Gravidute si mamici din CLUJ - 46

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Raluca spune:

Ramona, ai o fetitza frumoasa foc!!!!!Asa privire calda are....dulce, dulce! Mi-a placut mult poza cu strabunica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

e adevarat ca pana la 6 luni trebuie sa ragaie bebe si pe urma nu mai e necesar???

diana - te referi la medicul de familie sau la cel pediatru???

noi am fost afara si am stat o ora! ce bine a fost!

ramonella - superba bea! cumintica fooooc!

Oana si Maria-Teodora

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufulet74 spune:

Ramo, superba Bea, sa va traiasca micutza crestina
La ce restaurant ati sarbatorit?

------------------------
Flory de Joshua Raphael (14.11.2007)

God brought you in our life

Homepage: www.lijfering.tk

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dpop spune:

oana, nu stiu, care din ei ti-a zis de thuja?

mami de irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Lore, chiar daca i-a facut pentaxim, cel de hep b trebuia administrat separat. Asta e procedura. De-aia e mai ok Infarix ca scapa cu o singura intepatura, el contine si cel pt hep. B.

Ramo, superba Bea! Doamne cat a crescut! E asa dulce si expresiva. Si mie imi place poza cu strabunica. Ce rochita frumoasa a avut Bea. Asa-I ca e frumos ca avem fetite???

Oana, sa stii ca si eu ma mai incadrez la unele din punctele mentionate de tine. Clar ca nu va sta in carucior Sara cateva ore, eu daca o pun in carucior trebuie sa o plimb, altfel urla. In scaunul de masina sta si se mai joaca, dar si acolo se plictiseste repede. Eu de-aia prefer sa vin fara si sa ramana ea acasa cu tati.

Diana, ce draguta esti tu! Uf, eu cred ca toate sintem mame bune, cel putin ne dorim si ne straduim sa fim! Din pacate se mai intampla si accidente din astea. Si ne mustra constiinta! La teorie sint buna, cu practica stau mai rau!

Raluca, ce face bb Mihai? Mai povesteste-ne de el…

Sis, eram singura ca va fi cumintica Cari. Ce mai…avem niste fete.

Ei si acum despre noi, nu avem cea mai buna perioada, asta-I clar. Am fost la medic, are laringita. Nu e grav, doar tuseste sec, putin, stare generala buna, nu febra, pofta de mancare, nu curge nasul. Mi-a dat reteta cu medicamente in caz ca se agraveaza. Sper sa nu. Deocamdata nu luam nimik.
Aaaa, si am marit putin cantitatea de suc de mar, in sensul ca am ajuns treptat la aprox. 20 ml. Vad ca a facut pe langa scaunul obisnuit unul moale. Am citit ca e normal.Ce sa fac? Continui cu marul? Mamici cu experienta, imi dati un sfat?

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redai spune:

Gabi mersi. Se pare ca am dat-o in bara. Dar nu imi pot explica de ce stia dr. si mai e si o prietena foarte buna.adevarul e ca a venit acasa intr-o seara si era si grabita, dar astas nu e o scuza in acest caz.sa speram ca o sa recuperam si o sa fie bine.
Si in legatura cu sucul dai de mar pana ajungi la 30 ml dupa care introduci tot asa incet morcovul (asa am procedat eu).De la mar scaunul o sa fie mai moale, dar in combinatie cu morcovul o sa isi revina.

Lore, mamicutza de print David
Poze David Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Am ajuns din nou la internet si am citi o parte si din urma.
AncaB, eu voi naste la Stanca si sper ca natural cu epidurala.
Felicitari Greta si bine ai venit pe lume Mara.
Redai, si eu stiu o firmulita foarte serioasa cu care mi-am facut o parte din mobila si am fost foarte multumita. Daca te mai intereseaza sa imi spui.
OanaAlina, mobila mea de bucatarie este rosu cu alb. O sa incerc sa pun maine cateva poze.
MamiAlexia, ai o dulcica de fetita. Tare dragute rochitele.
Gabriela, imi pare rau pentru ce ai patit. Bine ca piticuta e bine, ca in rest nu mai conteaza.
Andreea, noua foarte tare ne-ar fi placut ca nume de baiat Tudor sau Stefan.
Eu inca sunt in expectativa. Maine mergem la gine sa vedem cat mai avem de asteptat. Ieri am fost in Mall in Alba-Iulia si am cumparat un cos de jucarii in formde de pinguin foarte dragut. Si o pereche de pantalonasi de stofa de la House of Art. Eu abia acum am aflat ca au si haine de bebelasi si inca foarte frumoase.
Pupici

37+ cu Stefana
[URL=http://community.webshots.com/album/561146430ocOnmM][/URL]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Pentru fetele care ati nascut la Stanca, cat ati dat la doctor? Ca nu vreau sa dau nici prea mult dar nici sa ma fac de rusine. Si ati stat vreuna in salonul privat si daca da cum se procedeaza?

37+ cu Stefana
[URL=http://community.webshots.com/album/561146430ocOnmM][/URL]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Multumim fetelor de aprecieri.

Raluca si mie imi place poza aia.Ma bucur ca mai traieste si si-a vazut stranepoata.
Si ne pui o pila la Mihai daca iti place de Bea???

Pufu am fost la Melody,sus,intr-o sala mica.

Ieri la botezul lui copilul lui varumi-o m-am intalnit cu o mamica si o bebelina super dragute!!!Gabi si bebe Sara!!.Amandoua niste frumoase!!!!Gabi parca nici nu a fost gravida...

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=483dfce8d8617b598d6e04&skin_id=701&large

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

Vai tu RAMO ce parinti frumosi sunteti ,de puiutz nu zic decat ca e o superba de fatuca
si nasii mi au placut tare mult

Fetelor multzum mult pt complimente

pt cele care ati scris ca nu puteti veni eu chiar nu va intzeleg ,doar nu va obliga nimeni sa stati 10 ore ...macar sa ne cunoastem ....si doar ODATA PE AN E 8 MARTIE SI SUNTEM SI NOI ACUM MAMICI

oricum fac rezervare vineri cand ma duc

VICTO daca tu crezi ca nu esti nevoita sa l lasi pe bebe in grija cuiva eu zic ca n are rost sa ti mai cumperi nici o pompa
eu mi am luat ca la mine mai vine soacra mea si o mai las cu ea 1 sau 2 ore si ii las si laptic in caz ca i se face fomica micutzei

tu fetelor azi am fost la coafor si n am lipsit mai mult de 2 ore ,am sunat o pe soacra mea sa vad ce mi face puiutzu si cand am auzit o prin telefon cum plangea am crezut ca mor ,de abea am lasat o pe tipa ce mi face paru sa ma spele pe cap
si am ajuns acasa iar cand am intrat si am inceput sa vb cu Tiadris asa de scumpa a fost ca mi a tras niste zambete de m am topit
cred ca inceapa sa priceapa ...si nu i prea place fara mamiiiiiiii

TIADRIS SI O MAMICA FOARTE FERICITA
3 oct.2007

Mergi la inceput