*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (122)*
Raspunsuri - Pagina 14
nemary spune:
quote:
Originally posted by alinaatudor
Irinouka, multumesc mult de tot...am o stare cand citesc mesajele de la voi..imi vine sa plang, dar de bucurie..sincer..imi pufnesc lacrimi asa in ochi...ma bucur mult ca v-am cunoscut si ca am hotarat sa sciru aici pe forumul asta...iar cand citesc cate o "declaratie " din asta ca a Ereenei..nici nu mai pot citi..ca nu vad bine printre lacrimi...sunteti minunate si sunteti niste mamici extraordinare...
Sa va ajute Dumnezeu pe toate sa va tineti bebelushii in brate..sa va bucurati de ei..sa va umple sufletele de fericire...
Eu azi noapte, dupa ce mi-am dus sotul la aeroport..in timp ce asteptam vesti de la el..parca mi-am pus asa ordine in ganduri..mi-am dat seama ca am o familie extraordinara...ca am un sot pe care il iubesc mai mult decatr orice pe lumea asta..si..mi-am dat seama ca..nu vreau nimic in afara de sanatate pentru noi..si..nu vreau averi, nu vreau bani..numai iubirea lui..atat..iar fetita aceasta ce o port in pantec este rodul iubirii mele pentru el..imi doresc sa ii daruiesc o fetita care ii seamana leit ...sa ii daruiesc o fetita care sa il alinte, sa il iubeasca asa cum sunt sigura ca el o iubeste deja...si..imi mai doresc pentru mine sa am puterea sa muncesc pentru ei...si alaturi de ei...si sa am intelepciunea de a fi o mama si o sotie echilibrata...in tot ceea ce fac pentru ca numai mama/sotia poate fi liantul unei familii extraordinare..vreau sa le ofer dragoste si compasiune, sprijin moral si siguranta. Asta imi doresc eu de la viata..si ma rog la Dumnezeu (poate uneori mult prea pe fuga)..sa ma ajute sa iau deciziile cele mai bune.
Si sa stiti ca ceea ce imi doresc eu mie va doresc si voua (asa cum spuneam) si sunt sigura ca daca ne dorim foarte tare ceva..Dumnezeu ne va ajuta sa obtinem.
Va iubesc, prietene dragi!
Alina35 si Stefania
http://bd.lilypie.com/HzUhp2.png
AMR 5 Saptamani
asa m-am emotionat ca am inceput sa plang

Mari
37+ bebe 
odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
stancutza spune:
quote:
Originally posted by creata2008
Stancuta, mie mi se parea riscanta alegerea albului pentru mobila de copil, dar vad ca ai avut gust si a iesit ceva foarte frumos. Multumesc ca m-ai lamurit si pe mine cum e cu masa de infasat, ca tot a incercat Irina sa-mi explice. Bine, ma gandeam ca asa se pune pe pat, dar am crezut ca e o masa speciala, dar vad ca a ta este identica cu a mea, numai ca pe alta culoare. Despre aparatorile de pat... inca nu le-ai spalat sau nu ai optat pentru ele?
Cretulino,
si eu aveam rezerve vizavi de mobila alba, fie ea de copil sau nu... dar m-am lasat pe mana celor de la Ikea, si sunt multumita de rezultat. Arata bine si curatel. In cel mai rau caz, daca se va murdari/degrada, o putem vopsi intr-o culoare mai suferitoare.
Da, am luat si tur de pat, e spalat dar nu l-am prins inca. Ma gandesc ca poate la inceput nu e nevoie. Oricum trebuie sa ma "prind" eu mai intai cum se leaga (care in colturi, care pe laterale) ca are asa multe sireturi...
Stancutza
AMR 16 ZILE
Poze burtica si altele: http://community.webshots.com/album/561382017ubNLub?vhost=community&start=12
creata2008 spune:
De-abia acum am ajuns si la pagina 9, unde zicea Irina ca a fost azi-noapte la camera de garda! Hehehehe! Pai nu pot decat sa ma bucur, ca stiu ca mai ai foarte putin si il vei tine pe Palugel in brate!
In alta ordine de idei... am vazut ca ieri a fost ziua de poze. L-am mai vazut pe micutul paros al Lalei, este frumusel foc!!!! Si pe micutul Mathias! Care este extrem de scump in patutul cu lenjeria vernil!!! Si doarme asa de linistit... iti vine sa-l mananci!
nemary spune:
Ellenuta, ce fata mare
eu cred ca tu si Irinouka o sa nasteti in aceeasi zi. asa ca pt.maine pregatim mai multe majorete. plus ca si Monica-doc a inceput sa ne dea emotii
Mari
37+ bebe 
odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
alina023 spune:
Pup zuzicile iubite si mi-e tare dor de voi.
Scriu repede si fara sa citesc din urma sperand ca Ana sa mai doarma putin si sa ma lase sa va scriu.
Noi suntem bine atat doar ca Ana are colici ceva mai violenti decat pana acum si ziua stau mai mult cu ea in brate. Nu se linisteste cu nici un fel de sirop anticolici. Nu ii trece decat in brate sau la plimbare cu masina (seamana cu mama-sa
) dar si acolo geme in somn, iubita lu' mama... Asa ca...ziua am program de plimbare cu bebe in brate sau de alte treburi casnice (cat mai apuc). La calculator nu mai apuc sa stau mai deloc. Cum intru la calculator trebuie sa apara altceva...
Iar noaptea...bag somn cat pot de mult (atat cat ma lasa Ana, evident) pentru ca vreau sa am laptic cat mai mult pentru gogoshica si stiu ca este ff importanta odihna (la Luca nu am facut asa, nu m-am menajat deloc si s-a vazut; l-am alaptat doar 2.5 luni).
Vreau sa felicit noile mamici dar am sa citesc din urma ca sa le si pot vedea exact care sunt.
Oooofff...ma simt asa de rupta de voi...si mi-e tare dor...
Va pupacesc si sper sa mai revin azi.
Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul
(14 Feb 2003)
poze Luca nazdravan 
poze Ana mica 
Povestea nasterii Anei 
alina023 spune:
Dany, Louiza, Anandrei, Greta, Alina felicitari mamici dragi, sa va fie copilasii sanatosi, norocosi si sa aiba vieti luuuungi si pline de bucurii!!!
Acum sper sa reusesc sa pun si poze noi in album...
(14 Feb 2003)
poze Luca nazdravan 
poze Ana mica 
Povestea nasterii Anei 
alina023 spune:
Am reusit sa pun poze mai recente. Cele in care Ana e broscuta (are costumas verde) sunt cele mai recente. Sa vedeti si voi ce puisor de hipopotam avem...![]()
Miri
, esti tare, mami. Cu doi piticuti mici si tu reusesti sa scrii atat pe forum. Zi si mie reteta ca tare bine mi-ar prinde. Offf...pune si tu pozele in semnatura ca eu nu am reusit sa il vad pe bebe Sacha. Si tare mult vreau... Plizzzz!!!!
Cretulinule, ce faci tu? Mariuca ta sta bine la caldurica, asa-i? Fata desteapta! Pai pe gerurile astea unde e mai bine decat la mami in burtica?
fetele!
Laurici D, ma bucur mult ca ati scapat de stat la pat. Dar chiar si asa...ai grija cu gheturile astea. E pericol mare! Ce mai face Dimitrakis??? Cum facem si noi sa lasam baietii sa se joace impreuna? Ne faceti o vizita intr-o zi? ![]()
Fetelor, eu chiar daca sunt la bebe2, tot paranoica am ramas. Nu ma duc cu Ana la cumparaturi in magazine de frica sa nu ia vre-un virus, ceva. Dar pe de alta parte, vorba lui Miri, nu mai suport pereti in jurul meu si in plus incepe perioada reducerilor. Iar Ana nu asta cu taica-su' decat maxim juma' de ora. A avut asa o chestie cu el inca de cand era in burtica....cum punea el mana, cum nu mai misca gagica. Ce ma faaaaac???? Risc si o scot la cumparaturI sau stau cuminte in casa si imi rod unghiile?
AAaaa...sa nu uit. Pe 2 martie avem botezul
Ana Antonia va fi crestinata la biserica din satul bunicilor mei si vom petrece la un restaurant din Bucuresti. Se anunta party mare!!! Abia astept!
Ptiu ptiu ptiu sa nu-i fie de deochi! Tot mai doarme. Cred ca-i place pe canapeaua din sufragerie, bagata intre perne...
(14 Feb 2003)
poze Luca nazdravan 
poze Ana mica 
Povestea nasterii Anei 
stancutza spune:
quote:
Originally posted by alina023
Am reusit sa pun poze mai recente. Cele in care Ana e broscuta (are costumas verde) sunt cele mai recente. Sa vedeti si voi ce puisor de hipopotam avem...
Alina, pupam si pe mami si pe Ana Antonia...ce frumoasa e prima nascuta de la odiseea noastra!
Stancutza
AMR 17 zile
Poze burtica si altele: http://community.webshots.com/user/stancutza78
alina023 spune:
Multumesc Stancutza!
Eu cred ca toti copoteii nostri sunt cei mai frumosi bebelusi din lume.
Am gasit pozele lui Sacha... Doamneeee...ce scump eee!!! Iti vine sa-l mananci! Iar Bruno...
Gatta, printesica ta e asa frumoasa!!!
Iar Viktoras al lui Angi, e leit tati lui.
Profit ca Ana doarme linistita si merg sa mai vad clontopei. Pui mici si scumpi si dragi!!
(14 Feb 2003)
poze Luca nazdravan 
poze Ana mica 
Povestea nasterii Anei 
alina023 spune:
Iar sunt Fulga...
Irinuk, nu stiu daca o sa mai am timp sa intru asa ca incep galeria pentru tine, iubita.
Go Irinuk!!!!!!![majoreta]

Tin pumnii sa fie totul cat mai usor posibil, Palugel sa iasa cat mai repede si sa fie papacios si neplangacios!!!! Abia astept vesti de la voi.
(14 Feb 2003)
poze Luca nazdravan 
poze Ana mica 
Povestea nasterii Anei