Gravidute si mamici din CLUJ - 46

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bex spune:

hello,
ramo, felicitari pt Bea:) e o papusica scumpica, ca un ingeras in alb:)

gabitzo, deci sunteti plimbarete si voi;))

alex, abia astept impresii dupa party-il de vineri:)

dienutza, cum mai e irinuca?

ralu, ai grija de mihaita, ca vad ca mai treci o pretendenta pe lista...deja suntem 3:):))

oana draga supersonica cum de ti-ai terminat deja doct? eu ion inceput in 2004 si mai am de predat 2 ref anul asta ...

Co +Carina Alysa

http://lilypie.com/pic/080104/j87d.jpg http://b1.lilypie.com/tm33p2/.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariandra spune:

LORE Pe langa pentaxim i-a facut si vacciunul impotriva hepatitei;deci 2 intepaturi.

Andreea si ingerasul Daria (03.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redai spune:

puisorul pana la urma il las pe sot sa se descurce cu mobila.Numai asta nu vreau sa o am acum pe cap. Vin examenele.Cat despre banii de la stanca....noi am facut o gafa mare. Pe drum spre spital nu ne-am mai amintit sa dicutam si sotul a facut cadou medicului o suma tare frumusica ( 10 mil ). la moasa am dat 1mil jumate.Si am avut si o nastere foarte usoara si un travaliu scurt, nici nu l-am deranjat de acasa, atunci ajunsese la spital.A stat numaio ora cu mine ( travaliu + nasterea propriuzisa), nu am avut nici rezerva.

Sunt tare stresata cu vaccinul. Nu stiu cum sa fac. Dr pediatra zicea ca cel din maternitate are efect numai 6 luni, dar ce ma fac daca pana pe 6 febr intra in contact cu cineva cu hepatita?Nici nu stiu bine pt ce hepatita e.

Lore, mamicutza de print David
Poze David Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariandra spune:

LORE - Eu zic sa nu te impacientezi,este impotriva hepatitei B;nu se transmite decat prin sange.

Andreea si ingerasul Daria (03.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

Tu fetelor care i treaba cu vaccinul asta

LORE pai in vaccinul ce i l ai facut la 2 luni e cuprins si vaccinul antihepatita
ia sun o pe dr ta si intreab o sa nu gresim

stie careva vreo cofetarie unde pot sa mi comand tortuletzu

CO draga mea no sa fie nebunie mare ,dar sper sa fie frumos
tu CO draga tortul il iei de la ei ?
daca da ,ce tort ?
ca mie mi au spus ca nu au decat apple pie -placinta cu mere ,care e f f buna ...dar vreau totusi un tortulez

TIADRIS SI O MAMICA FOARTE FERICITA
3 oct.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

alexx, eu torturi pt stefanut- iau si voi lua lunar_ de la Pralina. mi se par delicioase. acum la botez am avut verona.poti sa iei sa gusti ca au felii .
e la sigma center, la Ieia...poate si in alte parti, nu stiu

mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

Bex – pai l-am terminat in 2006 in mai… a trecut ceva vreme de atunci...

Loredana – nasoala faza cu vaccinul... mie mi-a facut dr o schema si mi-a explicat la care ce si cum...

Alex – eu ca si cofetarie recomand steaua rosie… acum nu stiu daca ii mai spune asa... sunt proaspete si arata super!

fetelor ce lingurite folositi? am mai intrebat dar nimeni, nimic.... si pana la ce varsta se pune crema la fiecare schimbare de scutec?

Oana si Maria-Teodora

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

heloo fetelor,

sper ca nu ne-ati uitat!
Alex,trece-ma si pe mine pe listuta -singura-din doua motive,Sorana doarme dupamasa pana pe la h17, si daca o trezesc sa o aduc e maraita si oricum ia nu sta la masa mai mult de 5 minute .

Gabriella,draga de tine, te cred ca te-ai speriat ,dar bine ca nu a patit nimic scumpa de Sara ,nu vreau sa te speriu dar e inevitabil sa se produca mici accidente ,nu-i putem tine pe puiutii nostri 100% sub observatie si e suficient o secunda de neatentie sa pateasca ceva.Doamne fereste de rau ,dar nici o clipa sa nu te invinovatesti,esti o mama -exemplu,devotata,iubitoare...si lista poate continua,asa ca "bataita "daca mai scrii ca esti rea sau nu stiu cum.

carrie,te admir,si job solicitant si doua fete superbe acasa!

Oana,parca tu intrebai ceva de lingurite??????eu foarte bine m-am descurcat cu lingurite de silicon -de la farmacie!sunt diferite dimensiuni.

azi ma uit mai tarziu la poze si revin cu impresii!

sa va pove o faza de vineri, inca am sufletul "topit"
am venit acasa de la servici-scoala seara la 20,30 ,eram congelata de frig,Sorana cand am intrat in casa -cum nu ma vazuse toata ziua -a inceput sa topaie si sa strige Anca...(asa imi zice),si porma mi-a incalzit fata cu manutele ei..Doamne ce scumpa a fost!

SOSO (20 dec 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

la steaua rosie e de fapt lab de la Carpati.de acolo am avut trotul l a nunta, dar nu am fost multumita.

mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velenamaria spune:

buna mamici..am intrat zilele astea mai putin pe forum. sunt cu mami a mea si avem multe de recuperat in materie de barfulite...noroc ca edi e cuminte si ne lasa sa povestim.:)

am reusit sa trecem in sfarsit peste frica iesitului afara...sta cam agitat cateva min apoi se mai linisteste, nu doarme in carucior dar cand il aduc in casa papa si doarme dus. am fost si la ziua unei prietene..seara...a inspectat toata casa la mine in brate, a ras, a papat si apoi a dormit. pe la 12 noaptea am venit cu el acasa si a dormit dus pana dimineata. a fost tare cuminte.

aa..si am facut kk...urrraaa..poate ne-a ajutat ceiutul de musetel...asa ca suntem bucurosi.

mami si edi

http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=6w4zuyz.c5qxmnvj&x=0&y=-v3oux6

Mergi la inceput