Gravidute si mamici din CLUJ - 46
Raspunsuri - Pagina 15
ALEX29 spune:
ANDREEA mersi mult maine ma si duc acolo ...super
DIANA draga imi pare rau pt puiutzu tau ,cam de cate ori face kk pe zi?
LORE nu ti mai face griji ,pana n feb nu mai e mult
Noapte buna 
TIADRIS SI O MAMICA FOARTE FERICITA
3 oct.2007
carrie spune:
am intrat si eu sa va salut inainte sa pic lata.am o cistita la ovare si am fost la dr ca tare m-a durut azi.
cand am ajuns bebe a avut o manifestare de bucurie totala, a chiuit si ras in hohote 5 minute , de am crezut ca o mamanc.
noapte buna
Ioana13 spune:
Trimit film din categoria www.youtube.com/watch?v=Hox8YSCGfeY" target="_blank">Fugi ca te prin si unul din categoria www.youtube.com/watch?v=Rs8hMsg-iDk/" target="_blank">Vorbesc cu pestii
Poze noi
Ioana mama de bebe
Patrick Alexandru (01.06.2007)
dpop spune:
vai tu ioana, ce dulce eeeeeeeee!!!!
ce ti l-as manca tot-tot-tot, pestisoru'
mami de irina
giulia81 spune:
buna, fetelor!
pot sa ma alatur si eu voua?
sunt o mamica de 26 de ani, am un baietel de 5 ani alex-raoul nascut pe 22.sept.2002 si sunt in asteptare de bb nr.2 cu DPN 22.08.2008.
as vrea sa apar si eu in listuta voastra, se poate?
si o intrebare, sau mi bine zis sfaturi: niste medici ginecologi buni din cluj la care pot sa merg. momentan sunt la clinica lui nanu, dar sincer mi se pare atat de aglomerat,astept o ora jumate sa intru in cabinet si ies in 3 minute, dr mereu pus pe fuga, incat as vrea sa mai am un dr care sa ma monitorizeze. cu prima sarcina am fost la dr. fulga florescu, a fost ok pe perioada sarcinii, dar cand am nascut ea era in concediu, asa ca am nascut cu dr.muntean delia, pe care o urasc din tot sufletul.
nu m-as mai duce la florescu, parca ii port pica ca nu mi-a fost alaturi la greu.
la nanu v-am zis ce nu imi convine.
am auzit despre dr.mahmoud ca ar fi bun. a nascut cineva cu el?
am auzit ca dr.zsigmond isi deschide maternitate privata, o fi pt ca nu o mai lasa sa profeseze la stanca?cel putin eu asa am auzit...voi ce stiti?
cele care ati nascut la nanu, care sunt conditiile acolo?cum a fost?
va multumesc pt raspunsurile voastre, si va doresc numai bine.
julia
9+ si alex-raoul
(5 anisori)
"Un copil este o raza de soare ce iti va lumina viata. Un copil e o promisiune a lui Dumnezeu ca viata merge inainte. Un copil e atingerea raiului. Un copil e tandrete si dulceata. Un copil e mereu surprinzator, emotionant, fermecator si captivant. Un copil e o minunata binecuvantare. Dar in primul rand un copil e dragoste."
giulia81 spune:
quote:
Originally posted by Gabriela77
Fetelor, eu sint distrusa...de la amiaza plang intruna. Sint o mama...groaznica.
Am iesit afara cu Sara la plimbare si in fata blocului am zis sa ridic caruciorul la 45 grade si nu am asigurat-o cu centura ca avea peste salopeta si husa de carucior si in secunda urmatoare era pe burta pe beton. Doamne, ca nu imi pot sterge imaginea aia din cap. A alunecat, dar nu stiu cum a ajuns pe burta, pana si pe fata i-am gasit praf si mizerie. Doamne, ce cosmar. Eu nu-mi pot reveni. Era adormita saraca, asa a plans, s-a speriat. Nu va zic eu...M-am dus sus ingrozita, s-a linistit, apoi chiar a zambit, am verificat-o, nici o zgarietura, vanataie, nimik. Dar va dati seama, era cu fata in jos....Ma gandesc totusi ca daca era o cazatura severa si-ar fi zdrelit fata, la cat era de captusita cu haine, salopeta groasa si husa, la corp clar ca nu a avut nimik, in cap caciula groasa si gluga. Doamneeeeeeeee!!! Sint incoerenta! Am monitorizat-o toata ziua, nu e nici un semn, a papat, a dormit, a zambit! Am sunat-o si pe pediatra, mi-a zis sa nu ma ingrijorez ca distanta de la carucior la sol e mica si ea era imbracata gros si daca nu are nimik pe fata inseamna ca nu a fost o cazatura grava. A zis ca mai bine ca a aterizat pe burta, decat pe spate...
Eu insa ma simt groaznic. Nu pot sa scap de sentimentul asta de vinovatie. Ma gandesc ac avea ceva semne daca era ceva, nu? Sint cea mai groaznica mama....
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)
draga de tine....nu te speria si nu te invinovati...eu eram cu alex in casa, avea vreo 9 luni si mergea deja, il tineam de manutza si totusi s-a dezechilibrat si a cazut pe gresie, pe spate, si a dat cu capul, de am crezut ca nu il mai ridic viu de acolo. de asta ce zici?
multumesc lui dzeu ca nu a patit nimic, asa l-am monitorizat si eu toata ziua.
se zice ca e semn bun daca plange dupa o cazatura de asta mai serioasa.
multumeste-i lui dzeu ca nu s-a intamplat nimic grav si scoate-ti ideea asta din cap cum ca ai fi cea mai groaznica mamica.
pupici.
julia
9+ si alex-raoul
(5 anisori)"Un copil este o raza de soare ce iti va lumina viata. Un copil e o promisiune a lui Dumnezeu ca viata merge inainte. Un copil e atingerea raiului. Un copil e tandrete si dulceata. Un copil e mereu surprinzator, emotionant, fermecator si captivant. Un copil e o minunata binecuvantare. Dar in primul rand un copil e dragoste."
bex spune:
Neata, iubitelor:)
cum ati dormit? noi sa zicem bine...cari s-a trezit la ora 2:(, dar saracuta a adormit la 9 jumate si de somnic nu si-a papat toata portia si la 2 a papat multisor si a dosmit pana al 8:) se mai intampla si la voi dupa ce a inceput sa doarma bine sa se mai trezesca asa?
sara iubita cum e cu gaticul, ca vad ca mami bantuia pe aici pe al 12 am;)vai sincer eu abi astept sa incepem diversificarea, parca eu m-am saturat de laptic...dar nu ne lasa buni pana aproape de 6 luni:(
alexuto, fac tortul la ei. TIRAMISU!!!!mie imi place de mor:) e absolut super, noi si la nunta tot la ei am facut tiramisu, stai poate gasesc vreo poza sa il vezi:) eu atunci am vrut tort patrat, se ivise moda si acum tot patrat vreau, ei il pot face si in forme rotunde ca si cum ar fi cu etaj:)
ioana, patrick e un scump, un baietel superb:) sa va traiasca:)
Co +
Carina Alysa
http://lilypie.com/pic/080104/j87d.jpg http://b1.lilypie.com/tm33p2/.png
Raluca spune:
buna dimineatza,
Bex, eu am terminat doc. in 2004-deh, sunt ceva mai batrana decat restu' plutonului.![]()
Grea misiunea va avea Mihai cu atatea domnisoare frumoase foc in zona!
Gabitza, multa sanatate Sarei- sper sa nu ajungeti la medicamente. Si Mihai a trecut printr-o laringita, deja!!! Si azi s-a trezit putin infundat , am sa-i fac niste aerosoli. In rest...devine smecheras, nu mai sta singurel, ii trebuie companie continuu si povesti.....am ajuns sa-i explic cum se face o supa, cum se curatza un morcov.Ii rade mult ilincai si cainilor.Mai nou, cand iesim afara, primele minute trebuie sa ridic caruciorul sa vada caine, apoi adoarme...Referitor la suc, eu zic sa intrduci si morcovul in combinatie cu mar.
Alex, ref. la 8 martie-fiind wk-end noi am planuit o iesire la munte-insa totul depinde de copii.
s-a trezit asa ca trebuie sa prestez...