Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(65)
Raspunsuri - Pagina 5
mstela spune:
Of,Naty,colega mea de suferinta si de puscarie,ma bucur ca esti bine.
Cu atatea vesti rele azi,incepusem sa dau in pesimism si ma gandeam la tine.Trebuie sa mai auzim si partzi din astea,ca sa ne potolim si sa ne gandim ca se poate si mai rau.N-avem ce face,asteptam si.
Saracii,randunoii nostri!I-am citit ce ai scris si l-a apucat rasul.Ce sa mai zica si el..Doar sa nu mai auda ca-mi vine de plimbare.Ei impreuna n-ar fi rau,ca ar avea atatea in comun..apropo,si al meu e inginer..,dar noi,impreuna,hmm,n-ar fi o idee buna,ca am plange una pe umarul celeilalte si ar fi mai rau.Asa,mai plangem fiecare,mai ne trece,ca nu putem sa plangem atata langa randunoi....si uite asa...om ajunge noi la 37s.
Stela25+cuTeodora
http://md.lilypie.com/9Ks2p2.png
http://community.webshots.com/user/strstella
natynic spune:
Stela, , scriam la cearceaf in timp ce mi-ai dat sms, de-aia n-am raspuns.
Bubu, poti lua Smecta (NU Imodium, NU Furazolidon).
Deliberat nu prea am intrat azi, face parte tot din necajeala mea. Daca ma uit la zilele din urma, postez si postez si ma uit de 100 de ori cine ce a mai scris, toata saptamana peste zi sunt practic 100% singura si am devenit "dependenta" de voi. (Apropo, Delphin, chiar crezi ca in situatia mea condusul masinii ar fi o solutie? In Bucuresti, pe gheata??? Unde mai pui ca pe mine condusul ma streseaza rau, eu mi-am luat carnetul dupa ce am trecut ca pasager prin 2 accidente ce puteau fi mortale si am scapat doar cu niste cicatrice usoare pe bratul drept; m-am hotarat sa conduc fiindca pur si simplu nu ma mai puteam sui cu nimeni in masina. Am luat carnetul, merg -putin, caci serviciul e f aproape- dar de teama de masini nu cred ca voi mai scapa vreodata). Revenind: am sa caut si eu sa mai fac ordine prin sertare, asa usurel, dar nene, de iesit afara nu e...Macar pt tot chinul de pana acum si trebuie sa ne abtinem, cele cu interdictie. Stela, cand te mai apuca turbarea (si inevitabil ne va mai apuca) gandeste-te cate interdictii IN PLUS fata de tine indur eu, cat de greu trebuie sa-i fie lui Simo 27 care ARE DEJA un copil mic dependent de ea, care nu e mobila sau rufa sa o lasi "pe mai tarziu" sau, iata, Doamne fereste la probleme mai grave, precum cea cu care acum se confrunta Diana...
naty 27+ cu (Iulia Elena)
AM AJUNS IN ULTIMUL TRIMESTRU, DOAMNE AJUTA PRINTESEI MELE SI MIE!!!
http://bd.lilypie.com/FYlVp3.png
zozela spune:
Uff..M-am scaldat putin(la lighean),am mancat ceva si am zis sa intru repede sa vad daca avem vesti de la Simo!Daca nu intra pe forum in seara asta inseamna ca au oprit-o la puscarie(vb.lui Naty),nu?!Doamne-ajuta sa fie totul bine!
Olgutza m-am plimbat si eu pe potecile alea pe-acolo..N-a fost el drum plan-dar nici hartoape n-au fost!Daca ski-nu,saniuta-nu,cu punga-nici vorba..at.ce sa fac si io?!Asta a fost singura distractie in zapada!
Nici drumul pana acolo n-a fost prea grozav,insa am luat preventiv un No-Spa si m-am simtit f.bine.Nu-s paranoica de felul meu dar nici inconstienta..
Roxana asa tipau si dupa mine da' treaba e ca eu chiar nu mergeam tare!!
Oana poti sa iei Smecta.
Hai mai Naty ca nu suntem aspre cu voi!!Aspre o sa fim atunci cand o sa venim in sir indian..cu !!Va dati seama ca nu putem sa simtim exact ceea ce simtiti voi,dar totusi-va intelegem foarte bine..nush cum sa-ti explic..Va iubim tare si nu vrem sa patiti nimic rau..de-aia va mai si certam
Pupez toate randunicile dragi!!
Ela.. in 30+ cu !!
Varsta mogaldetei
Photos
natynic spune:
Ela, Raluca, stiu ca ne iubiti. Credeti-ma, asa ma bucur cand va aud ca mergeti cu ATV, la cumparaturi, sofati, etc dar...om sunt si eu, ma mai apuca ciuda cateodata, ca eu nici sa ies la un suc cu randunoiul si prietenii, in oras, nu am voie...
Stela, ai nostri ingineri sigur s-ar intelege, asta zicea si randunoiul "A, pai doar il stiu pe sotzul ei, e meserias!". Dar de ce crezi ca noi ne-am plange pe umar, ce, la spital asa faceam? Cine radea pe sub patura cand Magda ne facea injectii?!
adriuta spune:
Buna fetele...incep cu o vorba ce cred ca se potriveste f bine la tema din cap trecut: NUMA SOACRA DE RANDUNICA SA NU FII, HA HA HA ...
Zoze, e in Phx Miha dar n-au telefon inca. Phx e de vre-o 10 ori mai mare decat Buc. Nu mi-a scris inca in ce zona e. Oricum e bine ca are nr meu in caz de emergency. Lasa ca presimt eu ca se descurca ei ff bine :)
Kya, esti cumva fizicanta ca tare bine ai descris principiul functionarii micowave-ului ?
Simo27 Mi-a placut mult cum ai scris de faptul cm a schimat venirea pe lume a copilului viata voastra. Ai mare dreptate si spun asta pt. ca noi deja simtim o schimbare chiar daca el este in burtica.Tu il ai pe David deja si sti cum este .
Delphin Ce avem toate de ne apuca suparararile pe sotz?? Ca si eu m-am cam zbarlit la el azi dimineata. A fost asa de dragutz ca el incearca saracu' sa le faca pe toate si am observat eu ca era fff suparat ca sunt nemultumita si am schimbat subiectul imediat. Despre socrii amandoua impartasim aceiasi soarta, straine de ei si de tzara. Cumnata-mea nu-i maritata inca asa ar fi diferenta. Apai de jucarii...daca cu noi n-au fost darnici nici cu cel mic n-or fi. BTW stii ca n-am primit NIMIC la nunta ...NADA NOTHING ZEROOO... Mai sa planga al meu de ciuda nu pentru ca aveam nevoie de ceva dar gestul.... Si cum spui tu au amandoi pensii de peste 2000 lei noi. SHUUUUUUUT.
AAAA plus ca anul trecut am aflat si noi ca au trecut TOTUL pe numele lui cumnata-mea...asa pe secret ca sa nu afle frate-su. Smecherutza fata. No..ce mai spui de asta??? Da lasa mama ca exista si parti bune...nu avem obligatii la batranete. Ce zici???Nu ne-au dat nimic, nu avem datorii...
Ali_bia Merci pt urari si tie la fel...sa cresteti mari si sanatoase.
Maya37 Frumoasa mamica, frumoasa fata, frmoasa burtica, frumoasa si pijamaluta si ce se mai asorteaza cu fata de masa:) . Felicitari.
Simonette aoleeeeeeeeuuuuu......mama tu CHIAR nasti mama??????
mstela Eu cateva zile(3) n-am iesit ca mi-e frica de condus cu burta mare si sotul a fost ocupat si am simtit ca mor. Asa ca e inteleg draga mea dar Lasa ca trece totul, mai 10 saptamani sa fie bebitza de 35 macar. fa goblen, citeste, scrie, joaca jocuri, tv.... Ai incercat sa iti iei maternity belt?? Eu am tot spus o data ca este FFFF buna la sustinut burta.Si eu simt cateodata ca ma trag ligamentele in jos si simt colul si pun chestia aia si gata... sunt ca o pana.Problema mare o sa vezi tu e cand iti impinge organele si te simti ca o gasca umflata.
Te pup.
Sa fiti cuminti si asa cum zic eu... grija la burtici si la bebici.
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev061pf_.png[/image][/link]
33+ cu ADRIAN
RalucasS spune:
Naty - eu nu ies nicaieri....stau numai in casa, cobor doar pana jos sa imi iau paine si asta odata la 2 zile, cand era randunoiul nici asta nu faceam, pt ca eu de la inceput am avut restrictii la efort. Din sapt a 6-a m-a diagnosticat cu iminenta de avort, si stateam in pat parca eram closca, imi era atat de frica s anu pierd sarcina, mai ales ca aveam aproape 3 ani de cand ne chinuiam sa iasa ceva si nimic...apoi prin luna a 6-a mi-a gasit infectia aia, care imi provopcase deja contractii urate, si dr mi-a zis ca am risc sa mi se rupa membranele mai devreme, alta tragedie, iar acum stau la fel de linistita, pt ca daca merg un pic mai mult, imediat ma apuca contractii si tare vreau sa il aduc cu bine pe bb pe lumea asta...
Iar acum voi macar aveti randunoii langa voi...eu sunt singura singurica, numai cu Bruno (cainele meu), pe care nici macar afara nu il duc, pt ca mi-e frica sa nu ma dea cu picioarele in sus pe gheata, ca e ditamai vitelu, are 60 kg, si abia il tine si sotu cand iese cu el afara...Dar cand ma apuca si pe mine starile astea ca voi, stau si ma gandesc cat de mult mi-am dorit copilul asta, si cat de minunat va fi cand voi putea sa il tin in brate...
32+ Lucas
zozela spune:
Off mai Naty..te credLas' ca o sa uitati tot chinul atunci cand o sa vedeti mutrisoarele alea dulci ale bebeluselor!!
Adriuta!Deci pana la urma s-au hotarat sa mearga in Phoenix!!Foarte binePupicei si..keep in touch!!
Fetelor eu ma retrag la Cabana "Plapumioara vesela" ca m-a molesit de tot baia asta!
O noapte buna va doresc!!
Simo suntem alaturi de tine!!
Ela.. in 30+ cu !!
Varsta mogaldetei
Photos
bubu05 spune:
Steluta, pai plimbare la hipermarket iti trebuia...cumintica in pat! stiu ca eu doar zic, nu stiu ce m-as face daca ar fi sa stau consemnata, te cred ca greu...Naty si Simo stiu cel mai bine!
Naty, Zoze, mersi pt. raspunsul cu Smecta, vroiam sa fiu sigura. deocamdata beau ceai de menta, crampe nu am, dar am mancat amestecate si de toate, parca nu mai pot sa ma abtin
Eu am patut tot de lemn, vi l-am aratat in poze, al meu e facut la comanda, iar grilajul de pe o laterala, cel care are balamale si se rabateaza este bine gandit, adica e f. inalt, special facut ca atunci cand sta bb in picioare in pat sa nu poata cadea peste.
Vlad, insa, a cazut o data, dar pt. ca era prea smecher si a desfacut el singur balamalele, intai la un capat si apoi la celalalt . L-am gasit in patru labe pe covor, plangand si buza de jos muscata si cu sange la gurita...de atunci balamalele le-am legat si am intors patul cu ele spre perete, deci n-are cum sa mai cada din el.
Oana 25+ cu bb Stefan si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze
natynic spune:
I-am dat sms Simonettei sa na dea o veste-ceva.
Ralu, saracul caine, si unde isi face nevoile?
delphin spune:
Naty chery, era doar o replica amuzanta, gen taco-tac la faptul ca randunoiul tau merge la prieteni.
In alta ordine de idei, pe mine sofatul ma relaxeaza si ma destreseaza. cand am chef de schimbat idei, merg intr-un oras mai indepartat si merg pe autostrada...trebuie sa recunosc ca-mi place sebzatia de libertate pe care mi-o creeaza masina...si viteza! Dar conduc cu viteza doar cand sunt singura in masina..pun in pericol doar viata mea!
Acum, scriind mi-am dat seama ce inconstienta sunt, ca-l am pe David in burtica.
Adriutza, fix la fel si cu "averea" socrilor. Nepotii din partea fetei sunt beneficiari.Noi nu am facut nunta caci nu ne place asa ceva, ne-am casatorit la starea civila noi si doi martori, aici in FR., dar niciodata nu l-a intrebat pe copilul lor daca ii este bine sau daca are nevoie de ceva. Sanatosi sa fim noi, ca restul...
Partea cu obligatii la batranete, nu as fii asa de sigura ca tine! Parca vad ca tot de noi depinde, ca noi avem conditi
Sa nu uitam totusi ca daca n'ar fii fost soacrele noastre, n'am fii avut astfel de sotzi Eu sper sa nu ajung la fel, atata tot.
Fug sa preg. masa pt. baieti si revin.
Pup pe toate si sper ca Simonette e ok!
pozici
bb2
burticutza