu "covrigul" in mina! De la virste imemoriale stiau sa conduca mai ceva ca Schimacher! Ce, nu stiati?!

Mergi la inceput