Strumfi de iulie-august 2007 (45)
Raspunsuri - Pagina 17
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/madabout2003/madabout2003.jpg)
madabout2003 spune:
Neata!
Si eu citesc tot de vreo 3 zile si nu mai apuc sa raspund.. Emily a vomitat vreo 3 biberoane noapte de sambata _duminica si duminica in timpul zilei, am fost la pediatru dar nu are nimic are doar nasul putin infundat asa ca ne_a recomandat ser fiziologic si lapte antiregurgitatie..Acum e mai bine dar m_am panicat si eu si taica-su de numa...
Ashera imi pare rau pentru casa parintilor tai! Bine ca sunt sanatosi ca o casa se face!
Nonna condoleante pentru bunica ta! Eu nu mai am decat o bunica pe care o iubesc ca pe ochii din cap, bunicul meu a murit acum 2 ani si imi aduc aminte ca chiar daca plangea sufletul in mine mi_am continuat ziua ca de obicei, m-a ajutat sa trec mai usor peste asta!
Catralu ti_am admirat strumfisorul! Multa sanatate!
Am admirat pe Adeluta lui Karli...e fff frumoasa! Pe Sma&Miruna ! Pe Dariuta
! Sma si Dariuta sunt superbe cu perisorul lor negru si lungut!!! Pe Sabina care seamana cu mami...adica frumoasa! Am mai vazut poze dar nu mai stiu pe cine..
Oricum de fiecare dara cand vad poze ma minunez ce copii frumosi avem!
Despre mese in familie si noi incercam cat de cat..cel putin sambata duminica si masa de seara..in schimb daca nu e o masa speciala...cu lumanarele, sampanie si alea, alea ..e in fata televizorului! O sa incerc sa eliminam elementul asta cat de curand... Apropo de asta ma bate si pe mine gandul sa incerc sa ii dau si piure de legume sau cereale dar pe de_o parte imi vine sa mai astept o saptamana, doua...
MADA mamica de Emily 07/08/07
www.flickr.com/photos/9364421@N06/?saved=1" target="_blank">Printesa mea
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
aylin_tarcan spune:
carla, nici eu nu m-am omorat niciodata cu sterilizatul. nici cand era mica tare.
fetelor, ieri am primit o propunere de job cu o remuneratie foarte mare. insa ar trebui sa incep peste 2 saptamani. firma este una foarte mare la nivel mondial. nici nu ma gandeam sa incep serviciul asa de repede. as fi vrut sa stau macar pana la 7 luni acasa. asa as incepe la 5 luni si o saptamana...sunt intoarsa pe dos pentru ca nu stiu ce sa fac.
se poate pune mancarica de bb in biberoane la congelator?
Petra cu mica broscuta Alma (20.08.2007)
broscuta gargarita
X-ray spune:
va multumesc frumos pentru raspunsuri.am primit ceva cereale cu biscuiti si nu stiam daca au gluten sau nu
cafera tocmai pentru faptul ca au crescut fff mult cazurile de intoleranta la gluten in randul tinerilor(tineri diversificati la 3 luni cu mar si biscuite cum era pe timpuri)se recomanda introducerea alimentelor cu gluten dupa varsta de 8 luni.
alina mamica bulinei Elisa (20 iunie 2007)
aylin_tarcan spune:
cu masa....ehehei, ma bucur ca macar la altii tine treaba cu mancatul in familie. la noi nu tine pentru ca dl. aylin vine seara tarziu acasa, niciodata la aceeasi ora, eu veneam la fel, destul de tarziu si flamanda, orele nu se potriveau, deci nu mancam "ensemble". acum, daca rezist sa il astept, mai mancam impreuna. pranzul nu intra in discutei. pai, nu e la serviciu? iar in weekenduri avem atatea de facut, ca mancam impreuna, dar fara fast.
cand voi incepe serviciul va fi la fel. chiar nu avem cand sa avem mese in familie in timpul saptamanii. dar vom incerca macar in weekend, cand incepe si alma sa pape.
Petra cu mica broscuta Alma (20.08.2007)
broscuta gargarita
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/madabout2003/madabout2003.jpg)
madabout2003 spune:
Am uitat ca vroiam si eu in grupul de suport pentru slabit!! Ioana, Blueiris here i come!!! Am vreo 8-9 kg de dat jos si cat mai repede!!
Si eu am cautat razatoare de plastic cand am fost in Romania dar nu am gasit! Aici nu stiu daca se gasesc nu am cautat inca!
Cafera foarte frumos ai scris despre cum cateodata ne uitam la valoarea materiala a cadoului si nu la intentia persoanei care ni l_a facut!!
www.flickr.com/photos/9364421@N06/?saved=1" target="_blank">Printesa mea
Luna1 spune:
Diana sa-ti raspund acum la intrebari: noi masa o luam in fiecare seara asezati la masa, cu tacamuri cu pahare, iar mai nou cu Cezara asezata in scaun de masa langa mine sa asiste la festin. Micul dejun il luam separat, de obicei Cosmin primul pe canapea (asta este compromisul) apoi sotul pe canapea iar cand raman singura eu. Pranzul pe unde apucam (Cosmin la scoala, sotul la serviciu si eu la PC de obicei)insa cina este lege mereu la masa mereu impreuna cam pe la ora 7 seara. In weekend si pranzul este la fel. Sunt sigura ca modul cum iei masa in familie influenteaza copilul si cred ca si in conditiile in care parintii au orare decalate pot institui aceste reguli in weekend.
Blueiris succes in lupta cu kg. Daca reusesti sa-mi zici si mie cum.
Diana ceaiul de la ora 5 nu exista. Cand am venit aici primul lucru pe care l-am intrebat pe sotul meu a fost "what about five o'clock tea!" a ras de mine. Poate ca a existat candva insa nu mai exista insa exista all day tea, pe unde mergi lumea bea ceai in prostie. Pozele sunt superbe iar Victor foarte frumos.
Iulia
Petra eu cred ca dupa sase luni trebuie sa se lase mai moale cu sterilizatul. Adica eu de pe acum sterilizez insa mai scap cate o zi cand doar spal biberoanele. Apoi linguritele de mancare o data le sterilizez o data doar le spal si tot asa. La fel cu bolurile de mancare, insa mult mai rar. Nici Cezara nu scoate sunete de genul ma, ta ca etc ci chiuie si tipa. Cred ca urmeaza si cuvintele.
Petra cu cine planuiesti sa o lasi pe Alma? Eu zic ca la o asa propunere greu sa o refuzi. Ar fi pacat.
Fetelor hai ca ma bag si eu la slabit, cu ce incepem? Eu vreau in weekend sa incep jogging (Asa am zis si weekeendul trecut dar a plouat).
Luna, mamica de www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3960" target="_blank">Adelise Cezara(11.08.2007) si www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3882" target="_blank">Cosmin (30.07.2001)
oaana spune:
Tre sa va spun ceva si apoi citesc.
CIneva in casa la noi e super super fericit,adica tati,care nu mai incape in piele,caci Aaron i-a spus TATA.Va dati seama ce a fost pe capul lui ieri,repeta intr-una prin casa si a notat si pe calendar
Iosua a spus prima data MAMA,asa ca intelegi situatia,nu?
Oana,mami de Yoyo si Bubu
http://www.flickr.com/photos/14066329@N04/
"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/sunflower1979/sunflower1979.jpg)
sunflower1979 spune:
buna ziua, fetelor.
scuzati ca sunt off-topic, dar am emotii cat casa acum. cumnata mea e in operatie, cezariana, sa o aduca pe lume pe finuta mea...vroiam sa impartasesc cu voi asta.
va spun imediat ce aflu mai multe vesti.
Cristina, mami de superbaietel www.flickr.com/photos/12285891@N07/2170658217/" target="_blank"> Denis Stefan (30.07.2007)
madabout2003 spune:
Oaana felicitari lui Aaron pentru "tata"! Imi dau seama ca taticul e foarte mandru!
Despre sterilizare eu am citit pe undeva ca din momentul in care incep sa duca tot ce prind in gura, sterilizatul nu isi mai are rostul, doar nu te apuci sa ii sterilizezi toate jucariile!
Nonna76 spune:
Cristina asteptam vesti bune despre finuta si nepotica ta.
Oana, felicitari lui Aaron si spune-ne ce-ai facut la medic.
M-as baga si eu la slabit dar stiu si eu daca pot tine un program din acesta.Eu ma gindeam ca daca voi incepe serviciul voi slabi atunci.Cind sunt ocupata uit sa maninc.Cind stau acasa maninc si cind nu trebuie si mai ales ce nu trebuie.