Am auzit ca s-a deschis acest Mall in Satu-Mare si m-ar interesa pareri ale celor care l-au vizitat; in primul rand as vrea sa stiu orarul, pt. ca pe net am citit ca ar fi inchis duminica, iar eu maine as avea drum in zona aceea. Si in plus- ce magazine sunt, cam cat e de mare mallul?
Multumesc!
Teodora, am locuit in SM pana in septembrie anul trecut. Mall-ul exista deja, dar nu e mall, adica ceea ce te gandesti tu sa fie :)). E o adunatura de magazine gen boutique, cu marfa slaba si nimic interesant. Ce gasesti acolo e Domo, Flanco si farmacia Helpnet...
Multe dintre magazinele acelea boutique s-au si inchis, etajul era pustiu. Cladirea e micutza, are doar un etaj si nu se apropie ca marime nici macar pe jumatate cat mgazinul Somesul. Asta a fost intr-adevar acum cateva luni, nu stiu daca s-a schimbat ceva intre timp. Programul nu-l stiu...dar e chiar langa magazinul Somesul. Acesta e deschis duminica pana la ora 14, e mult mai frumos decat mall-ul. Depinde ce cumparaturi vrei sa faci...
Iar daca mergi la Somesul poti da o tura si la "mall".
Vizita placuta! Sa ne spui cum ti-a placut SM...
edit: Am vazut si eu articolul ce l-ai gasit pe net, e din 16.11.2005, cand s-a deschis "mall"-ul, dar sa stii ca din firmele acelea nu mai gasesti mare lucru...eu tin minte ca era si duminica deschis, dar cum am fost dezamagita de el, nu am mai fost cam din primavara. Cine stie, poate de atunci s-a mai schimbat ceva...desi pana in septembrie 2007 nu era nimic nou...
vorbe de copil...
Hobby
Mihaela, multumesc! In acest caz nu ma intereseaza sa-l vizitez. :)