Timisoara, Impreuna! ( 76 )

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

anda fato , poti tu sa zici ce vrei dar eu tot am lesinat de ras ... nu am vazut inca poze , dar nu ma culc pana nu le vad (cred) ca sunt rupta si io ...
Bey , ca tot anda ai ramas (anda-manda) si usor ca maine o iei de la capat de data asta pe schiuri te rog

Aida
POZE
Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deya spune:

eu am avut o zi tare proasta....azi nu mi-a iesit nimic..examnul l-am facut praf...sa speram ca maine e mai bine
m-au apucat din nou durerile de coloana
va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lormi spune:

Ok , am citit tot ce a-ti scris in urma, deci:
Doris super pozele cu Ines, mie cel mai mult mi-au placut "Ganduri" si "Tacerea", e superba Ines in toate si chiar e dificil sa o alegi pe cea mai reusita.Felicitari lui Radu pentru examene si la mai mare,sa o tina tot asa.Despre ce pt. concurs e vorba?(m-ai facut curioasa,trimite si mie detalii pe PM please).
Cu intarziere dar....mai bine mai tarziu decat deloc Vali "LA MULTI ANI" ,multa sanatate si fericire.
Claudia bafta maine la test,tinem pumnii .Super pozele cu tine .
Lore03ai grija de tine si de Laura mica. si !
Katik cum merge cu ?La cati km faci zilnic cu gorobetii ma mir ca mai poti si sa mai mergi daramite sa pedalezi !
Aida cum e ?E OK?I-a trecut starea febrila? pt. amandoua!
Laurelu Maya cum se mai simte dupa vaccin?E bine?Pupam manuta intepata.
Ana imi era dor de postarile tale,mai putzin si scapi si sper ca te cititm mai des asa .
Danitin vazut pozele ,sunt super, iar in legatura cu vecinii nu te stresa,nu pune la suflet ce se intampla,pune-le la .Capul sus si multa bafta cu regimul,de luni!
Maria ma bucur ca a fost sotul tau la tine,asa ti-ai mai revenit si tu,multa sanatate si putere mamei tale.si stranse!
Anda mi te imaginez pe schiuri cu parul cu gheata si fumand.Esti beton!Distractie placuta in continuare !
Deya capul sus,nu te lasa abatuta,maine va fi mai bine.Ai grija de tine cu coloana.
Silvana unde ai disparut?E totul OK?
Na bine gagici ma duc si eu la ca e tarziu deja si sunt obo'.Va pupez dulce pe toate!

Lormi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Neatza...

Na, ca v-am luat-o inainte!
Cafelutza e servita...
Poftiti va rog...

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:))

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">CHRISTMAS 2007 by INES

www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

neatza!
wooww, doris, ce patisi mama? asa matinala? chiar mi-ai luat-o inainte!
sar,na de cafea, vin si eu cu una mare, poate mai vrea cineva!

Mergi la inceput

anda, bag de seama ca te distrezi super pe acolo!!!! betooonnnn!!!!nu pot sa ma abtin:
deya, lasa ca vin si zile mai bune! ce ai patit la spate?
lormi, vizionat pozne! super faine! m-a dat pe spate: Apus. bici merge ea numa' trebe sa ma urc pe ea
eiii, voi o puneti de conferinta asa, pnv????????ia da-ti cu subsemnatele p-aci!!!!!
lore, cum te simti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lore03 spune:

Buna dimineata!!!!!

Mai dar devreme v-ati mai trezit .Sarut mana de cafea si mai astept de la Katik una.
Sa aveti o zi frumoasa

un suflet trist

Mergi la inceput

lore, ia mama de aici, una maare!!!!
deci, cum te simti?

Mergi la inceput

anda, sa traiasca pozaru' sa mai faca!!!!! tare mi-a placut!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Neazta fetele,io numai dau cafea ca se ridica tensiunea,ati dat voi destula azi.Am admirat pozele lui Anda-Manga (daca ai baut cam mult te-ai facut manga),spune-le la nemtalai ALLES KLAR!Super atmosfera la zapada.
Lore draga eu nici nu am zis niciodata ca sunt fericita,dar numai am varsta sa fac compromisuri asa cum zice Doris ,am incercat sa fac asta de nenumarate ori,adica sa fac copiii pachet si sa vin acasa,mi s-a parut foarte nedrept ce m-i se intampla,parintii mei sufera ft mult ca stiu ca nu sunt fericita aici,mama e bolnava de cand a fost aici si a vazut atmosfera din casa,de atunci nici numai vb cu socrii,da in fine,asta e,mi-am spart capul destul cum sa fac,dar nu pot,Helmut il iubeste mult pe Andi si pe mine in felul lui,ciudat fel!Si partea grava ar fi ca nu m-iar fi incredintat Andi asa usor daca parasesc Germania,copilul fiind cetatean german,m-am interesat in nenumarate randuri la Protectia copilului si Tribunalul familiei de aici,situatia ar fi complicata rau,ar trebui proces,bani,loc unde sa stau pe durata procesului,nu pot faca cum am facut cu Deni sa o iau in brate si sa plec.
Na lasa sa avem o zi faina,ma pun sa mai repet cate ceva din porcariile ce mi-au dat sa invat.
la toate.

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia

www.onetruemedia.com/shared?p=4beafd0f77f6e5dae16a0d&skin_id=404&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Craciun 2007

www.onetruemedia.com/shared?p=4bf033b6a71fda03f8a6fa&skin_id=406&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Timisoara

Mergi la inceput