*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (122)*
Raspunsuri - Pagina 13
breaz spune:
Salutare fetelor,
cum va spuneam am fost si eu simbata la control si m-am intors acasa in aceeasi formula. bebe e la fel, are capul mobil, nu se fixeaza deloc pe col, contractii deloc, dar mi-a zis dr ca starea bebelusului e f buna si nu am de ce sa-mi fac griji. asa ca dr a decis ca marti sa ma prezint la spital pregatita sa ma interneze ca sa ma tina sub observatie pt ca am totusi 42 de saptamini. nu stiu inca cum o sa nasc dar medicul mi-a zis ca daca imi declanseaza nasterea e posibil sa ajung tot la cezariana asa ca mai bine imi face direct cezariana ca sa nu trec prin doua suferinte.
cele care ati facut cezariana am si eu o intrebare. mie cel mai frica mi-e de cum voi sta cu moralul pe masa de operatie avind in vedere ca sint constienta. mi-e frica sa nu ma apuce vreo panica si sa nu mai pot sa respir, pe mine asta ma ingrijoreaza cel mai tare.
eu sper ca pe miercuri cel tirziu sa o vad pe bebelusha, ca deja m-am saturat sa astept.
Deci Ellenuta, se pare ca avem cam aceeasi soarta, deja ma si amuza peripetiile noastre cu umblatulpe la spital si venitul inapoi acasa.
Va pup
Carmen sapt.42
Carla Alexia
http://www.flickr.com/photos/10017841@N08/show/
AMR-habar nu am cind
creata2008 spune:
Miri, am vazut ca ai revenit cu forte proaspete si ma bucur mult!
Jelimoni, vazut si placut tare-tare pozele cu Robert cel mic! Sa va traiasca!
Angi, bebe Viktoras e un "jmecher de jmecher"! ![]()
Stancuta, mie mi se parea riscanta alegerea albului pentru mobila de copil, dar vad ca ai avut gust si a iesit ceva foarte frumos. Multumesc ca m-ai lamurit si pe mine cum e cu masa de infasat, ca tot a incercat Irina sa-mi explice. Bine, ma gandeam ca asa se pune pe pat, dar am crezut ca e o masa speciala, dar vad ca a ta este identica cu a mea, numai ca pe alta culoare. Despre aparatorile de pat... inca nu le-ai spalat sau nu ai optat pentru ele?
Shose spune:
Breaz rabdare..inca putzin si vine bblusa indragostita de burtika se pare.
Din cate am auzit in timpul operatziei te tzin de vorba...asa incat nu prea ai timp sa intri in panica.
36+ 
AMR Max 4 saptamani !!!
http://www.flickr.com/photos/10814074@N07/
http://image.lafemmebonita.com/c/p595247.png
breaz spune:
Vad ca si Monica-doc da semne de nastere deja, numai noi nu.
Lala20 ma bucur f tare ca ati ajuns acasa, ai o fetita f draguta si ambitioasa.
Gatta fetita ta e scumpa de tot si mi se pare ca a crescut mult.
Felicitari Greta4you, se pare ca nu am reusit sa ne intilnim la spital ca mi-ai luat-o inainte. Poate mai esti marti acolo si ne vedem. desi cred ca pina atunci o sa-ti dea drumu acasa mai ales daca ai nascut normal.
pupici.
Carmen sapt.42
Carla Alexia
AMR-habar nu am cind
creata2008 spune:
Carmen, pai atunci asteptam vesti mari pe marti. Si eu sunt de acord cu doctorul tau. Adica nici nu eu as vrea sa sufar de 2 ori, mai ales ca daca iti induce "la rece" nasterea, dureaza foarte mult in timp si e dureros. Daca nu functioneaza, tot la cezariana ajungi! Asa ca stii o socoteala si incepi cu cezariana si te rogi ca totul sa fie bine cu voi doua!
Eu am filmat o cezariana si am vazut cum a decurs totul. Nu vezi nimic in fata, decat in laterala, nu se aud zgomote, esti oarecum izolata si e posibil sa te simti putin panicata. In cazul asta, eu ti-as sugera sa ai pe cineva drag tie in sala sau, daca asta nu e posibil sau nu vrei, atunci sa vorbesti cu medicul si asistentele. Sa dai din gura la greu, despre orice subiect. Dar pana iti scoate minunea din burta nu dureaza decat 10-15 minute maxim, timp in care nu o sa ai timp sa te gandesti la nimic, o sa fii atenta la orice miscare facuta de doctori si la primul scancet. Ca tu nu stii cat mai dureaza, ca atare o sa fii oarecum intr-o stare de alerta. Dupa ce neonatologul o controleaza si asistenta pleaca cu bebita la salonul copiilor, e posibil sa incepi sa te plictisesti, pentru ca dureaza inca 30-45 minute sa te coasa la loc. Dar deja vei fi beata de fericire si nu te vei gandi decat la secundele pretioase, primele in care ti-ai vazut fetita.
Asadar... capul sus! :):):)
quote:
Originally posted by breaz
Salutare fetelor,
cum va spuneam am fost si eu simbata la control si m-am intors acasa in aceeasi formula. bebe e la fel, are capul mobil, nu se fixeaza deloc pe col, contractii deloc, dar mi-a zis dr ca starea bebelusului e f buna si nu am de ce sa-mi fac griji. asa ca dr a decis ca marti sa ma prezint la spital pregatita sa ma interneze ca sa ma tina sub observatie pt ca am totusi 42 de saptamini. nu stiu inca cum o sa nasc dar medicul mi-a zis ca daca imi declanseaza nasterea e posibil sa ajung tot la cezariana asa ca mai bine imi face direct cezariana ca sa nu trec prin doua suferinte.
cele care ati facut cezariana am si eu o intrebare. mie cel mai frica mi-e de cum voi sta cu moralul pe masa de operatie avind in vedere ca sint constienta. mi-e frica sa nu ma apuce vreo panica si sa nu mai pot sa respir, pe mine asta ma ingrijoreaza cel mai tare.
eu sper ca pe miercuri cel tirziu sa o vad pe bebelusha, ca deja m-am saturat sa astept.
Deci Ellenuta, se pare ca avem cam aceeasi soarta, deja ma si amuza peripetiile noastre cu umblatulpe la spital si venitul inapoi acasa.
Va pup
Carmen sapt.42Carla Alexia
AMR-habar nu am cind
Mitsu-bishu spune:
Hello, hello! Ce de vesti... Ellenuta, ce aiurea! Adica te tot plimba pe drumuri... Cu 4 kile juma' de bebe in burtica hihi! Da' lasa ca iese ea pana la urma... 

La Multi Ani, ALINA!!! Iti doresc tot ce e mai bun pe lumea asta, sa ai o bebitsa sanatoasa care sa mai stea acolo la mami in burtica cat o mai fi nevoie si... M-a impresionat foarte mult ca ai spus ca la 30 de anisori o sa scrii cu bebe 2 in brate! Frumoooos!!! 
Angelique, ce frumos e Viktorash... Cred ca am mai zis ca in prima poza mi s-a parut ca seamana cu tine, dar pe masura ce creste parca e leit taticul lui! Si ce se mai tine el de suzeta, mai mai! Deja zambeste?!? Tare frumos!!!
O sa ma duc si eu in Cora sa iau niste nectar si fruscte, vedem... Poate ma opresc la Gima, totusi, de lene... Facem si niste poze pe afara cu zapada care mai e sa ii arat lui bebe cu ce m-am "luptat" cand el statea bine-merci in burtica. Fetelor, e asa frumos afaraaaaa!!! E soare si inca mai sta chiciura pe copaci! Mie nu-mi vine sa cred ce vad pe geam! Parca e un peisaj din felicitari! Yupppy!!!
38+ 
www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/" target="_blank">Pozici
AMR 8 ZILE!!!
creata2008 spune:
Miri... pozele sunt extraordinare! Cele mai mult m-au miscat cele in care si apare si Bruno si il examineaza pe Sacha. Sa va traiasca amandoi carliontatii!
Lala... Bibi a ta este cea mai puternica de la odiseea noastra si a razbit chiar daca s-a nascut asa de micuta! Sa fie intr-un ceas bun, se pare ca rugaciunile tuturor au ajuns unde trebuia! Este superba de mica si de fina si de frumoasa! Sa fie totul bine si in continuare cu voi!
Mitsu-bishu spune:
Aaaa, si ne-am epilat
Maine mergem la control si daca e totul ok... Cred ca pe joi ne bagam si noi la o declansare mica! Horray!
38+ 
www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/" target="_blank">Pozici
AMR 8 ZILE!!!
nemary spune:
LA MULTI ANI! Alina
sa ai parte de o nastere usoara si de
sanatoasa si mancacioasa.
Mari
37+ bebe 
odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
creata2008 spune:
Simona, este superba!!!!!! Se vede treaba ca ei se schimba de la o zi la alta!!! Unde nici n-am mai vazut de mult timp poze cu Sara... Dar este o frumoasa! Cea mai tare poza mi se pare cea in care are suzeta pe trei sferturi din fatuca.
E super haioasa! Suzeta din aia avem si noi, sa vedem daca ne-o place s-o si tinem in gurita!
Sa va traiasca!