Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (66)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

acum sa mai scriu, ca tot imi permite timpul:

smantana eu i-am pus lui matei in mancarica demult. ii place mai mult, cu iaurtul nu e mereu prieten. bine, ca nu-i pun smantana din aia de 20% grasime, ca de-aia nu mananc nici eu.
ca zicea marta de mamaliguta cu branza, matei NU accepta mamaliga si pace. oricat i-am ascuns-o nu vrea. deci nu e mamaligar ca ma-sa si ta-su .

mamica lui Matei Stefan 12.03.2007
Varsta lui Matei
poze cu matei - luna 9
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radcarmen spune:

quote:
Originally posted by ioanaradu

buna dimineata,

azi fac eu cafeaua si am si un anunt important de facut: matei face pasi nesustinut!! cate 5-6, dar este si asta un inceput. oricum este destul de timid.

in rest: NU stie culorile, NU citeste, NU numara.
balmajeste pe limba lui, iar daca are chef zice pa-pa, ba-ba, be-be si unele nedeslusite.

intrebare:
are careva aparat de gatit cu aburi? din ala pe 2-3 etaje? daca aveti: de care? sunteti multumite? eu as incerca ceva de la tefal, dar nu sunt hotarata.

va pup!

mamica lui Matei Stefan 12.03.2007
Varsta lui Matei
poze cu matei - luna 9
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!

Ioana eu am o oala de gatit pe auri din Real si is multumita. A fost 30 ron.

Carmen, mami lui Vlad Gabriel - atat de mare
Poze cu puisorul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxygeo spune:

Buna ziua stup!
..iar am citit pe dunga...dar vad ca iar avem discutii...io cred ca nimeni nu ride de nimeni...doar ca fiecare are propriul stil de a scrie...

Bebelina mea e uneori atenta, alteori nu, cind cineva vrea sa-i povesteasca cite ceva - de ex. la reviste - "uite mamaie nasu, ochii,etc, si bebelina pune degetelu pe fata sau ia hirtia si o face bucatele

Noi ne-am plimbat cu saniuta zilele astea si ne-a placut foarte tare, o sa pun si poze la un moment dat

Apropo de smintina: Ce firma ati dat la bebei? si cita o data ? In mincare gatita sau asa?

Noi mincam cam asa:
- Legume: morcovi, albitura, telina, brocoli, ceapa,rosii, conopida, fasole verde, sfecla, dovlecei, mazare, vinete, etc ca mai ii dau uneori si legume de punga - din alea congelate si acolo e un mare amestec. O data i-am dintr-una care avea varza de bruxelles, praz si napi.
- Carne: vita, pui, curcan, ficat pui
- Ou, unt, ulei de masline
- Iaurt, brinzica
- Fructe: mar, para, piersica, caisa, babane, pepene galben, si de la borcanel: afine, fructe exotice, etc.
- Taitei de casa, covrigi, biscuiti, piine, orez
- Fara zahar sau sare
In curind vreau sa-i dau ciorba acrita cu bors, smintina, spanac, budinca, pilaf si papanasi fierti.

A..........am uitat sa va spun ca tot fara dinti suntem

Roxygeo si Teodora Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

marta , va fac desene daca vreti , cat despre bani , ce bani , ca nu fac opere de arta , ci atata cat ma pricep, daca vreti imi zici si se face

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

Zadi am gasit la famacia Remedio,cred k e si in buc...dar cum se da???

Poze Razvanelu

varsta nazdravanlui Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

Sherbiiiiiiiiiiiiiii te-aiiiii intoorsss??????????hai cu pozeeeeee....le-ai adus la fete orajel????

Poze Razvanelu

varsta nazdravanlui Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zadi spune:

Iunita si apa dupa masa - ai mare dreptate cu apa dupa masa. am uitat sa mentionez ca apa se da dupa masa dupa 5-10 minute.la fel de adevarat ca apa nu se da in timpul mesei iar despre fructe sau sucuri nici nu incape vorba.

Tot in spiritul de "gluma" asa al vostru iunia, carmen,ioana, pai daca eu am probleme existentiale cu mistoul credeti ca sunt singura care am sesizat cum incercati mai pe dupa visini sa excludeti parerile care nu corespund cu convingerile voastre? au mai fost fete care s-au suparat si nu au mai scris. aveti un fel de-a pune omul la colt si il fortati sa se explice si sa argumenteze. nu e mai simplu sa ziceti? pe mine subiectul asta nu ma intereseaza! nu e mai corect asa? se da cineva doctor in stiinte pe aici? sau academician sau mai stiu eu ce geniu? impune cineva cuiva ceva cu de-a sila?

si acu' un milion de pupici si sa stiti ca eu continuu sa scriu si on topic si off topic, nu imi iau jucariile si plec.

Dana-mami de zana si zan
Ingrid (25.12.2004)
Ian (16.03.2007)

Mergi la inceput

mady- multumesc mult. farmaciile astea sunt cam putine. trebuie sa vad pe unde sunt. intelesesem ca sunt si la mine in cartier in dr. taberei dar nu stiu unde. cat despre cum se administreaza habar nu am. au prospect? sau hai sa cautam pe net. si mai zi-mi sunt cele de la Boiron? ca eu staim ca la pici concentratia trebui sa fie CH15, orice o fi insemnand asta. cred ca se administreaza ca si oscilococcinum (daca am scris corect) si nu trebuie sa bea ceai de menta sau plante puternic aromatizate si iarasi nu stiu care e explicatia.

Dana-mami de zana si zan
Ingrid (25.12.2004)
Ian (16.03.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Val_ spune:

Multumesc fetelor pentru sfaturi. Am scos o patura din dulap dar inca nu am intins-o pe jos. Ca eu sunt cam microfoba, motiv de discutie cu sotul meu care spune ca ii ingradesc Mariucai dezvoltarea.

Marta ramane comanda intreaga, acum ca am Ok-ul de la toate astazi fac comanda.

Pe mine chiar ma distreaza micile dicutii de pe forum (no offence) pentru ca altfel ar fi poate plictisitor.

Oricum suntem diferite este absolut normal sa existe o diversitate de pareri, moduri de gandire etc.
Atata timp cat suntem civilizate si nu incercam sa ne impunem cu orice pret opinia cred ca este OK.

Iar mie persoanele cu umor imi plac foarte mult.

Am mai vazut si eu pozite, filmulete si ma tot minunez ce progrese, atat fizic cat si d.p.d.v al abilitatilor, au facut albinutele si bondareii nostri.

Off topic: Revin cu intrebarea mea obsedanta, atata timp cat nu ma bate nimeni eu o sa tot intreb. Imi recomanda si mie cineva o femeie pentru menaj? Ofer procent.

Mergi la inceput

si acu sa va distez si pe voi: ca sa vedeti la ce duce atata educatie la copii. zana imi zice azi dupa ce urla in continuu vreo cateva minte: sunt nervoasa si fac intentionat atata scandal. ce sa fac? sa rad? sa plang? incerc doar sa inteleg ca e copil si ma calmez. daca nu ar fi atat de simpatica si nu ar avea fundisorul ala atat de mic cred ca i-as incinge vreo doua palme, dar imi e mila de ea sa o lovesc si mai mult o iubesc de mor. daca dau in ea plang o saptamana.

Dana-mami de zana si zan
Ingrid (25.12.2004)
Ian (16.03.2007)

Mergi la inceput