Si ingerii au nevoie de ajutor(transplant amanat)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Bogdi in primavara va avea o surioara/fratior.
Am sosit de la dr

7+
Cu DD inaite si vom fi in primavara mai multi

Blogul lui Bogdan-Andrei

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_e spune:

felicitari, va fi si greu dar si frumos. iar lui Bodo ii va prinde bine sa fie frate mai mare, "responsabilitatile" il vor face sa evolueze.

plimbarica a fost cum a fost, dar a fost cu un pisoi mic de tot purtat peste tot cu noi, hranit cu biberonul din 3 in 3 ore... macar se pare ca are zile si se va face mare si frumos.

nu vreti un motanel portocaliu?...

Mergi la inceput

Stiu Dana ca v-a fi greu dar pentru Bodo e in primul rand stiu ca-l va stimula.
Cat despre pisic e tot ce mi-ar lipsi acum. poate gasesti un stapan bun pentru el.

Blogul lui Bogdan-Andrei

Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Azi am inceput "drumurile"pentru terapii.Am reusit sa obtin promisiunea sefei CSC Cristina ca va face kineto si nu o sa mai fie nevoi sa alerg dintr-un capat de oras in altul,de logopedie si psiho eram siguri ca vom face.Prin urmare maine o sa facem analizele ca sa obtinem avizul de intrare in colectivitate.Iar cu ajutorul lui DD de saptamana viitoare ne apucam iar de treaba.
Bogdi abia asteapta,de vreo doua saptamani cand mergem la "Mada"si la gradi sunt fericita ca-i place sper sa-l tina si la scoala.

Blogul lui Bogdan-Andrei

Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Citesc mereu despre necazul vostru.Ma rog sa vi se implineasca ceea ce trebuie sa faceti!!!!Multa putere si multa sanatate!!!!

Doina Bita

Mergi la inceput

Doina si DD sa aiba grija si de voi.

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Buna tuturor,
Bogdan a reinceput intens recuperarea.

El e cel mai fericit,caci si-a vazut terapeutii carora le-a simtit lipsa pe timpul verii.

Eu sunt necajita caci totul se rezolva doar cu bani...prin urmare (neavand si de spaga corespunzator nu face kinetoterapie-motivul oficial nu-s locuri;cel neoficial nu am cotizat corespunzator dorintelor "doamnelor"-care-mi promisesera la sfarsitul lui august ca-l va introduce si pe el in program(intre timp au dat ceilalti mai ,mult)).

Oricum le cer o hartie semnata si parafata cu explicatia ca cei de la protectia copilului sa nu-mi mai spuna ca pe mine nu ma intereseaza.

Blogul lui Bogdan-Andrei

Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

no comment...
si te cred ca ti-e tot mai greu sa vezi jumatatea plina a paharului, faptul ca Bodo progreseaza si se simte bine.

macar el nu intelege mizeriile astea, il invidiez pentru asta...

Mergi la inceput

no comment...
si te cred ca ti-e tot mai greu sa vezi jumatatea plina a paharului, faptul ca Bodo progreseaza si se simte bine.

macar el nu intelege mizeriile astea, il invidiez pentru asta...

Mergi la inceput

Dana mi-ar fi f usor daca nu as vedea ca totul se rezuma la bani.Eu vad partea plina a paharului ,dar stiu (si mi s-a confirmat la protectia copilului sa necesitatea continuarii kinetoterapiei).el daca pica nu stie/poate sa se ridice se taraste pana la primul perete,scaun,om...si se sprijina si se ridica altfel striga sa vina cineva sa-l ajute.Cei care au dat bani si fac kineto merg,alearga se ridica sincuri de ani buni(ei avand doar hemiparezape dreapta sau stanga).....dar DD sa-i ierte fac si eu ce pot mai mult ....n-am cum

Azi ar fi trebuit sa incepem efectiv recuperarea dar ne-au sunat sa nu mergem caci se face deratizare(cat a fost vara de lunga nu au avut timp)

In Ct e nor si eu sunt putin "innourat"dar totul va trece,important e ca Bogdi imi face progrese in ritmul lui,dar le face.

si tuturor.

Blogul lui Bogdan-Andrei

Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput