Unde cumparam covoare in Bucuresti?

Unde cumparam covoare in Bucuresti? | Autor: goanga23

Link direct la acest mesaj

Salutare tuturor!

Stie cineva unde gasim covoare frumoase in Bucuresti?
Parintii mei si-au construit o casa iar acum sunt in faza de mobilat + decorat. Mama mea a tot cautat magazine de covoare dar nu prea a gasit nimic. Covorul din sufragerie l-au achizitinat de la Mobexpert insa au nevoie de mai multe covoare (stil modern sau modele geometrice) Stie cineva daca exista magazine care vand exclusiv covoare?
Mie imi plac foarte mult cele manuale (Afganistan, Turcia, Iran)insa nu prea am vazut nimic in Bucuresti.
Va rog mult , daca are cineva informatii in acest sens, astept cu mult interes raspunsurile voastre!

Multumesc,

Andreea

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Andreea,www.basarabiagrup.ro/" target="_blank">aceasta firma organizeaza periodic in Bucuresti targuri de covoare. Au covoare frumoase si de calitate buna.

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karfe spune:

eu trebuie sa-mi pun 2 covoare marisoare in sufragerie m-am dus direct la basarabia group,au un showroom imens pe bd.timisoara langa renault.
Super covoare,niste modele deosebite,cum n-am vazut pe nicaieri.
Problema este ca nu prea au toate dimensiunile,mie-mi trebuie unul 4/2 si nu prea gasesc(trebuie cat de cat sa se asorteze cu celalat)
Mergi acolo,imposibil sa nu gasiti ceva.

170 ron/m2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martie spune:

Ar mai fi Incov, au in prelungirea Ghencea, imediat dupa stadionul Steaua, e o cladire cu mobilier mai mult.
Si covoare gen mobexpert, dar de mai buna calitate, design mai elegant si deosebit si preturi mai mici la biokarpet, pe Bd. Decebal, vis-a-vis de sediul Zepter.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goanga23 spune:

Multumesc frumos pentru raspunsuri si informatii!
O sa le transmit parintilor mei toate informatiile si sper sa gaseasca ceva care sa se potriveasca on casa lor.

Cu bine,
Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miramar spune:

Biokarpet, Ikea, Mobexpert.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goanga23 spune:

Miramar ,

multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martie spune:

Si la Hornbach au covoare f dragute, am fost azi.

Mergi la inceput