Gravidute si mamici din CLUJ - 46

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

RALU mersi mult,pai sa stii ca de asta ma cam tem si eu sper totusi sa nu ma piste asa rau ...mi s a pus pata asa ca n am ce face
ANDREEA draga spor la treaba ,eu am calcat azi hainutzele mamarutzei

IOANA draga din pacate masina mea e la service asa ca la cumparaturi nu prea pot merge ,sper sa mi o gata sapt asta ca altfel

TIADRIS SI O MAMICA FOARTE FERICITA
3 oct.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

IOANA f dragutza bucataria voastra

maine intre 12 30 si 13 intalnire in parcul mare din Manastur cu bebelashii si mamicile

LISTA PT 8 MARTIE
1-GABI
2-ALEX
3-ANDREEA
4-ADRIANA
5-CO
6-ALINA
7-NICO
8-MELI
9-LORE
10-IOANA13
11-IKO
12-ANCA
13-RAMONA
14-MONICA

NOAPTE BUNA

TIADRIS SI O MAMICA FOARTE FERICITA
3 oct.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nrl spune:

Salutare

Fetelor, aveti mare grija la bebeii vostri cand dorm!
Eu am ajuns cu Andrei la spital ieri dimineata pe la 6 pentru ca s-a inecat cand s-a trezit, destul de nasol, m-a speriat foarte tare, statea incordat cu capul dat pe spate, tipa si respira greu. Doctorita mi-a spus ca ar trebui sa-l culc numai pe partea stanga si sa-l tin sus juma de ora dupa ce mananca, ceea ce noaptea nu faceam
Ne-a tinut o zi sub observatie si acuma suntem acasa, sper sa nu mai simt niciodata ce am simtit cand l-am vazut asa
Va doresc noapte buna, maine citesc din urma ca ati fost tare productive in 2 zile

Nicoleta mami de Andrei (08.12.2007)
http://community.webshots.com/user/nicoletarl

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Vai Nicoleta ce sperietura! Slava Domnului ca e bine! Nu inteleg cum s-a inecat. A vomat? Sau pur si simplu! of!!!!!

Alexuta, mie mi-a venit postasita de 3 ori cred cu cate 2 milioane, iar azi am primit o scrisoare de la primarie sa ridc=ic banii de trusou. Merge sotul cand are timp. Aialalti bani nu au venit si nici nu stiu cand vin.

Noi am fost in Polus, iar nu m-am abtinut de la cumparaturi, mi-am luat niste blugi faini treisfert si o camasuta superdraguta. Si sint fericita tare, sint exact la greutatea de dinainte de nastere, 52 kg, imi sint buni inclusiv cei mai stramti pantaloni, XS, yuhuuuuuuuuuuu!!!! Si eu care credeam ca m-am mai ingrasat ca mananc ca nesimtita...Si bag dulciuri la greu! Dar cred ca nu mi-e soiul!

Pup fetele, somn usor!

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

nicoleta - ce spaima cred ca ai tras! sper ca acum sunteti ok!

gabriela - ptiu ce imi faci in ciuda! cum ai reusit sexy mami sa ajungi la greutatea asta? si eu am incercat sincer si era sa raman fara lapte!

mai fetelor pe la belvedere nu veniti la plimbare ca parcul manastur e prea departe! brrrrrrrrrrrrrr!

Oana si Maria-Teodora

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Oana, ce frumos ca te plimbi pe acolo. Nici o sansa nu am sa ajung acolo, eu si in parcul din Manstur ajung cam greu, ca de pe Campului fac cam mult. Cu slabitul, jur ca nu am facut nimik, si eu ma mir! Dar si tie ti se va intampla le fel, ai sa vezi!

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

ma bag si eu in seama cu doctorii ptr Julia inainte sa pic lata si azi

dr cu care n-as naste nici sa fiu platita
Zsigmond supranumita macelaritza
Stamatian bleaah
Nanu
Cruciat
Rosca
Mihu

dr pe mana carora m-as lasa:
Muresan(is subiectiva da m-am lasat de 2 ori:)
Ona
Todea
Fulga Florescu

Julia, ai DPN exact data nasterii mele

ma duc sa va citesc din urma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dpop spune:

capitol nou

mami de irina

Mergi la inceput