TEPE de tot felul
as vrea sa gasesc intr-un singur loc tepe! eu va spun tepele mele- azi una fashion:))plus una TV...poate asa scutim niste nervi si bani!
As vrea sa va intreb daca ati comandat produse de aici si cum le gasiti? eu mi-am comandat cate ceva si sunt dezamagita... mi se par produse second..o jacheta care nu are eticheta, dar la cautare mai atenta am gasit-o pe cea originala, made in turki, cu pret, an...era taiata doar partea de curatare, de fapt era ciopartita! o rochie a carui material ma face sa nu o port, e dezastru, materiale slabute si urate, dar cred ca nu sunt toate asa,...cel putin sper! voi ati gasit asa ceva...daca nu, aveti mare grija pe viitor..
Astept si alte experiente, nu stica sa le cunoastem!!!
iata jacheta mea magnifica:) http://www.tarafashion.ro/romana/products/50544/jacheta-model-2116-stil-alb-si-negru-jachete-genti-de-piele/
daca sunteti pasionate de astologie, ti vazut poate la tv o reclama cu o doamna si un domn care iau telefoane in direct sau au niste numere unde sa suni! intr-o zi nu aveam ce sa fac...si sun la tv si ghici! am sunat o ora si nimik...imi raspundea una cum ca sunt tot mai aproape, bla, bla sa mai incerc, deci ma taxa....asa mi-a venit 1 00 lei tel fix...eu stiam,dar vroiam sa vad daca pana la urma imi raspund: nu si aia la tv : cine mai suna, hai ca astept..un tel!!!! fas, astia trebuiesc dati in judecata, ca nu scria nicaieri ca tel se iau aleator si te lasa pe fir cu un robot!
hai ca dupa ce ati ras poate povestiti alte tepe
cu stima,
omul cu... banca la cap! www.bankingjobs.ro
Raspunsuri
Bratu Monica spune:
Pe aia cu Tara fashion am patit-o si eu.
1-nu se potriveau marimile sub nici o forma.in viata mea n-am purtat decat cel mult 48 la ei nici 50 nu-mi vine.
2-bluza comandata era de un plastic oribil iar albul era alb murdar.
In viata mea nu mai iau de la Tara fashion si hainele le gasim si prin carrefour dar au sincer preturi astronomice in raport cu calitatea.
Asta e ,o patim cate odata important e sa nu se repete.
Monikka
daniella4 spune:
Teapa cu telefonul a luat-o tatal unui coleg..nota a fost de vreo 600 ron. Bietul batranel se disculpa spunand ca telefonul tot suna ocupat sau raspundea robotul..oribil.
m_monique spune:
am luat si eu teapa dand telefon la emisiunile interactive de dimineata, cele cu prezentatoare vorbarete si "castiguri garantate".
mi-a intrat robotul si mi-a spus ca "aproape am castigat". sa mai sun odata.
Andrei (16.12.2006)
Qamar spune:
hmm...eu de la Tara mi-am comandat o jacheta lunga de blue-jeans si a fost fix cum ma asteptam; deci mi-a placut![]()
Ce mai citim noipe ulitza noastra magica
The moment scatters.
Motionless, I stay and go: I am a pause
angelinajoli spune:
La emisiuni din alea am sunat si eu,dar mi-am dat seama ca e teapa ,pt ca nici odata macar, nu am reusit sa vorbesc cu nimeni, decat cu robotul.

kokiy spune:
Teapa cu bicicleta de la Ideea Studio si ce credeam eu ca o sa slabesc "N" kg cum spuneau aia in reclama
.Eventual trebuia sa stau pe ea zi-noapte si sa nici nu mai mananc. Da, e buna ca-ti modeleaza musculatura si mai dai si cateva kile jos , da nu cum fabuleaza aia in reclame.
Kokiy
,mami de
Claudia (12dec.2001)si
Razvan (8 iunie 2007)