Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(65)
Raspunsuri - Pagina 15
gbutucica spune:
)Cory , in mesajul cit o autostrada pe care la-m pierdut era si raspunsul la intrebarea ta , avea vreo 4 rinduri, chiar am pus suflet in mesajul ala si era frumos....., dar sa nu ramain datoare stau la cultura de morcivi bine nene , da bine rau....pupici.
Naty, da nici pe departe sa-mi cumpar tastatura, ca asa cum e cuscra ta si eu fac di toati ( mesterul de la HArlau strica bun si face rau), numai ca pi mini ma ajuta sotzu in toate trasnaiile si chiar a reparat-o.pup 
credeti-ma o sa-mi revin , sunt asa cum spune Cory, offf cit de bine a ajuns sa ma cunoasca!!!!!

Giani
,....
32+
ca am dovada
AMR 8 saptaminisioare
ancadragoman spune:
quote:
Originally posted by bitza037
Ancutz, te astepta cu mare placere,si cu poze bininteles.
IRINA+26
![]()
sufletel
http://www.flickr.com/photos/21646834@N06/?saved=1
Normal ca punem poze
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze
povestea nasterii
www.onetruemedia.com/shared?p=4b8052e7751d7af3c4b841&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet
natynic spune:
Ariel,
: hipoglicemie, supersomnolenta...Tiroida cand ai cautat-o ultima oara?
Simo, multumesc, m-am mai linistit, deci vin repede kit-urile...ca,am zis, parca nu m-as misca pana in sapt 30.
Nu va ingrijorati de Simonette, n-a ramas la spital, eu am vb cu ea cand se intorcea acasa, sangerarea maronie fusese de la un polip vechi de pe col, fara nici o legatura cu sarcina. A fost f multumita de dr Moisa si a simtit din plin pumnii nostri stransi, cum dealtfel de atatea ori i-am simtit cu toatele...
naty 27+ cu
(Iulia Elena)
AM AJUNS IN ULTIMUL TRIMESTRU, DOAMNE AJUTA PRINTESEI MELE SI MIE!!!
http://bd.lilypie.com/FYlVp3.png
ariel_7000 spune:
am intrat in trimestrul III, in luna a VII a!!!! wow! super!!!
nicoleta, eu am de gand sa stau in cic, pana in ultima zi legala:))) la alexutza am inceput munca la 7 luni si tare rau mi-a parut, dar atunci nu aveam de ales. acum pot sa aleg si voi sta acasa pana in ultima secunda, vreau sa prind toate etapele importante ale copiilor mei.de servici voi avea timp tot restul vietii si pt mine chir nu merita sacrificii.
nu mai stiu cine intreba de concediu de odihna pe anul asta, sorry, dar dau acelasi sfat. sa mearga s aintrebe la servicul financiar. v-am zis ca in cazul meu s-au acordat toate cele 28 de zile lucratoare de co + prima de concediu. tot de la financiar mi-au mai zis ca va fi si o prima de nastere, de 5 mil., imediat ce voi aduce certificatul de nastere al lui bebe. asa ca intrebati!
alexutza 4 ani + si
27 +
Teodor Mihai
http://bd.lilypie.com/WaYCp2.png
http://community.webshots.com/user/paveliucalina
Save the Earth- it's the only planet with Chocolate!
ramo_cata spune:
noi am zis ca nu mai dormim dar uite ca pe la 11 fara ceva ne-am bagat in plapuma pana la gay ,ca e un pic cam frig in casa, si am adormit si ne-am trezit acum o juma de ora...ma duc si eu sa mananc ca am mancat de dim si ni s-a facut foame si revin ...
ramo26
+
27 sapt
bebicul_meu
ancadragoman spune:
Ariel pe langa prima de nastere trebuie sa iti mai dea si un salariu.Stiai?
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze
povestea nasterii
www.onetruemedia.com/shared?p=4b8052e7751d7af3c4b841&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet
zozela spune:
Mama Naty nasoala treaba cu cratitele unse,arse!!Pune
pe el ca asa nu se mai poate!![]()
Hai mai Geani,ce-ti veni?!
Da-l incolo de mesaj!!Cate n-am pierdut si eeu..
Asta pana sa ma invat minte si sa le salvez mereu in word(pe cele lungi,ca astea de 2randuri..n-are sens).Mai scriu doua-trei randuri,apoi salvez,iar mai scriu..iar salvez..Si asa numai pierd niciun mesaj-cearsaf!
Hai da-l incolo de mesaj ca noi stim cat de tare ne iube tu si cum ne scrii mereu-fiecareia,cate un cuvant de suflet!

Ah..Irina..si eu as veni,dar..
Stela!Am vazut si noi "2 cuscri de cosmar".Supertare filmul!!
Ioana felicitari pt.BB grasunel!!
..Si..mai ia o gura de apa!!!
Clau!Mmm..iar ma innebuniti cu cafeaua!!Fac si iooo!!
Ariel baga un ATV ca-i mult mi sigur ca saniuta!![]()
Ramo!
Despre CIC nu stiu ce sa zic..Cred totusi ca o sa stau 2ani.Nu avem in grija cui sa-l lasam pe BB si eu una-bona nu doresc!
Ela..
in 30+ cu
!!
Varsta mogaldetei
Photos
Simo27 spune:
Stela,gandeste pozitiv: O SA AJUNGEM LA 37 DE SAPTAMANI!!!Cu sau fara contractii,cu renuntari la plimbat(o sa iesi cu caruciorul la plimbare,de o sa te saturi
),cu dureri de spate ,dependente de pastile,dar bucuroase si fericite la sfarsitul celei de-a 37 de saptamani,tinandu-ne bebelusii in brate!Nu ca merita efortul?!Hai ca mai e putin,eu in fiecare seara tai de pe calendar ziua respectiva,si ma uit cu drag la data de 10 FEBRUARIE,cand as avea 37 de sapatamni!Dumnezeu e mare si nu ne lasa!
Simo,mamica lui DAVID
,
33+ cu SAMUEL
rox_dox spune:
naty, pai tocmai ce mi-am facut analizele si am facut si sumar de urina..daca era o infectie urinara nu iesea la analize?
ma tot gandesc ca bebe devine din ce in ce mai greu si apasa pe zona aia...
in rest cu miscarile lui bebe m-ati linistit ...saru'mana fetele..pupici!
acum stam in patut si repetam pt examenul de azi...pana vine randunoiul sa ne duca cu masina la facultate.. e bine ca-l am dupa-amiaza si poate el sa ma duca dupa serviciu...ca altfel era nashpa...afara e ghetus si parca mi-e frica sa ies singura..ma mai vad si cu fundul pe gheata..chiar nu vreau sa risc..prefer sa ma plictisesc in casa, in pat...nu c-ar fi cazul acum, ca am de invatat la greu.
cand mai fac cate o pauza, mai vin la calculator si mai dau cate un refresh pa pagina sa vad ce ati mai scris.
_
29+ cu
RADU
Pozele mele!
Roxana Claudia spune:
Kya - si eu am maine dimineata recoltare de culturi col plus analize de sange, toxoplasmoza, sumar urina etc...Dar e ceva de rutina, nu e periculos. Mie mi-a prescris dr in fiecare trimestru aceste analize. Cat despre Cord Blood Center, au fost destul de parolisti doar ca in perioada sarbatorilor n-au lucrat si d-aia au intarziat putin cu livreare. Iti trimit coletul cam la 1-2 sapt dupa ce au primit contractele semnate prin curierat rapid. Ei spun ca il trimit inainte cu o luna de nastere dar de fapt il ai mult mai repede...
Roxana
34 sapt cu
Robert si
Catalin (5 iunie 2006)