Nu vreau sa renunt la copil!!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anymony spune:

ACICLOVIR
Sarcina si alaptare: Folosirea in timpul sarcinii si alaptarii impune prudenta. Aciclovir trebuie administrat cu prudenta la gravide si lauze; in caz de necesitate se va avea in vedere rata beneficiu/risc. Aciclovir se regaseste in cantitati mici in laptele matern.

Eu sunt de principui sa nu se ia aciclovir-sincer, asa cum si scrie sa se ia in vedere rata beneficiu risc...ma rog , stiu eu ce studii au astia???

Ionik, fa-ti toate analizele...sarcina nu e mare asa ca ai timp....

Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)

www.dropshots.com/anymony/" target="_blank"> poze Ioana-Catalina

Povestea nasterii Ioanei-Catalina

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_1976 spune:

Anymony sunt de acord cu tine in ceea ce priveste luarea in consideratiei a ratei beneficiu-risc.Pe de alta parte am mare incredere in suedezi deoarece morbiditatea si mortalitatea neonatala se situeaza la ei pe unele dintre ultimele locuri in lume...

Nici eu nu stiam, dar citind niste studii facute la Universitatea din Uppsala reiese ca in cazuri extrem de rare ne putem imbolnavi de varicela si a doua oara, in special daca am facut prima data o forma foarte usoara si/sau in momentul respectiv avem sistemul imunitar slabit.

Ionik nu stiu din ce motiv nu ti-au facut pina acum serologia, dar trebuie sa mergi sa o faci neaparat.Oricum aici ne dau carticele si brosuri informative la inceputul sarcinii unde scrie ca nici o investigatie nu poate garanta 100% un copil sanatos din pacate...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymony spune:

Mariana, din moment ce ei recomanda la femeile gravide , asa cum am zis, or fi facut studii...si ai perfecta dreptate, nimeni si nici o investigatie nu iti poate garanta un copil sanatos 100%- e clar!!!

Ionik, asteptam vesti ....bune am vrea!!!

Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)

www.dropshots.com/anymony/" target="_blank"> poze Ioana-Catalina

Povestea nasterii Ioanei-Catalina

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionik76 spune:

multumesc tuturor din inima pt sprijin. din pacate in iasi nu cred ca se face undeva serologia, am dat telefon si la dsp, si la praxis, si la synevo. degeaba
da, mama sustine ca i-au spus cand eram mica ca ar fi fost varicela, dar a fost numai pe o mana si acum mi-au spus ca asa ceva nu se poate, ca probabil nu a fost varicela. Asta e. Am fost si aseara din nou la infectioase, m-a vazut alt medic care a spus ca e varicela, intr-adevar. Da, riscul de malformatii e mic, intre 0,4-2%, dar daca cumva e afectat fatul, poate fi f. grav si nu pot risca. Ca sa nu mai spunem ca poate parea sanatos la prima vedere si sa apara pb pe parcurs. Nu se stie cum si unde actioneaza perfidul asta de virus. Asa ca incerc sa accept cu intelepciune, cat pot, faptul ca din pacate tb sa renunt la el. Poatea daca nu as mai avea copii... dar din fericire mai am un copil sanatos si daca bunul D-zeu o sa vrea, o sa-mi mai dea unul mai tarziu. Si daca voi mai avea curaj sa fac altul...
Maine sunt programata la chiuretaj. Nu stiu cum voi trece peste asta. Mi-e groaza. Poate sunt lasa, dar chiar nu am curaj sa risc. Mai ales ca nu am sprijinul nici al medicilor, si nici al familiei. Sper sa vina si vremuri mai bune si sa va pot anunta din nou, fericita, ca voi fi iar mamica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

Ionika, imi pare tare rau..., iti doresc ca intr-o buna zi sa ai un bb sanatos...si va veni acea zi cu siguranta!

my baby

Mergi la inceput