Strumfi de iulie-august 2007 (45)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Dana, copiii mei au diverse semne din nastere; si eu am (pete maronii, alunite, noroc ca sint mici).
Mirela, ia-i temperatura din nou dupa 20 min, dar vezi sa nu fi plins sau sa se fi agitat intre timp.

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Offf, tot zic sa spun si uit...

Fii-mea a facut prima baita in cada mare cand avea cam 2 saptamani, am luat-o cu mine in cada si i-a placut sa pluteasca, am tinut-o de ceafa sa nu-i intre apa in urechi, am eu o obsesie cu asta.

Fianna, e ciudat ca o doctorita cu "vederi largi" dupa cum pare, care recomanda diversificarea la 6 luni, spune ca aceasta trebuie facuta in forta. E ceva care nu se potriveste. Americanii recomanda diversificarea si la 8 luni si in general toti cei cu "vederi largi" spun ca bebele trebuie lasat sa manance ce vrea si cat vrea, nu trebuie introdus nimic cu forta in stomacel. Daca la 6 luni fara o zi era ok sa fie numai pe lapte, la 6 luni si o zi e mare nenorocire ca nu papa toate legumele? Toate reperele astea sunt relative, ce nu mananca azi poate papa cu mare placere peste 2-4 saptamani. Eu asa zic... decat sa o oblig acum sa manance ceva ce nu vrea si pentru care poate sa dezvolte o aversiune in timp, mai bine o iau mai incet, ii dau cat vrea sa pape si nu ma stresez. Poate gresesc dar eu asa fac, incerc sa o inteleg cat mai mult si actionez in armonie cu dorintele ei, stie si natura asta ce face, copiii au instincte bune.

Carla, mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Mergi la inceput

Ioana, o sa caut si eu borcanel din asta de care zici tu. Sigur nu scrie suc de mere din concentrat? Pe mine ma deranjeaza exprimarea asta, nu stiu ce ascunde concentratul respectiv. Sper ca n-ai inteles ca eu am zis ca ne otravim copiii cu borcanele, sunt tare obosita, sorry daca asa a parut.

Mergi la inceput

Carla, nu scrie suc de mere din concentrat, ci suc de mere concentrat. Mi-am adus aminte ca acum 2 ani, la piticodrom, o mamica nu vazuse 'nu'-ul de la 'nu contine zahar, etc' si se speriase cite prostii sint in borcanas.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEXIA2007 spune:

Acum e ok multumesc mult!M-am cam speriat.

Mirela,mami de Alexia-Ilinca(20.07.2007)
http://www.flickr.com/photos/22288778@N04/?saved=1

Mergi la inceput

Ioana, mersi, am vazut si borcanele cu suc obtinut din concentrat. Acum sa mai intreb, care o fi diferenta intre suc normal si suc concentrat? Ca-mi convine si mie sa mai iau cate un borcanel daca e totul ok in el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

eu singura chestie pe care am citit-o la ingrediente si nu prea m-a incantat au fost la cele de la hipp cu carnita. M-am uitat ca as vrea ca peste o saptamana asa sa incep si eu cu un pic de carnitza si süuneau ca contin si sare iodata. Poate ca nu rezista carnitza. Oricum fiind recomandate pentru peste 4 luni presupun ca e foarte putzina. Nu stiu ce sa zic. Oricum la carnitza o sa fierb niste gaina de la mama din curte.

Dana mamica gingasei Daria Stefania (20 iulie 2007)

poze cu Dariuta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

stau cu Daria in brate ca face greva somnului. E maraita rau si nu vrea sa doarma. De cand tot zic ca ies dintii si nimic.. S-a invatat numai cu mine. Cum nu o bag in seama se manifesta.

Dana mamica gingasei Daria Stefania (20 iulie 2007)

poze cu Dariuta mea

Mergi la inceput

Si eu tot cu copila in brate, o sa plec acasa ca oricum nu mai am randament, s-a plictisit fata si mi-e foame. O sa fac o cercetare mai detaliata zilele astea pe la borcanele si va zic rezultatul.

Mergi la inceput

In legatura cu borcanasele: atentie ca nu toate sint Bio.

Andreea, de mult vreau sa te intreb cum mai stati cu pielea uscata. Eu abia ieri am reusit sa cumpar crema de baie de la avene, si dupa prima baie cu ea se vad clar imbunatatiri (nu mai e asa de uscata pielea). Numai ca pe cap ar trebui sa o spalam cu alt sampon, nu stiu ce sa zic. Tu ce folosesti?

Mergi la inceput