Timisoara, Impreuna! ( 76 )

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lore03 spune:

Maria te pup si te imbratisez cu drag
Laurelu Laura mea a avut 11 kg pana dupa 2 ani ,asa ca nu ai de ce sa te ingrijorezi.
Ana scrii tu mai rar dar scrii bine,tare imi mai place
Katik dar cate kg ai de tot dai la bicicleta???

un suflet trist

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Laura draga daca ar fi sa incep eu sa povestesc ce probleme am avut,mai avem si sunt sigura ca vom mai avea cu mancarea la copii,va ia cu dureri de cap,deci Andi de pe la un an a inceput cu problemele,am umblat cu el la medici psihologi de pe la universitati de pe aici,am fost cu el la cura in M-tii Padurea Neagra,nu are rost sa intru mai mult in detalii oricum am fost terminati psihic toata familia ca mancarea era o joaca ptr Andi,vesnic era pe pereti sau la noi in fata,odata nu am luat masa toti impreuna fara circ si acum e la fel,deci Andi are 12 kg la aproape 4 ani si e catastrofa,nici numai indraznesc sa il chem la masa ca numai nervi ii fac cand aude de mancare,hai sa va spun si de mazta aialalta care (va rade Doris ce eu cred ca Ines are mai multe kg ca Deni) la 12 ani jumate are 28 de kg,deci la mine in casa orele de mese sunt SF.

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia

www.onetruemedia.com/shared?p=4beafd0f77f6e5dae16a0d&skin_id=404&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Craciun 2007

www.onetruemedia.com/shared?p=4bf033b6a71fda03f8a6fa&skin_id=406&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Timisoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

lore, pai eu am avut 66kg acum o saptamina, acum sunt pe la 64.5. biciclesc cit de mult pot pt ca am pb cu genunchii si ceva inceput de varice si e recomandata bicicleta. imi si place, si ard si ceva calorii
hop si eu in clubul copiilor nemincaciosi. pina la 2 ani n-am avut pb cu fata cu mincatul. de atunci, maninca f bine la crasa si la gradi, cite doua portii de f multe ori. in rest, acasa, doar cu circ. se joaca la masa, se ridica, se mai plimba o tura prin casa si tot asa. acuma vrea sa manince, in minutul urmator nu mai vrea, asta vrea acum, peste 5 minute nu mai vrea. la 4ani are cam 14 kg, e inaltuta(fetele au vazut-o) si mai mult spre slabutza(nu pot sa spun slaba ca nu este).pediatra a zis ca e ok, deci atunci e ok. nu mai imi bat capul.robi el pina acuma maninca , ca lumea. sper sa-l si tina!el are cam 12kg daca nu mai mult acuma, e ca un ursuletz.
deci, laura, io zic sa lasi fata in pace, esential e sa bea cit de mult, sa pape o linguritza, doua, isi revine ea.
aida,
pai eu daca nu biciclesc dimineata, dupa aia nu prea mai am timp
mariaa,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Baga-mi-as picioarele si tot ce-mi mai pot io baga in compul asta de tot rahatul de pe care lucru....fac cu nervii,bay!Cum au sa deschid pozele....ii moare muschiu',f**u-i...si ma da afara de pe net.Mor de ciuda!!!!!!!!

Is cifuta rau....as strange de gat pe careva....

Lasand asta la o parte...Kati ,nush ce poa' sa fie!Avea tata lu' Alex o vorba haioasa :"Cin' sa fie,cin' sa fie?Omu' mort cu scula vie!"Asa si la mine:cin' sa fie,ce sa fie?Las' ca tot tre' sa ajung la un doftor....

Simonelu',ufa,ce mult ma bucur ca sotul tau a venit la tine...conteaza asa de tare!Si ma mai bucur mult ca mamanu' tau e mai bine acuma.Te sarut!

Bay Doris,sa mor de nu ne mumificam....mama mia...azi maine scrie pe noi faraoance....moderne nevoie mare,evident!

Aido,sa nu spui ca lipsa de concentrare iti vine din vreo astenie,ca abia de e sfertul lui ianuarie,pana-n martie mai e....Chestia cu meno-memo....depinde de fiecare femeie in parte.mamanu' meu o intrat pe la 45 de ani....asa ca ma gandesc ca imi face natura feste si mai ca Doris are un stropshor dreptate.Sper sa nu ,ca abia anul asta schimb prefixul.

Lore...un big la matale...

Claudia,da' ai incercat sa-i lasi in pace si sa ceara cand le e foame?Poate ca si chestia cu mancatul e ca un spirit de fronda ,asa...Si Luana la 4 ani cat are cantareste doar 17 kile,fata de alti copilasi care-i stiu e ca un matz jegarit,i se vad coastele....

No gata,va pupez,ca am treaba.....haidi pa!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Mai Ano pai Luana la 4 ani are DOAR 17 KG,tu te auzi ce spui,pai al meu are 12 kg la 4 ani,spuneam doar ca mai bine ii las in pace decat sa-mi faca circ,hai ma ca sunt disperata rau, toata ziua fac pense la pantaloni la amandoi,mai putin si le strang si elasticu la chiloti sa nu ii piarda.

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia

www.onetruemedia.com/shared?p=4beafd0f77f6e5dae16a0d&skin_id=404&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Craciun 2007

www.onetruemedia.com/shared?p=4bf033b6a71fda03f8a6fa&skin_id=406&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Timisoara

Mergi la inceput

claudia, hai nu plinge , te rog!!!!!
stiu ca e f greu sa-i vezi doar cu circ la masa, e super greu. dar cred ca degeaba orice ai face, tot nu poti sa-i indopi. nu iti cer de mincare cind le e foame?

Mergi la inceput

Mancare nu cer,numai cate-un biscuite,cipsuri,iaurtele,mai cate-un mar,asta la Andi,la Deni sa ii faci toata ziua lasagna,spagheti bolognese,pizza sau du-o la McDonalds ca atunci e bine,dar la altceva o doare burta instantaneu.Mancare in afara de supa si cartofi prajiti,ou fiert sau omleta la Deni,cremvursti,macaroane fierte fara nimic pe ele,altceva nimic,poate cu circ la Deni dar la Andi in nici un caz,nici sandwish la gradi nu manca,vesnic il aduce intact acasa.

Mergi la inceput

pai asa facea si krisztina in vara, cit a fost vacanta, numai ca intre mese am taiat tot ce inseamna rontaiele, ramineau doar fructele. in rest, minca cite putin din aia, din aialalta si cam atit. am pus si fetele de la gradi sa stea cu ochii pe ea la masa si mi-au spus ca rade tot acuma, mai cere si portia a doua. ma pun astia la plata pt doi copii
pai ce sa-ti zic, decit pofta buna!
eu zic ca le trece dar e greu pina atunci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Claudia,sa sti ca si Luana e mofturoasa,mananca numai ce vrea ea,dar CULMEA,asta cu noi acasa.De exemplu ea manca merele curatate de coaja si samburi si taiat bucatele.De cand a fost sora-mea la noi si a stat cu ea 2 zile,mananca fata mea merele ca atare.In afara de mere mai mananca banane,alte fructe nici nu le atinge.De s-ar putea sa-i dau toata ziua numai pateu pe paine,felia de paine fara coaja de pe margine,Almete pe paine,ou fiert sau prajit DAR numai galbenusul,mazare Bonduelle(numai Bonduelle)....si as putea continua.Cu Alex n-am treaba,oricum el e mare deja.
Si am aplicat metoda lui Katik:vrei sa mananci,bine,poftim cu toti la masa cand mancam.Nu-ti trebui?Pa si pusi,sa vi cand te-oi chema eu.Vrei cips,floricele,banana,pateu pe paine,napolitana si alte de astea....la gara,frate.Alea la desert.Poa' sa se dea cu curu' de pamant la greu,nu-i dau si gata.Nici nu discut.Sa mi se faca sufletul farame de mila si nu-i dau...Marius,barbate-miu,mai imi strica uneori pasenta asta,ca Luana e viata si sufletul lui si vrajitoarea mica i-a prins punctul slab si pune o moaca de miel dus la taiere si i se innoada niste lacrimi imense in barba si plange asa,mocnit fara sunet....de il face muci pe ta-su si ala ii da ce vrea ea....iar eu urlu ca lupu' la luna a proasta,ca nu ma aude niciunul...sau de ma aude Marius sigur se lasa cu cearta si scandal...Deci e buna si metoda infometarii,insa fara rontzaiala intre mese.
Cam cum e flacaiasul tau acum,cam asa eram eu la varsta aia...piele si os,cine ma vedea putea sa spuna ca am fost infiata de la somalezi...ziceai ca-s stafie.Sa ma vezi acuma....hehehehehehe...Casa Poporului e mititica pe langa mine...
Inca o chestie:le dai vitamine ca supliment?Eu le-am dat alor mei,insa nu mi-a placut reactia,adica ori nu mancau aproape deloc,ori bagau de spargeau in ei.Asa ca nu am mai dat copiilor asa ceva.Prefer fructe si legume,atat cat se poate.Si la raceli le dau vitamina C.

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

Salutare gagici,

Vin si eu una bucata somalez: 22 kg la 7 ani ... eiii ce ziceti? Si culmea e ca mananca si mamanca bine dar are pe cine semana, eu am fost asa pana inainte de sarcina mancam non-stop si nu se prindea nimic acu, vorba Anei, Casa poporului e mica ...
Maria,
Aida, banuiesc ca ma intrebi de dieta, nu? Nu stau bine deloc si am lasat-o balta cu superdieta ... nu cred ca am slabit deloc saptamana trecuta si in plus sunt nervoasa de-mi vine sa-i bat pe toti din casa cand ii vad cum infuleca. De ieri am inceput un fel de Monty, cred ca mi se potriveste mai bine. Eu m-am cantarit la sfarsitul lunii noiembrie si aveam 75 kg, posibil sa ma fi ingrasat pentru ca ieri, dupa o saptamana de fructe si legume, aveam 76 kg
Doris, ce ai hotarat in legatura cu pozele?
Claudia, nu mai vorbesc cu tine, na
Laura, normal ca se dau jos cm aia pusi pe dosu meu da' numa eu stiu cu cat chin
Kati, vad ca plugusoru lu' Doris incet incet incepe sa se adevereasca ... dormi noptile
Vali, La multi ani, multa sanatate, bucurii si implinirea dorintelor!

Va pup pe toate si revin, azi sunt acasa
Silvana si Paul

Poze cu noi
www.onetruemedia.com/shared?p=49637cc8cc6e5649623278&" target="_blank">Craciun 2007

Mergi la inceput