Bucurii de sept-oct 2006 (102)
Raspunsuri - Pagina 10

scumpik_lui spune:
Gety e bine ca asa o sa-i creasca coditele pana in vara, eu la Luca nu am nevoie de codite deci o sa-l tund in primavara
itzy

lilina spune:
c-ai ars cartofii din cauza noastra, cu prostiile noastreLilina si
Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe
varsta lui bebe

scumpik_lui spune:
am si uitat de cartofi, i-am lasat la inmuiat sa pot spata tigaita
Scumpik, mamica de Luca (17.10.2006)
Poze Luca, www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz, www.youngnutrition.net/member/tickers/72401/ticker5.png" target="_blank">Uite ce mare sunt!!!
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"

lilina spune:
io abia astept sa-l tund pe Vladone la primavara...sa-i fac un pic de creasta
si niste santuri pe la tampleLilina si
varsta lui bebe

scumpik_lui spune:
lilina mai avem putin de asteptat, ca si eu tot atunci il tund, cum am mai spus. L-as tunde acum ca si la noi e fff cald in casa ca la itzy, 27-29 grade, si transpira tare, dar daca il tund acum mai incolo iar o sa trebuiasca tuns...asa ca mai astept putin
Poze Luca, www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz, www.youngnutrition.net/member/tickers/72401/ticker5.png" target="_blank">Uite ce mare sunt!!!
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"

pufymic spune:
Roxana01 felicitari pentru bebitza baietel!
Lexi felicitari mariei pentru canin!I-a mai trecut iritatia de la fundulet?
Lili felicitari banditului plimbaret pentru maseluta!
Am vazut si pozele cu Narcisa cretzolina!
www.doctorbun.ro/" target="_blank">Voteaza medicii romani!

lilina spune:
fetelor, Vladone e matzochist
a daramat noptiera ....si era sa cada pe el....e ceva de groaza...
dupa ce acum vreo 2 saptamani a daramat tarcul pe el (era pliat si pus la perete, sa aibe el loc sa se desfasoare si dintr-o data nu mai e copilu'....i se vedeau doar picioarele sub tarc, da' nu zicea nimic)Lilina si
varsta lui bebe

anangel_lexi spune:
Pufy, , am uitat sa spun, Mariei i-a trecut iritatia de tot. Tridermul sa traiasca.
de
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)

CristinaGoji spune:
Ciao mamici!
Felicitari Roxana pentru !
MamiLili, Gety - felicitari pentru maselute iesite fara dureri!
Lexi - felicitari pentru canin!
Ramomar - ma bucur ca e bine Patri!
Am vazut si pozele cu Narci si pe Luca l-am vazut, si pe Mathias in sania lui meseriasa si pe Eric in poze artistice
Ma duc sa fac mamaliguta pentru infometati si revin poate mai spre seara.
Mami 26+ cu
Daria si Vladic (17.10.2006)
Vladic
barza

scumpik_lui spune:
Lili fain filmuletul, ce se distra Mathias in saniuta . Mersi ca ai pus filmuletul si poza